Praxis az ingával
Címlap / Ezotéria / Praxis az ingával

Praxis az ingával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Mivel a HarmoNet nemrégiben egy csodálatos nemes kő ingát ajándékozott játéka győztesének, több olvasónk kérte, hogy az ingával végzett gyakorlatról írjunk. Az ingával való manipuláció sok kérdést, kételyt vet fel, ám ha tiszta kézzel használjuk, nagyon hasznos segítőtársunk lehet. Az inga csaknem mindenkinek a kezében elmozdul valamerre, és ez nagyon egyszerűnek, és nyilvánvalónak mutatja az ingázás tudományát. A valóság azonban csalóka. 

Belső vagy felettes rezgések?
Az ingán keresztül megnyilvánuló üzenetek kiindulási pontja többféle lehet. Indulhat saját elvárásaink és lelki csapdáink hálójából, vagy zavaros, a misztifikált "túlvilág" szürkés szövevényéből. Indulhat azonban a legteljesebb fényességből is, ha saját testünket képesek vagyunk átengedni a legfényesebb áramlatnak, és úgy tudunk működni, mint egy vezeték, melynek szerepe arra korlátozódik, hogy az áramforrás és a meghajtandó tárgy között a meghajtó impulzust, az áramot vezesse.

Amikor az inga megmutatja...
Egyik ismerősünk - ismerve azt, hogy az ingát, és más szellemtudományokat gyakorlom, - megkért arra, hogy év végi, egész konkrétan a holnapi vizsgatételei közül válogassam ki azt, vagy azokat, amikre számítania kell. Az inga csüggedten billegett minden tétel felett. Elmondtam ismerősünknek, hogy úgy látom, nem fog vizsgázni. Nevetett és leszólta az inga tudományát. Másnap döbbenten hívott fel, elmondta, hogy megbetegedett a tanáruk, és az új tanár egy kicsit módosított a tételsoron.

A gyermek neme
Egy másik alkalommal unokatestvérem kisgyermekének nemét akartuk meghatározni. Az inga mindenáron kislány érkezését jelezte, amikor a hasa felett vizsgálódtunk, ám amikor magányosan kérdeztem, kisfiút jelzett. Elmondtam neki, hogy mit tapasztaltam. Nem értettem az okot, míg a szülés után nem sokkal sikerült megtudnom unokatestvérem férjétől a választ. Az inga nem mást mutatott, mint unokanővérem tudattalanjának elvárásait. Amikor a kisfiú megszületett, és felsírt, az édesanya tudatalatti mélyéről feltörő első kérdése így szólt: Ugye kislány? A hivatalos, felvállalt meggyőződése az volt, hogy a gyermek nemét nem szabad elvárásokkal meghatározni, és tudatosan elfogadta az elvárások nélküli szeretet eszméjét, ám a mélyebb szinten kislányt várt. Az inga ezt jelezte nekünk, és ha idejében rájövünk, akkor a kineziológia módszerei segíthettek volna.

A folyamat tanulása
A fenti példák nyíltan mutatják, hogy az inga praxisát folytató ember nem elegendően áramvezető, hanem a tudatosan gondolkodó, segítő is lehet, ha tudása és ismeretei felruházzák őt azzal a képességgel, hogy másoknak is irányt mutasson az inga segítségével. Addig ez a folyamat nem más, mint játék, móka, kísérletezés, de nem parapszichológiai művelet. Amíg a parapszichológia művelet végzésére jogosultságunk lesz, rengeteg "játékos ismeretszerzésre" vagyis tanulásra van szükségünk, de úgy, hogy ne vakuljunk el önnön kis csodáinktól és folyamatosan kérdezzük tetteink indító okait.

Hogy válasszunk ingát?
Az inga anyaga lehet arany, ezüst, bármilyen nemesfém, réz, bronz, fa, üveg, vagy kristály. (Én egy erre a célra készített gyűrűt használok, ami aranyból készült, és folyton velem van.) Ha azonban első inga-kíséreltünkhöz keresünk megfelelő szerszámot, úgy válasszunk nap-jegyünknek megfelelő nemes kőből készült, lehetőleg csepp, vagy gúla alakú (egy pontra mutató) ingát.

Az első ingánk lehetőleg 15 g körüli súlyú legyen, a lánc, vagy selyemfonál hosszúságát pedig két módon határozhatjuk meg:
  • A tenyerünket megfeszítjük és köré fonjuk úgy az ingár, hogy a láncról a tenyér közepén lelógjon.
  • Alkarunk hosszának megfelelően 20-30 cm hosszúságúra hagyjuk.
  • Az ingát a jobb kezünkben tartjuk, ám erről megoszlanak a vélemények, így mindenki józan belátására bízom, úgy kell csinálni, ahogy a legjobban működik.

Az inga használata
Teljesen ellazult, ám koncentrált állapot eléréséhez kell eljutnunk, a szokott módszerünkkel. Ez lehet ima, meditáció, jóga, légző gyakorlat, agykontroll programozás, vagy mantrázás. Ügyeljünk, hogy izmaink normál tónusúak legyenek, azaz sem feszesek, sem ernyedtek. Könyököljünk az asztalra. Fontos, hogy ujjaink saját rezgése ne zavarja a folyamatot. Az ingát meg kell tisztítanunk az idegen hatásoktól. Ennek módját egy alap tanfolyamon elsajátíthatjuk.
(Az ajánlott cikkek közt található inga iskolából sokat profitálhatunk!)

Kommunikáció az ingával
Az inga lengése a Föld gravitációja folytán természetes folyamat. Az inga praxis során semmilyen más elvárásunk nincs az ingával kapcsolatban, mint az, hogy az általa megjelölt módon az általunk feltett határozott kérésre, határozott választ adjon. Ez lehet egy eljövendő esemény valószínűsége, egy döntés előtti helyzet megerősítése, vagy egy betegség felismerése egyaránt. Az inga mozgása választ ad kérdésünkre, vagy tudattalanunk elvárásaira.
Tapasztalatok
Még gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező ember kezében is "csal" az inga, ha a saját maga életvezetésével kapcsolatos kérdéseket teszi fel neki. Tudattalan elvárásaink olyan erővel hatnak, hogy néha még a más kezében függő inga is ennek hatására lendül ki holtpontjáról. Ezért amíg nincs teljes összhang ingánk és közöttünk, addig lehetőleg ne használjuk kísérletezésen túl másra, főképpen pedig betegség diagnosztizálását ne várjuk tőle.

Saját ingámat hajszálra függesztve, vagy egészen vékony, erre a célra tartott selyemzsinórra kötve minden alkalommal újra elkészítve használom. Csak fontos döntések meghozatala előtt és alapos okkal nyúlok hozzá. Ha néhány napig pénz között tartunk egy réz ingát, úgy pénzügyi döntések meghozatalában kiváló segítséget nyújthat. Az inga anyaga és a felhasználási módja között így erős rezgés kapcsolat lehet.

Váraljai
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x