A Bak jegyűek 5 legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Bak jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

A Bak jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

A Bakban jár a Nap, így most az e jegyben születettek rossz tulajdonságait fogjuk kivesézni. Mit nem szeretünk a Bak kollégánkban, barátunkban, anyósunkban, párunkban?  

Fukar Bak főnökünknek eszébe sem jut, hogy év végi jutalomban részesítsen minket. Ha mégis, akkor egy nevetségesen kicsi összeget utal át a számlánkra. Természetesen a saját teljesítményét fontosnak tartja. Úgy gondolja, hogy jogos a horribilis fizetése, neki persze jár a hétszámjegyű jutalom. Mottója, hogy mindenki a képességeihez mérten jogosult a fizetésre, nincs olyan pillanat, hogy ne értékelne le minket. Addig van jó dolgunk mellette, amíg képesek vagyunk eljátszani a tehetségtelen, kisstílű vesztest.

Érzéketlen Bak kedvesünk pont a legromantikusabb pillanatban hozakodik elő a számlák befizetésével és a háztartás havi költségvetésének megtervezésével. Nem akar szeretkezés után összebújni, hasznosabbnak látja megbeszélni a heti elintéznivalókat. Egy idő után unalmassá válik az ágyban. Ha észreveszi, hogy kedvünkre van egy szexjáték vagy pozíció, akkor azt folyton ismételgeti, egészen addig, amíg a hátunk közepére sem kívánjuk a dolgot. Egyedül, nélkülünk dönti el, hogy mi a jó nekünk.Korlátozó Bak anyukánk
mindig idejében figyelmeztet minket. Ha éppen szerelmesek vagyunk, akkor rögtön rámutat új kedvesünk hiányosságaira, kegyetlenül töri le az illúzióinkat. Gyakran hangzik el a szájából, hogy „nem lesz ennek jó vége”, és az önbeteljesítő jóslat ott lebeg a fejünk felett. Egy idő után meg sem osztjuk vele az örömeinket, mert tudjuk, hogy úgyis csak elrontaná a kedvünket. Persze időnként jó tanácsokat is ad, csak sajnos a maga keresetlen stílusában.

Rugalmatlan Bak barátunk évek óta ugyanabba a kávézóba jár, és esély sincs rá, hogy máshol is találkozhassunk. Ha esti program, akkor ennek is megvannak a maga rituáléi, amitől eltérni nem lehet. Lehetnek furcsa szokásai, rögeszméi, melyek meghatározzák az időbeosztását. A napirend szent dolog, és ezt még a legjobb parti is csak nagy ritkán húzhatja keresztül. Egyébként megválogatja a köreit, nem hajlandó bárkivel összejárni. És persze utálja a nagy társaságot, a zajos bulikat.

Szigorú Bak anyósunk a kákán is csomót keres. Nem érdekli, hogy egyszerre két állásunk van és még egy képzést is bevállaltunk, jaj nekünk, ha nem tökéletesen tiszta a konyhapult. Hiába panaszkodunk neki, hogy kevés az időnk és lehetetlen, hogy mindennel megbirkózzunk. Elmondja, hogy ő is sokat dolgozott, és közben tanult, gyereket nevelt, de a háztartás mindig makulátlanul tiszta volt. Nem tehetünk mást, fejet kell hajtanunk a tökéletessége előtt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13037 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x