Mire számíthatunk 2012 első hónapjában? Januári bolygóállások...
Címlap / Ezotéria / Mire számíthatunk 2012 első hónapjában? Januári bolygóállások

Mire számíthatunk 2012 első hónapjában? Januári bolygóállások

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Nem indul könnyű napokkal az új esztendő, nehéz fényszögek alakítják 2012 első hónapját. Jobb, ha nem vesszük túlságosan a szívünkre a dolgokat és hajlandóak vagyunk a kompromisszumra, az elnézésre, megbocsátásra. Január végétől viszont esély nyílik a nehéz helyzetek tisztázására. 

A hónap során a Szaturnusz trigonban áll a Neptunusszal, ám szemben áll a Jupiterrel. Januárban vágyunk rá, hogy valami jót tegyünk, akár önmagunk háttérbe szorítása, önfeláldozás árán is. Az igyekezetünket azonban félreértik, vagy büszkeségből nem fogadják el jó szándékunkat. Végül már nem lesz kedvünk másokra is gondolni - inkább a saját érdekeinket nézzük.

A hónap Mars–Merkúr kvadráttal indul. Sajnos nyersen fogalmazunk, vitákat provokálunk és szükségtelenül bírálunk másokat. Ha feszültséget keltünk, akkor ne csodálkozzunk, ha visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el a kapcsolatainkban. A meghitt családi légkörnek nem tesz jót, ha veszekedéssel indítjuk az újévet! Ha munkahelyünkön már kiépítettük a jó hangulatot, akkor ne rontsuk el!Hó közepén a Merkúr együtt áll a Plútóval
. Sajnos olyat is kimondunk, amit soha nem kellene kiejtenünk a szánkon. Az őszinteség motivál, könnyíteni akarunk a lelkünkön. Közlékenységünk azonban sebeket ejthet másokon. Különösen párkapcsolatunkban előnytelen, ha meggondolatlanul mondunk olyasmit, amivel mélyen megbántjuk kedvesünket.

Hó közepétől a Nap kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Jupiterrel is. Szélsőséges változásokra számíthatunk erőnlétünk, közérzetünk tekintetében. Az egyik pillanatban még energikusnak és nyitottnak érezhetjük magunkat, munkakedvünk a tetőfokára hág. Ám a következő percben már levertek, morcosak vagyunk.

A hó utolsó harmadától a Mars – Merkúr trigon segít tisztázni a konfliktusokat. Megbeszéléseket kezdeményezhetünk, vitatkozhatunk, de mindezt építő jelleggel tesszük. Végre mondjuk el, ami a szívünket nyomja, - remek az alkalom nézeteink egyeztetésére!

Szerencsés napok:
2, 5, 6, 10, 13, 14, 15, 19, 20

Szerelmes napok:
3, 4, 5, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 26

 
Kunsay Melinda

Kép: nuttakit / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7839 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x