Keddi KvantumTükör - Új sorozatunk!
Címlap / Ezotéria / Keddi KvantumTükör - Új sorozatunk!

Keddi KvantumTükör - Új sorozatunk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Egy olyan utazásra invitállak jelen cikksorozat elindításával, mely különleges meglepetéseket rejthet számodra, s jelentősen megváltoztathatja látásmódodat. S ezzel együtt valóságodat, hiszen a kvantumfizika eredményei, felismerései azt bizonyítják, hogy óriási alakító erővel bír a figyelmed, mellyel a világhoz kapcsolódsz. Tehát ha képes vagy nézőpontodat, világképedet megváltoztatni, azzal új lehetőségeket nyithatsz életed bármely területén. 

Miért a Kvantum, s miért Tükör?
„Amit a világnak látsz, és igazságnak hiszel, az nem több, mint a végtelen lehetőségek egyetlen tükröződése, mely bármelyik pillanatban megváltoztatható.”

A KvantumTükör a világ jelenségeit – legyen az fizikai, mentális, vagy érzelmi – olyan megvilágításba helyezi, melyekben teljesen eltérő értelmezési, tapasztalási lehetőségek jelenhetnek meg benned, s végtelen távlatokat nyithatnak meg előtted. Első lépésben azonban ismerjük meg a KvantumTükör létrejöttének, titkának és hatékonyságának okait.

Miért a Tükör? A tükör és a tükröződés ősidők óta használatos eszköz és szimbólum. Természetesen értelme és használatának célja koronként, kultúránként és misztikus iskolánként változott. Használták a mágiában elméleti és gyakorlati téren, mint például a szerelmi kötésekben, vagy a szellemvilággal való kapcsolattartásra. Egyik legfontosabb szerepe azonban az intuíció - a harmadik szem használatának – fejlesztésében nyilvánult meg. A hagyományos fizikai érzékelési mód kiszélesítésében, és a nem anyagi elvek megértésében a tükör az egyik leghatékonyabb eszköz volt. A buddhizmusban például a tükröződés képeinek változékonyságát használták az emberi élet mulandóságának érzékeltetésére. Hasonló következtetésre jutottak az iszlám misztikus ágának, a szufizmusnak a mesterei. Minden vallás és misztikus iskola a Valóság végtelen aspektusai közül kiemel egyet (melyet a legfontosabbnak ítél), és azt teszi központi kérdéssé, a fejlődés útjává. A kereszténység például a Szeretetet, a buddhizmus az Ürességet, s a Vágytalanságot az iszlám pedig a Békét és a Tudást. A tükör, mint szimbólum ennek megtapasztalását segítette elő.


S miért a Kvantum? Egyrészt, mert az egyik legalapvetőbb felismerés a kvantumszemléletben, hogy az emberi gondolatok és érzelmek is energiából állnak, melyek a legkülönbözőbb frekvencián váltakoznak. S ezen energetikai jelenségek alakulnak át  a racionális elme által értelmezhetetlen működési elvek szerint a fizikai világgá illetve azok eseményeivé. Ebből a nézőpontból tehát a külvilág nem más, mint az ember belső mentális és emocionális folyamatainak tükröződése.  Másrészt a 21. században élve, egy olyan modern nyelvet kellett találni, amivel elmagyarázhatóak a hagyományos elvektől eltérő nézőpontok, és ezen új szemléletmód segít kialakítani egy olyan laza elmeműködést, mely képes az anyagi valóságon túli elvek befogadására.

A KvantumTükör egyesíti a tükör egyetemes szimbólumát, és a kvantumfizika elveit a Valóság és az Ember viszonyának, az Univerzum jelenségei megvilágításának érdekében. Természetesen az általa megjelenő új valóságmodell és megközelítés is csak leegyszerűsített magyarázatokat adhat a Valósághoz képest. Azonban segíthet tágabb keretek között megérteni a mindennapi életed eseményeit, elősegíti annak harmonikusabb megélését, s felkelti benned a vágyat valódi életed tudatos alakítására.

A kvantumszemlélet szerint az elméleti tudás olyan, mint a gyümölcsfa gyümölcs nélkül. Az intellektuális ismereteiden túllépve az önismeret és a tudatosság mélyítésével vehetsz részt az „Isteni színjátékban”, s nem passzív szereplőként, hanem aktív forgatókönyvíróként, rendezőként és persze színészként. Ehhez mindössze le kell fújnod a homokot a lelked tükréről… szándékaink szerint a KvantumTükör ehhez segít hozzá…

A sorozat első cikkében az intuíciót vizsgáljuk meg a KvantumTükörben. Az intuíció létezését még a meggyőződéses materialisták sem tagadják, hiszen olyan jelenségről van szó, melyet majd mindenki megtapasztalt már az életében valamilyen formában. Tarts velünk jövő héten is!

Szatmári L. Miklós
http://kvantumszemlelet.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x