Téli depresszió horoszkóp Levegő jegyűeknek
Címlap / Ezotéria / Téli depresszió horoszkóp Levegő jegyűeknek

Téli depresszió horoszkóp Levegő jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Folytatjuk a téli depresszió horoszkópot - ezúttal a Levegő jegyűek tudhatják meg, mit tehetnek a jó hangulatuk érdekében. 

A levegős jegyű emberek egyik legnagyobb erénye, hogy könnyedek, szabadok és rendkívül kíváncsiak. A depresszió csak igen ritkán éri utol őket. Ha mégis mélypontra kerülnek, akkor hajlandóak dolgozni magukon, beleássák magukat a témába és információkat szereznek. Szeretik racionális úton megközelíteni a problémákat, rendkívül tanulékonyak. Kibeszélik magukból a fájdalmat, így nem marad bennük a tüske és a lehangoltság. Állandóan igénylik a kommunikációt, így a depressziós időszakok a barátok, illetve a társaság hiányához köthetőek. Megviseli őket, ha nincs kivel megosztaniuk a gondolataikat, nincs kivel jókat beszélgetni. Ha azonban megvannak a „köreik”, akkor hamar kijönnek a levertségből.


IKREK (Május 21. – Június 21.)

A legkíváncsibb, legbeszédesebb jegy szülöttje vagy! Állandó eszmecserében élsz a környezeteddel, így csak akkor válsz depresszióssá, ha nincs kivel információkat cserélned. A „légüres tér” megvisel, így nem tudod átadni a gondolataidat. Kibillensz az egyensúlyodból és változékonnyá válik a hangulatod: az egyik pillanatban még röpködsz a boldogságtól, de a másikban már mélyponton vagy.

Mit tegyél a depresszió ellen? Keress új élményeket, új hobbit! Ha lefoglalod a gondolataidat, akkor rögtön jobban leszel. Találhatsz új barátokat, akik feledtetik a rossz gondolatokat!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Önálló ember vagy, rengeteg baráttal, nagy népszerűségnek örvendesz. Sok minden érdekel, általában telezsúfolod a napjaidat programokkal. Nagyon megvisel, ha semmi másra nincs időd, kizárólag a munkádra és kötelezettségeidre. Ha szürkévé, unalmassá válik az életed, akkor mélypontra kerülsz. Úgy érzed, hogy a hiábavaló robot határozza meg a mindennapjaidat.

Mit tegyél a depresszió ellen? Fontosak a kapcsolataid, kapaszkodót jelentenek a nehéz időkben is. Mégis a leglényegesebb: elsősorban önmagadnak felelj meg. Ha levert vagy, akkor keresd meg az okát és dolgozz rajta!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Mindig mindent másként látsz és gondolsz, mint az átlagemberek. Korántsem vagy „tucatember”, éppen ez jelenti a vonzerődet. Megélhed, hogy más vagy, senki sem ért meg. Ez egy időre a padlóra küld, de a depresszió nálad szinte ismeretlen fogalom. Nem kenyered a lelkizés, ha baj van, akkor egyszerűen megrázod magad és továbblépsz.

Mit tegyél a depresszió ellen?
Ne elégedj meg azzal, hogy szürke kis egérként dolgozol, nap, mint nap! Ez nem a Te világod! Vállald fel, hogy különleges vagy! Ha a munkád unalmas, akkor teljesedj ki a kedvteléseidben!


Kunsay Melinda

Kép: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x