Pénz, pénz és pénz - ezt hozza az új hét!
Címlap / Ezotéria / Pénz, pénz és pénz - ezt hozza az új hét!

Pénz, pénz és pénz - ezt hozza az új hét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

A heti tarot előrejelzés szerint elég jól alakulnak az anyagi dolgaink november második hetében. Érdemes nyitott szemmel járni, és észrevenni a megbúvó anyagi, üzleti lehetőségeket. Ez a tarot jóslás kicsit más lesz, mint amit az utóbbi pár hétben megszokhattatok, mert visszanyúlunk a gyökerekhez, és újra azt a kirakási módot használjuk, amivel a sorozatunk indult.  

Az életünk egyik meghatározó része a pénz – ezt kár tagadni. Aki nem így gondolja, az vagy nem tapasztalta még meg, hogy mi a pénz; vagy egyszerűen nem meri bevallani. Pénz nélkül elvesznénk az életben, elnincstelenednénk, és megtapasztalnánk az élet minden rosszát. Ez a hét viszont nem erről fog szólni, ha az érkező lehetőségekkel tudunk élni. Viszont az anyagi helyzetünkön még egy módszer segítségével tudunk segíteni. Ez a pénzmágia, amit ingyenesen elküldünk neked, ha IDE kattintasz!

Hétfő, november 8.: Érmék ötös, Kardok egyes, Kelyhek királya
A hét elején könnyen fel-, vagy megfázhatunk. Fontos, hogy ne üljünk hideg „üllőalkalmatosságokra”, valamint öltözzünk rétegesen, mert a hirtelen érkező lehűlés megbetegíthet. Párkapcsolatunkban inkább a ridegség, a sértődékenyég lesz domináns, de meg kell tanulnunk ilyen helyzetekben helyt állni, mert ahogy az élet, úgy a szerelem sem fenékig tejfel. Pénzügyek szempontjából fontos döntéseket hozhatunk, amelyek kihatnak a 2011-es év hátralévő időszakára.


Kedd, november 9.: Ördög, Remete, Érmék kettes
Amilyen rosszul indult a hét a párkapcsolatot tekintve, ugyanolyan lesz a folytatás is, már ha hagyjuk magunkat sodródni az árral. A sodródás ez esetben annyit jelent, hogy nem hallgatjuk meg párunkat, engedjük, hogy a problémák továbbra is fennálljanak, és ne találjunk, keressünk azokra megoldást. Az immunrendszerünk legyengülhet, orrfolyással és tüsszögéssel küzdhetünk. Jó megoldás lehet erre a kék sál, valamint a napi 2 liter, frissen facsart citrommal ízesített tea. Az anyagiakban – ha a betegség nem dönt ágynak – ma is jó döntéseket hozhatunk!

Szerda, november 10.: Botok hármas, Érmék hatos, Érmék ásza
A mai nap is alkalmas arra, hogy akár üzleti eseményeken részt vegyünk, vagy bármilyen pénzzel, bevétellel kapcsolatos döntést meghozzunk. Ne fájjon a szívünk akkor, ha ez a megoldás elsősorban nekünk jó. Bár törekedni kell arra, hogy mindenkinek jó legyen, de nem tudunk mindenki kedve szerint cselekedni. Az érzelmeink is lecsendesednek, és élvezhetjük a kiegyensúlyozottságot, békét a  kapcsolatunkban. Az immunrendszerünket továbbra is erősítsük vitaminokkal!

Csütörtök, november 11.: Kelyhek hármas, Kelyhek hetes, Uralkodó
A mai napunk egy úgynevezett „sorsfordító” nap. A napi számmisztikai képletben kétszer szerepel a dupla-mesterszám (11. 11..) Amilyen rosszul indult a párkapcsolatunk, olyan jól folytatódik a hét hátralévő részében, amennyiben pozitívan szemlélünk minden helyzetet. Ugyanis könnyen adódhatnak olyan szituációk, amikor a legegyszerűbb egy kiadós veszekedés lenne, de ebben az esetben is a kommunikáció a jó választás! Anyagiak terén ma könnyen találunk megoldást a fennálló problémáinkra. Olyan munkalehetőségekkel találkozhatunk, amelyeket eddig észre sem vettünk. Egészségünk is javulásnak indul, de a vitaminok bevitelét ne hagyjuk abba! Ma Márton nap van, a jócselekedetek napja, ne felejtsük el, hogy adakozzunk! 

Péntek, november 12.: Botok négyes, Akasztott ember, Botok hármas
Lehetőségünk van arra, hogy életünk bármely területét megváltoztassuk, legyen az anyagi szféra, a párkapcsolat vagy az egészség, a lényeg: legyünk elszántak, és birtokoljuk a kellő akaratot! Ma olyan energiakapuk vannak nyitva, amelyeken át érkező energiákat befogadva – a koronacsakrán keresztül -, sokkal energikusabbak és életvidámabban lehetünk, mint egy átlagos, szürke hétköznapon.


Szombat, november 13.: Érmék hármas, Kelyhek ásza, Érmék lovagja
Anyagi síkon ma elszalaszthatjuk a fantasztikus lehetőségeket, ezért érdemes nyitott szemmel járni! Egészségünk ma már regenerálódik, és nem gyötörnek már a megfázásos tünetek. Az érzelmek ma háttérbe szorulhatnak, és támadhat olyan érzésünk, hogy nem törődik velünk a párunk. Ez esetben jusson eszünkbe az adok-kapok elve, azaz mi is adjunk szerelmünknek, hogy kaphassunk tőle. Az este folyamán érdemes egy kis sétát betervezni, a friss, kissé hideg levegő jót tesz.

Vasárnap, november 14.: Kelyhek kilences, Kardok királynője, Kardok királya
Egészségünknek és jókedvünknek ma szinte biztos, hogy semmi nem szab határt. A mai napba rengeteg vidámság, móka és kacagás belefér – adjuk át magunkat mindennek. Párkapcsolatunkban ugyan lehet egy kis elhidegülés, de ezt megelőzhetjük, ha jobban figyelünk párunkra, mert könnyen feszült és ideges lehet. Egy lazító fürdő, vagy éppen egy illóolajos masszázs visszaállíthatja az eredeti, nyugodt légkört. Anyagiakkal ma nem érdemes foglalkozni, ki kell pihenni az egész heti fáradalmakat.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x