Szerdai angyali üzenet - a szándék energiája
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet - a szándék energiája

Szerdai angyali üzenet - a szándék energiája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Szereted az angyalokat és te is érzed a szeretetüket? Az Örök Idők Angyali megérintenek és átölelnek angyali energiáikkal, amint erre kéred őket. Szerető támogatásuk leginkább abban nyilvánul meg, hogy segítenek tudatosabbá válnod, hogy jobban ki tudj állni önmagadért, és több önbizalmad legyen. A mai nap legfontosabb üzenete az Örök idők angyalaitól a szándék energiájának kihasználása. Hogyan használd ezt az erős energiát vágyaid megvalósítására? Útmutató az Örök Idők Angyalaitól. 

Amikor fáradt vagy és kedvetlen, talán csak annyit kérsz az angyaloktól, hogy nyugtassanak meg, és nyújtsanak segítséget. Ilyenkor az "elvárás energiáit" mozgatod meg, mert lelked mélyén elvárod a segítséget, szíved mélyén pedig tudod, hogy meg is kapod az angyali segítséget. Ez a fajta "elvárás" sok helyzetben van segítségedre, de amikor egy konkrét célt szeretnél elérni akkor ennél egy kicsit több energiát is érdemes megmozgatnod.

Képzeld most el azt az adott dolgot, helyzetet, amit életedben szeretnél megváltoztatni, jobb irányba terelni, és a lehető legnagyobb örömmel megélni. Mi, az Örök Idők Angyalai mindvégig veled vagyunk közben. Képzeld el... milyen lenne, ha már most azt a vágyott dolgot tapasztalnád meg, amit már nagyon régóta vársz. Érezd át az esemény örömteli pillanatait (itt most a jelenben, mintha már megtörtént volna). Érezd át ennek a kellemes élménynek az illatait. Halld meg az eseményhez kapcsolódó örömteli hangokat...

Engedd, hogy az eseményhez kapcsolódó örömök át- meg átjárják a szívedet, testedet, lelkedet, szellemedet. "Fürödj meg" ebben a sok szeretetet és örömöt hozó élményben, és most... tartsd meg magadban ennek az élménynek az energiáját.

Mi segítünk neked angyali energiáinkkal, hogy ez az örömteli "fürdőzés" az öröm élményének energiáiban minél tovább tartson, mert minél tovább tudsz ebben a pozitív energiában "fürdeni", annál tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni magadban. Minél tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni, annál gyorsabban tud a vágyott dolog megjelenni a valóságodban.


Tehát a mai napi üzenet: legyen meg benned a szándék, hogy napjában akár többször is felidézd magadban ennek az örömteli élménynek a rezgését, hogy többször és minél hosszabb ideig legyen ez a pozitív energia életed része. A te feladatod ebben a helyzetben a pozitív rezgések és a hozzá kapcsolódó élmények megélése. Mi pedig angyali energiáinkkal segítünk a vágyott dolog megvalósulásához az éteri szálakat elrendeződni.

Ezért tartsd szem előtt az alábbi sorrendet:
  1. vizualizáld, lásd lelki szemeid előtt a vágyott dolgot, emellett éld át a vágyott dolog megérkezésének örömteli pillanatait, és a vágyott élmény rezgéseit örömmel fogadd el.
  2. a vágyott élmény rezgéseit napjában többször is éld át, mert ezzel segíted beépülni a mindennapjaidba vágyad tárgyát.
  3. legyen meg benned a szándék, hogy megteszed azt, ami ezzel kapcsolatban a Te dolgod.
  4. legyen meg benned az elvárás, hogy a vágyott dolog megvalósul.
  5. engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást.

Engedd, hogy mi, az Örök Idők Angyalai segítsük a megvalósulást, mert gyakorta annyira szeretnéd megoldani az egyes helyzeteket, hogy nem figyelsz a belső hangodra. Ha pedig nem figyelsz belső hangodra, akkor az angyali üzeneteket sem hallod meg.


B. Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4300 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x