Sorsdöntő változást jósol a tarot
Címlap / Ezotéria / Sorsdöntő változást jósol a tarot

Sorsdöntő változást jósol a tarot

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ismét elérkezett egy új hét, telis-tele új lehetőségekkel: ezen a héten viszont különleges változásokat is elindíthatunk. Hogy mennyire használjuk ki a kínálkozó alkalmakat, az már csak rajtunk múlik. Egészségünkre és a munkahelyi ügyekre is érdemes odafigyelni a héten. A lehetőségek tehát adottak, csak tudjunk velük élni! 

Hétfő – november 28. (Kardok hetes, Uralkodó, Ördög)
A mai napon magánéletünk okoz nagyobb fejtörést, lehet, hogy egy problémát túl görcsösen akarunk megoldani. Jelen esetben nem a megoldás keresésével van a gond, hanem a görcsösséggel. Engedjük, hogy a dolgok a maguk útján menjenek, és ne akarjunk mindig mindent uralni. A hétkezdés nem lesz éppen pozitív, de a felbukkanó nehézségekre a hét végéig megoldásokat lelünk. Egészségünknél figyeljünk oda a torkunkra és a deréktájra. Bugyoláljuk be magunkat rendesen a hideg időkben!


Kedd – november 29. (Szeretők, Kelyhek lovagja, Kardok hatos)
Ma már háttérbe kerülnek a párkapcsolati gondok, s nagy részükre megoldást is találunk. Ma az üzleti befektetéseknek kedveznek a lapok, így aki tőzsdézni szeretne, vagy szerencsejátékon töri a fejét, vágjon bele bátran, mert ma nyerhet. Családunkon belül apró dolgokon nagy viták alakulhatnak ki, de ha hideg fejjel, higgadtan beszélünk, akkor tiszavirág-életű vitára számíthatunk. Ma figyeljünk oda arra, hogy ne vigyük túlzásba a monoton tevékenységeket, mert fejfájásunk lehet.


Szerda – november 30. (Kardok királynője, Botok tízes, Mértékletesség)
A mai napunk jelszava az is lehetne, hogy minden lehet, csak mértékkel. Egy kis buli is belefér a napba, amennyiben tehetjük, kapcsolódjunk ki, hiszen nem csak a hétvégén lehet szórakozni, hanem a hét közepén is. Viszont erre csak akkor kerítsünk sort, ha másnap a munkára és teendőink elvégzésére is képesek leszünk, mert a munkáltatónk nem nézheti jó szemmel, ha éppen kissé fáradtan, vagy nyűgösen térünk be a munkahelyünkre.

 

Csütörtök – december 1. (Kardok lovagja, Érmék kilences, Halál)
Az életünkben ma sorsdöntő változás történhet, amely egyáltalán nem biztos, hogy negatív lesz. Valamilyen újdonság érkezik az életünkbe, amelynek végeredménye nagy valószínűséggel pozitív lesz – hosszútávon biztosan. A mai napon érkező lehetőségeket érdemes megragadni, sikerre tehetünk szert. Ha az időjárás engedi, menjünk ki a szabadba és élvezzük a természetet. Remélhetőleg már december első napján lehull az első hó, és élvezhetjük a telet, és annak szépségeit. Viszont ma is érkezhetnek lehetőségek az életünkbe, amelyeket ha megragadunk, sikerre tehetünk szert.


Péntek – december 2. (Világ, Kelyhek királya, Botok lovagja)
A hétvége közeledtével mégis kicsit felszabadultabbak, könnyedebbek leszünk, és lazábban vehetjük a dolgokat is. Ám ne feledkezzünk meg arról, hogy ezen a napon is vannak kötelességeink, amelyeket teljesítenünk kell, és nem mehetünk el mellettük csöndben. Lássuk el maximálisan a ránk bízott munkát, ne végezzük felületesen. Ma vigyázzunk a kezünkre, óvjuk a végtagjainkat.


Szombat – december 3. (Kelyhek kettes, Kardok négyes, Kardok nyolcas)

Ma nem érdemes családi találkozókat tartani, mert könnyen lehet apró vita a hölgyek között, amely egyet nem értésből indul ki. Érdemes ma kicsit visszavonulni a nagyvilágtól, meditálni és önmagunkkal foglalkozni, begyógyítani a héten szerzett sebeket, sérelmeket. Ma különös sikerrel használhatjuk erre a célra a tibeti hangtálak erejét.


Vasárnap – december 4. (Érmék apródja, Kelyhek hatos, Mágus)

A teremtő erő ma a kezünkben van, ha szeretnénk családi programot megvalósítani, bátran vágjunk bele. Egy közös étteremi est, vagy egy mozizás is összekovácsolhatja a családot, és boldoggá teheti az családtagokat. A pénzzel és anyagiakkal kapcsolatban is támadhatnak ma megvalósítható ötleteink - ne vessük el azokat sem, amelyek elsőre talán badarságnak tűnnek!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x