Miért szeretjük a Skorpiókat?
Címlap / Ezotéria / Miért szeretjük a Skorpiókat?

Miért szeretjük a Skorpiókat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Az állatöv különös jegye a Skorpió: vagy szeretik, vagy gyűlölik. Ritka, hogy valaki közömbös tudjon maradni egy Skorpióval szemben. Végletes jelleméből most a kincseket és igazgyöngyöket válogattuk ki: az 5 ragyogó tulajdonság, ami igazán szeretetreméltóvá teszi a Skorpiókat. 

Skorpió kedvesünk kizárólagos, elkötelezett kapcsolatra vágyik, ahol mindkettőnk számára védettséget és örömet jelent a párkapcsolat. Nem találhatunk nála hűségesebb társat. Nehéz időkben is kitart mellettünk, ha kell, akkor a harcostársunk, védelmezőnk lesz. Mindig szolidaritást mutat majd, nem nevet ki, komolyan vesz, mindent feláldoz értünk. Senki sem lesz számára fontosabb!Karizmatikus Skorpió munkatársunk
mindig kész a közös ügyekért síkra szállni. Ha szövetségesre leltünk benne, akkor biztos, hogy kiharcolja mindkettőnk számára a fizetésemelést. Védeni fogja a hátunkat, ha kell, falaz nekünk. Kész rá, hogy akár a főnöknek is hazudjon az érdekünkben, vagy magára vállalja, ha hibáztunk. Ne rontsuk el a jó munkakapcsolatot: ne hazudjunk neki, mert azonnal rájön! Ne sértsük meg azzal, hogy nem értékeljük a jó tulajdonságait!

Lényegre törő Skorpió főnökünktől tiszta útmutatást, egyszerű szabályokat kapunk. Amíg respektáljuk, és nem szegülünk vele szembe nyíltan, addig jó dolgunk lesz. Ha hajlandóak vagyunk elviselni az érzelmi hullámzásait, akkor emlékezni fog rá, hogy kitartottunk mellette, és az első adandó alkalommal hálás lesz. Ha lojálisak vagyunk vele, akkor számíthatunk a külön juttatásokra, fizetésemelésre. Még arra is hajlandó, hogy a magánéleti nehézségeinkben segítsen!

Mágikus Skorpió gyermekünkben a legnagyobb Mestert kapjuk! Hihetetlen meglátásokkal fog elénk állni, és döbbenten tapasztaljuk, hogy zsenge kora ellenére bölcsebb nálunk. Az élet legnagyobb tanításait kínálja majd ezüsttálcán! Minden nehéz élethelyzetben mellettünk áll. Magától értetődőnek találja, hogy segítsen nekünk. Ha éppen pénzzavarban vagyunk, akkor lemond az új játékokról, hogy megkönnyítse a helyzetünket.Bátor Skorpió barátunk
mindig mellettünk áll, ha bizonytalanok vagyunk. Kíméletlenül tárja fel a lelkünket, jobb, mint egy pszichológus. Magabiztosan vájkál bennünk, biztos kézzel varrja össze összetört szívünk sebeit. Akár az éjszaka közepén is felhívhatjuk, azonnal átjön és velünk marad, amíg ki nem sírtuk magunkat. Kimondja, amit soha nem mertünk magunknak bevallani. Jobban ismer minket, mint bárki más és mindig visszaterel a jó útra.

Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x