Szerdai angyali üzenet: engedd meg a változást!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: engedd meg a változást!

Szerdai angyali üzenet: engedd meg a változást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Csak egy kicsit szeretnél jobbítani a helyzeteden? Vagy inkább változtatnál és nagyobb léptékben haladnál előre? Rajtad múlik, melyiket választod - mi angyali energiáinkkal támogatunk döntésedben, hogy rátalálj saját életutadra. 

Szeretnéd tudni, mi a saját életutad?
Életed eddigi tapasztalatai nagyban hozzájárultak személyes fejlődésedhez. Fejlődésed pedig mindig valamilyen változást hozott az életedbe. A változás tehát természetes velejárója fejlődésednek, viszont sokszor a változástól való félelem akadályozza fejlődésedet is.

A kérdés tehát az, hogy mennyire mered életutad jobb megismerése érdekében fejlődésedet megélni. Mennyire engeded meg, hogy az általad választott életút kibontakozzon - hiszen azt bizonyára Te is érzed, hogy személyes életutad sok változást hoz számodra. Ezek a változások pedig mindig pozitív irányba terelik életedet, csak engedned kell. Mi mindvégig melletted vagyunk, és angyali energiáinkkal segítjük életed.
 

Hogy mi is a te saját életutad? Ezt sokkal egyszerűbb és könnyebb felismerni, mint talán gondolnád. Ezt azért mondjuk Neked ilyen határozottan, mert látjuk, hogy milyen sok erőfeszítést teszel annak érdekében, hogy céljaidat elérd.

Életutadon folyamatosan célokat tűzöl ki magad elé. Mindig szeretnél valamit megkapni,
valamit elérni, valamit teljesíteni. Pedig csak annyi lenne a dolgod, hogy könnyedén engedd be az életedbe az életutad mentén nyíló örömteli pillanatokat.

Persze kereshetsz újabbnál újabb lehetőségeket, hogy egy-egy problémásabb helyzetet megoldj, de ha ilyenkor megpróbálnád egy kicsit könnyebben élni az életedet, sokkal több eredményt tudnál elérni. (Olyan eredményt, amit kitűztél magad elé célként.)

Életutad ugyanis mindig azokból az élethelyzetekből áll össze, amelyeket örömmel tudsz megélni. Leegyszerűsítve: sok öröm megélése közben könnyedén és gyorsan tudsz életutadon haladni, mert olyankor – megengeded a változást. Ilyenkor simán mennek a dolgaid, és rajta vagy a saját „autópályádon”, valószínűleg valami olyasmit érzel, hogy „Igeeeen, remekül mennek a dolgaim!”
 

Ha viszont kevés örömöt találsz az életben, a napi tevékenységeid végzése közben, akkor máris parkolópályára tetted magad. Ilyenkor érezheted azt, hogy a dolgok „elmennek melletted”, és te nem vagy részese az örömteli pillanatoknak.

Ezért azt javasoljuk Neked, hogy életutad keresgélése helyett az élet örömteli pillanatait keresd, mert azok rajta tartanak rajta az életutadon. Olyankor jól érzed magadat, és a mi angyali energiáinkat is jobban elfogadod, amelyekkel segítünk téged a változás útján.
Másképpen fogalmazva, ismered azt a mondást, hogy „A fától nem látja az erdőt?”

Nos, amikor életutadat keresgéled, akkor a keresgélés a fa, ami eltakarja az erdőt, vagyis életutadat. Amikor viszont örömteli dolgokat teszel, akkor egy nyílt tisztáson vagy, ami egyre szélesedik, mígnem eléred a hegytetőt, és onnan letekintve láthatod, milyen csodás élettel ajándékoztad meg magadat. A hegytetőn állva pedig természetes számodra a változás, sőt ott állva megengeded, hogy a változás természetes része legyen az életednek és segítse azt pozitív irányban tartani.

Pozitív megerősítés:
„A változás segíti fejlődésem, és pozitív céljaim megjelenését a tapasztalataimban.”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4305 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x