Téli depresszió horoszkóp Víz jegyűekek
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Téli depresszió horoszkóp Víz jegyűekek

Téli depresszió horoszkóp Víz jegyűekek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A Víz jegyek: a Rákok, Skorpiók és Halak jegyűek a leginkább hajlamosak a depressziós, fásult hangulatra. Hogyan vészeld át a borús napokat? Tippek és ötletek az asztrológustól! 

 

Rendezvénynaptár
A legérzékenyebbek, legsebezhetőbbek a Víz-jegyek. Tele vannak érzelemmel, nosztalgikus hajlammal. Ráadásul sértődékenyek, nem könnyen dolgozzák fel a sérelmeket, csalódásokat. Egy szakítás, vagy családtagjuk elvesztése könnyen depresszióba taszíthatja őket. De ne felejtsük el, hogy a fájdalom poklából kincseket hoznak magukkal. Újjászületve állnak fel, önbizalmuk új fényében. A fejlődéshez meg kell járniuk a bánat útjait is. Szerencsére rendkívül gazdagok intuícióban, született tehetséggel fejtik meg az álmok jelentését, sikeresek az önismeret útján. Minden esélyük megvan rá, hogy a depresszióból új tapasztalatokkal, érettebben jöjjenek vissza!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Nehezen engedsz el embereket, helyzeteket, - minden bajod ebből táplálkozik. Ha egyszer fontossá vált valaki a számodra, akkor elképzelni sem tudod nélküle az életedet. Ne kapaszkodj ennyire görcsösen! Ha nem tanulod meg az elengedést, akkor a depresszió is gyakoribb vendég lesz nálad. Persze gyászold meg a veszteségeidet, de aztán állj fel méltósággal!

Mit tegyél a depresszió ellen? Munkálkodj magadon! Meditálj, vagy jógázz! Menj önismereti csoportba! És végül: sírd ki magad egy barát vállán! Szabad panaszkodni és sajnálkozni! Meglátod, megkönnyebbülsz majd! Segíts másoknak, akik hasonló helyzetben vannak!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A legrejtélyesebb jegyhez tartozol! Tele vagy érzelemmel, és érzékenységgel. Ragaszkodó ember vagy, de megpróbálod magad keménynek mutatni. Úgy gondolod, hogy ha megmutatnád, hogy sebezhető vagy, akkor ezt ki is használnák. Ha csalódás ér, akkor rendkívül szélsőségesen éled meg. Nálad senki sem kerülhet mélyebbre.

Mit tegyél a depresszió ellen? Egy időre vesd bele magad a fájdalomba! Csücsülj a gödör mélyén, - ezt úgyis meg kell tapasztalnod – aztán nézz körül. Ha elég volt az önsajnálatból, akkor mássz ki belőle! Hihetetlen erő van benned, meglátod, újjászületsz!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Titokzatos vagy, tele rejtéllyel és érzékenységgel. Nyitott könyv vagy mások számára, ártatlan és tiszta lélek. Mindig megpróbálsz segíteni, tele vagy jó szándékkal. Ha nem értékelnek, nem szeretnek, akkor azonnal a mélypontra zuhansz. Ilyenkor evésbe, ivásba, vagy más szenvedélyekbe, pótcselekvésekbe menekülsz.

Mit tegyél a depresszió ellen? Nálad a legfontosabb, hogy mások javára cselekedhess. Segíts másokon! Az alkotómunka is remek lehetőség, hogy talpra állj! A festést, fotózást neked találták ki! Nem ritka, hogy a bánat idején születnek a remekművek!

Kunsay Melinda

 
 
[ 4838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x