Szerdai angyali üzenet: a Jelen Lét hatalma
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: a Jelen Lét hatalma

Szerdai angyali üzenet: a Jelen Lét hatalma

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Észrevetted már, hogy a dolgok mindig a jelenben történnek? Észrevetted már, hogy a jelenben legfőképp azt veszed észre, ami nem jól megy? Próbálunk téged a jelenben cselekvésre buzdítani, mégis úgy érezzük, hogy sokszor gondolataid , és így energiáid is szétszórva keringenek körülötted. Hívd magadhoz az Örök idők angyalait, hogy idődet maximálisan ki tudd használni vágyaid megteremtéséhez. 

Szeretnénk elmondani Neked, hogy a jövő lehetőségeiből a Neked kedvezőek akkor tudnak megjelenni az életedben, ha a jelenben éled az életed. Mi a többi angyali segítővel együtt segítünk Neked, hogy kéréseidre, amelyeket a jövőddel kapcsolatosan kértél, gyors válaszokat kapjál.

Kezdd a mai napot azzal, hogy eldöntöd, és határozottan kijelented a következőt:
„Fontos számomra a Jelen Lét!”

Okkal írtuk külön a „Jelen Lét” szavakat, hogy lásd, milyen ereje van létezésednek a jelenben! Amikor ezzel az erőteljes szándékkal indítod a napodat, és napközben is tudatosítod magadban a „Jelen Lét” erejét, az segít energiáidat összpontosítani. Összpontosított energiáid pedig segítik testi, lelki, szellemi egységed megélését. Ebben az egységben az angyali energiákat is jobban tudod érzékelni, és az Örök idők angyalinak az üzeneteit is könnyebben megérted.


Mit is jelent ez a  gyakorlatban?

Ha szeretnél több pénzt, harmonikusabb kapcsolatokat, vagy jobb egészséget, akkor meg kell találnod annak a módját, hogy testi, lelki, szellemi szinten összhangban legyél és a jelenben élj! Szeretnéd tudni, mi segít Neked energiáid összpontosításában?

Jelentsd ki határozottan: Fontos számomra a Jelen Lét! Szeretném tudni, mi segít nekem MOST testi, lelki, szellemi harmóniám megteremtésében.”

Ezek után húzz egy angyalkártyát itt >>

Olvasd el az Örök idők angyalainak az üzenetét az angyalkártyán, és engedd, hogy üzenetüknek megfelelően vezessék a kezed.

Például, ha éppen az „Üvegek” kártyát húztad, talán a látásodra kell jobban figyelned. Vagy arra szeretnének rávenni, hogy igyál több tiszta vizet. (A tiszta víz fogyasztása elengedhetetlen a könnyed angyali kommunikációhoz!)


Amint megkaptad angyali üzenetünket, tedd meg a benne szereplő útmutatásokhoz a megfelelő teendőket, és figyeld meg mit üzenünk Neked holnap, ha ugyanezt a kijelentést elmondod az angyalkártya húzásakor. Talán ugyanez lesz az üzenet, talán más, de tudni fogod belőle, hogy mi segít a továbbiakban a testi, lelki szellemi harmóniád megteremtésében.

Pozitív megerősítés:
„Fontos számomra a Jelen Lét!”


B. Nagy Magdolna
ezoterikustanacsok.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x