8 tipp, hogyan hódítsd meg a Skorpiót
Címlap / Ezotéria / 8 tipp, hogyan hódítsd meg a Skorpiót

8 tipp, hogyan hódítsd meg a Skorpiót

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Az állatöv egyik legtitokzatosabb és legnehezebb jegye a Skorpió. Nincs könnyű dolga annak, akinek szívét rabul ejti. Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tudod megtartani.  

A Skorpió (október 23. – november 21.) az állatöv nyolcadik jegye. Hogyan közelíts e nyugtalan természetű jegy szülötteihez? Hogyan viselkedj, mit tegyél, hogy meg is tartsd őt?

1. Viselkedj rejtélyesen! Imádja megfejteni az érdekes embereket. A legjobb, ha nem adod ki magad könnyen, mindig hagysz egy kis titkot, ami felkeltheti az érdeklődését. Mondj kétértelmű félmondatokat, aztán hagyd faképnél! A kezét-lábát fogja törni, hogy legközelebb is beszélgethessen veled!

2. Ne hagyd, hogy birtokolhasson! Ha teljesen átadod magad neki, akkor elveszíti a tiszteletét. Csak akkor tarthatod meg őt, ha egyenrangú partnerek vagytok. Ha birtokolhat, akkor már nem érdekled. Megérzi, hogy azt tehet veled, amit csak akar. És meg is teszi: kegyetlenül meg fog kínozni lelkileg!

3. Légy kiszámíthatatlan! Izgalommal töltik el a meglepetések, imádja a kihívásokat, szeret megküzdeni kedveséért. Ha kiszámíthatatlanul viselkedsz, azzal megleped őt és talányként fog rád tekinteni. Imádja a titkokat, mindent megtesz majd, hogy megfejthesse a lelkedet. Ne add a kezébe a kulcsot!4. Adj neki felejthetetlen élményt! Minél jobb vagy az ágyban, annál könnyebb dolgod lesz. Igaz, neki nehéz lesz újat és izgalmasat tanítanod. A legnagyobb mester a szexben, de tiszteletet ébreszt benne, ha méltó társra talál ebben. Tanulmányozd a témát, légy képzett és tájékozott! Bátran vesd be a tudományodat!

5. Szexelj vele minél többet! Szereti a szexet, az egyik legfontosabb dolog az életében. Nem a nyers szex érdekli, hanem az érzelmeken alapuló teljes összhang és kiegészülés. Valójában spirituális élményt keres a szexualitásban, nem ritka, hogy tantrával foglalkozik, melyben magas szintet ér el.

6. Kínozd meg egy kicsit! Játssz vele néha! Ne hívd fel, vagy ne válaszolj az üzenetekre. Színlelj érdektelenséget. Ha látja, hogy nem igazán vagy oda tőle, akkor még nagyobb vágyat érez, hogy meghódíthasson. Nem szereti a könnyen kapható alkalmakat, nem becsüli meg, ami az ölébe pottyan!

7. Tiszteld és dicsérd! Elvárja, hogy felnézz rá. Tisztában van vele, hogy óriási lélekkel, kitartással és erővel rendelkezik. Tudatában van a hatalmának. Ha nem tiszteled és becsülöd, akkor keres olyat, aki majd megteszi ezt. Egyik pillanatról a másikra adja ki az utadat - bár ha vezekelsz, akkor talán visszafogad egy időre.

8. Ne tedd féltékennyé! Ha mással hetyegsz, akkor azonnal leír. Ha elég jó vagy az ágyban, akkor megtart még egy időre, de csak azért, hogy szexeljen veled. A lelkét többet nem tárja ki neked, nem beszél magáról. Kizárólag szextárgynak tekint, ha elvesztegetted a bizalmát! Ne akard féltékennyé tenni, mert elveszítheted!
   
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 39375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x