Mit ígér a tarot Karácsony hetére?
Címlap / Ezotéria / Mit ígér a tarot Karácsony hetére?

Mit ígér a tarot Karácsony hetére?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Elérkezett a karácsony időszaka, és ez beragyogja egész hetünket, és csillogással, fénnyel tölti meg. Ez a hét a szeretet, az öröm, az összetartás és a meghittség hete lesz, ám ennek ellenére számíthatunk még néhány váratlan fordulatra a hét elején. 

Hétfő - december 19. (Kelyhek királynője, Kardok négyes, Kardok királya)
A hétkezdés nem lesz éppen pozitív, sokkal inkább szeretnénk még az ágyban maradni, tovább aludni, és már a karácsonyi időszakot tölteni, de sajnos a pihenésig van még négy nap. Gyűjtsünk még erőt és vessük bele magunkat az utolsó néhány napba is, ami még hátravan az ünnepig. Ha túlfeszítjük magunkat, vagy túl dühössé, indulatossá válunk, könnyen megfájdulhat a fejünk. Érdemes tudatosítani, hogy nem a környezetünk, a teendők vagy éppen a barátaink miatt vagyunk rosszul, hanem mert nem a pihenésre is szükségünk van. Ha a kezdődő megfázás tüneteit észleljünk, igyunk forró teát, szedjünk vitaminokat, fogyasszunk több gyümölcsöt!


Kedd - december 20. (Kardok lovagja, Botok királynője, Világ)
A keddi nap már sokkal energikusabb és boldogabb lesz, mint a hétfői. Vidámabban fogadjuk a dolgokat, és örömmel fogunk hozzá a teendőinkhez. Érdemes elgondolkodni azon, hogy megcsináltunk-e,  megvettünk-e minden ajándékot, minden készen áll-e a karácsonyra. Próbáljuk meg az utolsó simításokat ma elvégezni, és a következő napokat lehetőség szerint töltsük pihenéssel. A ragyogás és a lehetőségek napja lesz a mai. Érkezhetnek nem várt lehetőségek - még karácsony előtt -, amelyek hatással lehetnek az új évünkre, a 2012-es esztendőre. Mérlegeljünk már most, hogy miként lépjünk tovább az új évben.

Szerda - december 21. (Kardok kettes, Kardok ötös, Remete)
A hét közepét az elmélyülés, a magunkba fordulás napjává is titulálhatjuk, lévén a téli napforduló napja a mai. Meditáljunk, kérjünk angyali üzenteket, imádkozzunk, mert karácsony előtt, különösen ezen a napon nagyobb hatást tudunk elérni életünkben a teremtés erejével. Kissé ridegnek érezhetünk ma minden embert. Ellenséges támadásokban is lehet részünk, de ezeket könnyen ki tudjuk védeni, ha figyelünk a jelekre, és elhatározzuk, hogy ma nem foglalkozunk a kritikákkal, beszólásokkal. Figyeljünk az egészségünkre: ha kimegyünk a házból, feltétlen vegyünk fel sálat!

Új év - új kezdetek! Gazdagság- és sikergenerátor 2012! >>

Csütörtök - december 22. (Botok kilences, Hit, Érmék ásza)
A hétvége felé közeledve kissé megpihenünk, s végre igazán átérezhetjük, hogy hamarosan elérkezik a pihenés, a relaxálás időszaka, a szeretet napja, a Karácsony. Még ma is adódhat egy kis sürgés-forgás a házunk táján, süthetünk például mézeskalácsot az ünnepre való tekintettel. A hitünk egyre erősödik, ahogy közeledik Szenteste, és ez így is van jól. Öröm költözik szívünkbe, lelkünkbe, s mint egy kisgyermek várjuk az ünnep eljöttét – ki az ajándékok miatt, ki pedig a pihenésért!

Péntek - december 23. (Botok ásza, Kardok tízes, Botok nyolcas)
Ma a lelkivilágunk lesz meghatározó, és az, hogy miként viszonyulunk másokhoz, illetve hozzánk hogyan viszonyulnak az emberek. Érhet még az ünnep előtt egy nappal hátbatámadás, vagy rossz hír a környezetünkből, amely a Szenteste előtt kissé padlóra küldhet bennünket. Viszont így az ünnep előtt nem szabad, hogy összeomoljunk. A problémáinkból, hibáinkból tanuljunk és főnixmadárként  éledjünk újra hamvainkból. A szerelem területén egy szenvedélyes estét hozhat az éj. A helyes táplálkozást se hanyagoljuk el, válogassuk meg, hogy mit fogyasztunk el.


Szombat - december 24. (Uralkodó, Főpapnő, Érmék kettes)
Az ünnep eljövetelével lelkünk is megnyugszik, és a hétköznapi "állapotból" a szeretetre kapcsol át. Az örömbe vegyülhet egy kis üröm is, de ez utóbbi hamar elrepül, és teljes lesz a boldogság. Érdemes ezt a napot a családdal közösen eltölteni. Egy közös családi ebédné, egy meghitt vacsoránál nem is lehet szebb semmi. A gyermekek arcára kiülő öröm pedig egyszerűen felülmúlhatatlan, amikor az ajándékbontás következik. A szeretet ma biztos nem fog hiányozni a napból, bár ez elsősorban rajtunk múlik!

Vasárnap - december 25. (Nap, Csillag, Kelyhek tízes)
A vasárnapi nap lapjai magukért beszélnek! Nap - ránk ragyog a nap, öröm, összetartás. Csillag - ragyogás, fény, szeretet. Kelyhek tízes - összetartás, család, meghittség.

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok az olvasóknak, és sikerekben gazdag, szerencsés új esztendőt!

Papp Máté
Astroworld

Képek: www.morguefile.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x