Nem lesz összeomlás a tarot szerint
Címlap / Ezotéria / Nem lesz összeomlás a tarot szerint

Nem lesz összeomlás a tarot szerint

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Az új héten biztosak lehetünk abban, hogy összeomlás nem várható, mert a Torony lapja nem jelent meg a kirakásban - a Nagy Arkánum lapjai közül. Ennek ellenére várható egy kisebb érzelmi hullám a hét közepén, de hibáinkból építkezve újjá tudunk éledni, mint a főnixmadár. Régóta zajló hivatalos ügyek végére pont kerül, viszont az apró betűs részt minden esetben olvassuk el - figyelmeztet a tarot. 

Hétfő – december 5. (Végítélet, Szerencsekerék, Kiegyenlítődés)
A hét kezdetén egy régóta zajló ügynek a végére végre pont kerül. Számunkra kedvező végeredményt hoz, aminek nagyon örülni fogunk. Viszont fontos, hogy ne vigyük túlzásba az örömködést, mert könnyen áteshetünk a ló túlsó oldalára. Különösen az allergiások figyeljenek a mai napon, hogy milyen helyekre mennek. Tartsanak maguknál allergiagyógyszert, hogy az esetleges reakciónál könnyen orvosolhassák a problémát. Új párkapcsolatra vágyóknak szerencsés nap, merjenek kimozdulni, mert Ámor nyila, ma szíven találhatja Őket!


Kedd – december 6. (Főpap, Uralkodónő, Akasztott ember)
A mai nap – mondanom se kell – a gyerekek körül forog. Legyünk azon, hogy minden percben örömöt csaljunk az arcukra, és boldognak lássuk őket! Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 5 kilónyi csokoládét „hozzon” a Mikulás. E helyett szervezzünk közös programokat, menjünk el jégpályákra, vagy egy közös társasjátékozás is boldoggá teheti a közös estét. Forrócsokoládé, társasjáték, együtt a család – ha ezt a hármat megteremtjük a nagy szakállas estéjén, higgyük el: felejthetetlen lesz mindenkinek!


Szerda – december 7. (Világ, Diadalszekér, Szeretők)
A lehetőségek ma megnyílnak előttünk, és minden, amit elterveztünk mára, az megvalósul. Ma nem jönnek kiszámíthatatlan, vagy nem várt dolgok. Anyagiakban és munkahelyünkön ma kimagasló sikereket érhetünk el, és ezt munkáltatónk is észreveszi. Ma döntéshelyzetbe kerülhetünk, amikor hirtelen kell döntenünk, viszont ez nem jelenti azt, hogy elhamarkodottan is. Többször gondoljuk át, hogy melyik utat választjuk, mire bólintunk rá, mert könnyen keveredhetünk rossz döntésbe. Ha nem tudunk dönteni, inkább kérjünk időt holnapig!


Csütörtök – december 8. (Nap, Mágus, Halál)
Ez a nap lesz a legszélsőségesebb a héten. A mai nap folyamán többször is úgy érezhetjük, hogy a legboldogabbak vagyunk, másszor pedig, hogy a legszomorúbbak. Ez a hullámzás lesz a jellemző a kedvünkre, de ne engedjük, hogy mindez a teljesítményünkre is kihatással legyen. Lezárás is várható, amely a régi, rossz tendenciák lezárását jelenti. Használjuk ezt ki, hogy a Karácsonyt tiszta lélekkel, ünneplőbe öltöztetve szívünket, várhassuk. A ragyogás viszont a mai napból sem hiányzik majd, boldogságban nem lesz hiány!


Péntek – december 9. (Remete, Igazság, Kísértő)
Ma inkább a hivatalos ügyek játszhatnak szerepet életünkben: csekkek befizetése, jogi/peres ügyek, tárgyalások, papírok intézése, stb. Viszont minden esetben olvassuk el az apró betűs részt, és figyeljünk oda arra, hogy az űrlapokat megfelelően töltsük ki! Egy-egy hiba később komoly büntetéssel járhat. Párkapcsolat szempontjából nem éppen egy harmonikus nap lesz, hisz inkább ma magányos remeteként töltjük az estét, könyvolvasással, keresztrejtvényfejtéssel vagy éppen tévézéssel – de ha ez zavarja a párunkat, inkább töltsünk több időt vele!


Szombat – december 10. (Főpapnő, Erő, Hold)
A hölgyek ma kissé titokzatosak lehetnek, a női szeszélyesség többször tapasztalható lesz ma. A párkapcsolatban élők nem éppen pozitív dologként tapasztalhatják meg ezt. A Hold változásával a nők hangulata is változik. A teremtő erő viszont adott a kezünkben: teremtsük meg a meghitt családi légkört. Hívjuk meg hozzátartozóinkat egy finom, szombati ebédre, amely közben egy komolyabb beszélgetést is folytathatunk, de az se baj, ha egy humoros, laza összejövetel kerekedik ki belőle!


Vasárnap – december 11. (Csillag, Uralkodó, Bolond)
A tegnapi nappal ellentétben, ma a keménység, és inkább a férfi energiák lesznek a dominánsak. Ennek ellenére fontos, hogy tudjunk meditálni az adventi gyertyagyújtásnál. Gyújtsuk meg az adventi koszorú három gyertyáját. Akár vonjuk be gyermekeinket, s együtt végezzük a rituálét. Imádkozzunk közösen, érezzük át az ünnep teljes szépségét. A vasárnapi ebéd és a közös gyertyagyújtás után egy igazi közösségkovácsoló mézeskalácssütést is beiktathatunk.


Papp Máté
Astroworld

Különböző rituálék, jóslások, mágiák! Keressen bátran!
06 30 369 8357 - alapdíjas szám, időpont egyeztetésre
matthewecske - skype, időpont egyeztetésre és jóslásra!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x