Így tanítanak ingázni az Örök idők angyalai
Címlap / Ezotéria / Így tanítanak ingázni az Örök idők angyalai

Így tanítanak ingázni az Örök idők angyalai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Inga, latinul pendulum. Sokan ki sem veszik a tárcájukból, vagy külön erre a célra készült kis talizmánzsákban hordják. Segít az azonnali, gyors döntésekben - főleg akkor, ha az angyalok segítik az ingát a megfelelő irányba!  

Az örök idők angyalai akkor érkeznek a Földre, ha fordulópont van. Ők énekeltek a karban, amikor Jézus megszületett, ők óvták a bajba jutottakat, a szegényeket, az elesetteket a nagy válságok idején. A világ fordulóján hírt adnak magukról. Most is segítséget küldenek, hogy üzeneteiket értelmezni tudjuk.
Ingaiskola 4 lépésben:


  1. Fogd az ingát a kezeid közé, mintha imádkoznál! Kérd meg az örök idők angyalait, hogy vezessenek – eközben lélegezz mélyeket! (háromszor, hatszor, kilencszer, vagy tizenegyszer, míg meg nem nyugszol!) Fogd meg az inga fonalának végét, vagy engedd kb. 12-15 cm hosszúra a zsinórt és tartsd az ingatábla közepéhez.
  2. Kérd meg az ingán keresztül az Angyalokat, hogy mutassák meg azt az irányt, ahol a NEM válasz van és aztán azt az irányt, ahol az IGEN válasz van. Utána kérdezz néhány egyszerű dolgot, hogy az inga használatában biztos légy. (Jobbra van az ablak? Van nekem cicám? stb..)
  3. Koncentrálj a kérdésre, amit fel szeretnél tenni. Válassz eldöntendő kérdést, amelyre igen vagy nem a válasz! Jó, ha először „tét nélküli” kérdésekkel kísérletezel. (Megvegyem-e az Örök idők angyalai készletet karácsonyra? Igen – nem)
  4. Ha már az igen-nem válaszokban profi vagy, használd az itt mellékelt inga táblázatot. Az inga mozgásának iránya megmutathatja a választ egy sor dologra. Mielőtt használni kezdenéd, kérj engedélyt az angyaloktól (igen-nem válasszal) – és ha megkaptad, kérd meg őket, hogy a számodra egyértelműen érthető, magyar nyelvű választ adjanak.Angyalinga - Angyalok sajátos üzenete használójuk számára


Az Örök idők angyalainak közvetítésével 7 különböző színű inga jelentését mutatjuk meg. Ez lehet az Örök idők angyalai készletből, vagy választhatod nemes kőből is. Melyik kerül hozzád? Ez az angyalok akarata!

Enciánkék: Használóját segíti abban, hogy bölcs, megfontolt döntéseket hozzon, hogy a békítő erőket hívja segítségül - kösd ingádat ezüst láncra vagy ezüstszínű fonálra.

Borostyánszínű:
A döntési helyzetekben segít. Nyugalmat biztosít használójának. Kösd fekete fonálra.

Angyalszárny-fehér:
A letisztult gondolatok, a gyógyító erők jelképe. Elhivatottá tesz. Csak ezüst fonálon vagy láncon használd.

Aranysárga:
A bőség, a gazdagság,  az erőteljes érzések megnyilvánulását segíti. Csak aranyszínű fonálon vagy láncon használd!

 
 
Rózsaszínű: A kapcsolatokban, az emberi viszonyokkal kapcsolatos kérdésekben segíti használóját – piros vagy rózsaszínű szálon függjön!

Brokátvörös:
Kifejezetten a szerelmi és párkapcsolati témákban és a gyógyításban segít gazdájának. Vörös vagy arany szálra fűzzük

Levendulaszínű:
A spirituális utalások, a bölcsesség, a felsőbb világok közvetítőjéhez érkezik. Elhivatottá tesz. Ezüstszín vagy kék fonálon használd.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11976 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x