Fordulatok jönnek a tarot szerint
Címlap / Ezotéria / Fordulatok jönnek a tarot szerint

Fordulatok jönnek a tarot szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Vészesen közelednek az ünnepek, vasárnap már itt van advent első vasárnapja, amikor meggyújtjuk koszorúnkon az első gyertyát. A várakozás jegyében telik a következő 5 hetünk, amikor is várjuk a karácsony eljövetelét, azaz Jézus születésének "évfordulóját", amely idén a 2011-ik. Ezen a héten a párkapcsolat, anyagiak és egészség területén is fordulatokkal kell számolnunk. 

Hétfő – november 21. (Érmék ásza, Mágus, Kardok királynője)
A hét kezdetén nagy teremtő energiákkal és megfelelő képességekkel rendelkezünk ahhoz, hogy munkahelyünkön, vagy éppen az iskolában a maximumot tudjuk nyújtani. A kreatív ötleteket könnyen meg tudjuk valósítani, csak ne akarjunk mindenáron mindent a mai napba belesűríteni. Mindezek ellenére mégis lesz egy kis ridegség, egy kis bizonytalanság a mai napban, melyet a rossz párkapcsolatban élők hamar megérezhetnek. Érdemes a mára tervezett üzleti tárgyalásokon részt venni. Ha olyan helyzetbe kerülnénk, hogy mégis le kell mondani, a hétfőhöz legközelebb eső időpontot tűzzük ki új dátumnak. Az egészség területén ma a hasi tájékon akadhatnak problémák - figyeljünk a bevitt táplálék minőségére, mert könnyen gyomorrontást kaphatunk.


Kedd – november 22. (Kardok nyolcas, Kardok kettes, Kelyhek négyes)
A hét második napja inkább az elzárkózás, a meditáció napja lehet. Nem a pezsgés lesz jellemző a napunkra, inkább az önértékelés finomítása, önbizalmunk emelése. Anyagi területen ne ma hozzunk meg fontos döntéseket, mert könnyen átverhetnek, vagy éppen megkárosíthatnak minket. Jól kössük be torkunkat sállal, és húzzunk vastag, meleg kesztyűt kezünkre, ha éppen kint tartózkodnánk a természetben, mert a megfázás esélye a zord időjárásban még nagyobb. A napot töltsük szeretteinkkel, párunkkal – zárjuk egy kellemes estével a mai napot „kárpótlásként”.

Szerda – november 23. (Érmék négyes, Érmék lovagja, Kardok hatos)
Továbbevezünk az érzelmek tengerén, ugyanis a párkapcsolatunkról elmondhatjuk, hogy ezen a napon sem vall kudarcot. A szeretet, a szerelem a mai napunkat is meghatározza. A törődést egy finom kávé, vagy egy villámreggeli is jelképezheti, ezért, hogy érzékeltetni tudjuk párunkkal, hogy mennyire fontos számunkra, elég pár apró cselekedet a nap kezdetén. Az anyagiakkal inkább ne foglalkozzunk, szenteljük ezt a napot a törődés napjának. A szinglik számára jó hír, hogy ma akár egy falatozóba, vagy egy kávéházba is megérkezhet fehér lovon a nagy Ő! Az biztos, hogy a mai napi programunknak az egészségi állapotunk, a közérzetünk nem szabhat határt!

Csütörtök – november 24. (Kelyhek nyolcas, Főpapnő, Csillag)
Az érzelmek ma inkább már csak a háttérből játszanak szerepet életünkben, mintegy biztos támpontként. A fókuszban inkább a pénz, vagyis annak költése áll. A hölgyek erőszeretettel mennek ma vásárolni, s olykor olyan dolgokra is kiadnak pénzt, amelyért különben sose tennék. Ezért érdemes bevásárlólistát írni arról, hogy mit kell – és a „kell” szón van a fő hangsúly – megvenni. Ezzel elkerülhetjük, hogy a kasszánál púpozott kacatheggyel találjuk magunkat szembe. S ha már vásárlás, akkor a zöldségek és gyümölcsök fogyasztását ne feledjük el! Vegyünk sok friss gyümölcsöt, vagy aki inkább a gyors vitaminpótlást szereti, az pezsgőtablettát és egyéb készítményeket helyezzen a kosarába.


Péntek – november 25. (Kelyhek ötös, Érmék tízes, Kelyhek lovagja)
A hét utolsó munkanapjára is igaz az, hogy az érzelmek háttérbe szorulnak, legalábbis a nap első felében. A mai napra még a pénzkereset, és munka lesz jellemző, az este folyamán átvehetik az irányítást az érzelmek, és a szerelem. A nap első felében érdemes kitakarítani, ablakot pucolni, és az otthoni teendőket elvégezni, míg a délutánt inkább relaxálással és önmagunkkal való foglalkozással töltsük. Egy fürdősós, habfürdős, relaxációs fürdőnél nincs jobb egy megterhelő, munkával zsúfolt hét után – főleg, ha a párunkkal közösen tesszük!

Szombat – november 26. (Botok kettes, Kardok ásza, Torony)
Ma leomlanak a párkapcsolat beteljesedését gátló falak, amelyeket a hétköznapok során emeltünk. Ma számítsunk döntéshelyzetre – leginkább két vagy több pozitív dolog közül kell majd választanunk. A hideg időjárás ellenére bátran szervezzünk a családdal közös, szabadtéri programot, amely lehet egy kisebb túra, vagy akár egy séta az erdőben. Ebben az esetben sem a helyszín és a külsőségek a fontosak, hanem hogy együtt legyen a család, erősítve a család igazi jelentését.

Vasárnap – november 27. (Kelyhek apródja, Kardok négyes, Botok apródja)
A mai napon nagyon jó kreatív ötletek pattanhatnak ki a fejünkből, amelyekről első körben azt mondanánk, hogy nem lehet megvalósítani, és nagy butaság. Viszont, ha másodjára is átfutjuk, rájövünk, hogy nem is annyira butaság, és egy piacképes ötletet alkottunk meg. A vasárnap legyen mindenki számára pihenés, ezért ha megengedhetjük magunknak, menjünk el egy étterembe, így kímélve a családi női tagjait a főzéstől, és az azt követő mosogatástól.

Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x