Szerdai angyali üzenet: hallgass az intuíciódra!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: hallgass az intuíciódra!

Szerdai angyali üzenet: hallgass az intuíciódra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Intuíció - ugye, hányszor jut eszedbe, bárcsak hallgattál volna rá? Bárcsak ne nyomtad volna el azt a kis belső hangot! Bárcsak odafigyeltél volna még jobban a jelekre, amelyek olyan egyértelműek voltak így utólag. De akkor mégis inkább az eszedre hallgattál... 

Az intuíció finom, halk hangját bizony nem könnyű meghalllani az elme ordításától vagy éppen a félelem szűkölésétől. A lényeg éppen ebben rejlik: meg kell tanulnod megkülönböztetni egymástól az egód, az elméd, a félelmeid és a megérzésed hangját. Gyakorlással és kitartással ez a hang a legfőbb szövetségeseddé válhat az életutadon és a kritikus helyzetekben mindig segíteni fog.

Talán már kitaláltad, igen, ez a hang a szellemi segítőink, angyalaink, vezetőink hangja is egyben. Gyakran az őrangyalunk üzen az intuíció révén, hogy elkerülhessünk egy veszélyes helyzetet, vagy a vezetőink noszogatnak általa a helyes irányba.

Szereted az Angyalkártyát?
Tedd fel magadban a kérdést, amire választ szeretnél kapni, és húzz egy lapot az Angyalkártyából itt >>

Mit súg az intuíciód? Az a kis belső hang? Az a hang, ami az angyaloddal van összeköttetésben? Ha azt a hangot sikerül meghallanod, akkor máris ott vagy, ahol az angyaloddal kapcsolatot tudsz tartani! Az angyalkártyák megértéséhez erre van szükséged.


Mindegy, miben hiszel, igazából az is, hogy hiszel-e egyáltalán a segítő lényekben, az intuíciója mindenkinek rendelkezésre áll – ám az csak rajtunk múlik, kifejlesztjük-e és hajlandóak vagyunk-e használni.

Feldmár András szerint az élet olyan rövid, hogy ki kell fejlesztenünk azt az intuíciót, ami megsúgja, hogy kivel és mivel érdemes foglalkozni, valamint kivel és mivel nem.

Hogyan fejlesztheted intuíciódat? Erről már könyvtárnyi irodalmat írtak össze a legokosabb emberek, ezért itt álljon csupán három jótanács, három különböző tanítótól – a kulcsot mindegyikből megkapod.

„Csakis akkor teremthetünk kapcsolatot intuíciónk és bölcsességünk forrásával, ha identitásunkat és önértékelésünket többé nem embertársaink véleménye határozza meg; mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy imádjunk valamit, a kérdés csak az, vajon a vélemény, vagy saját szívünk istenét akarjuk-e imádni?”
Dan Millman

„Az ember olyan mértékben szabad, amilyen mértékben meg tudja valósítani akaratában azt a lelki tevékenységet, hogy tisztán eszmei (szellemi) intuíciókat hozzon létre magában.”
Rudolf Steiner

„Ha csak ülsz és figyelsz, észreveszed, milyen fáradhatatlan elméd. Ha megpróbálod lenyugtatni, az csak ront a helyzeten, de egy idő után mégiscsak megnyugszik, és amikor ez megtörténik, képes leszel arra, hogy egészen finom dolgokat is meghallj. Ez az, amikor intuíciód kezd kibontakozni, és kezded a dolgokat sokkal tisztábban látni, és kezdesz sokkal inkább a jelenben élni. Az elméd szép lassan lelassul, és a pillanat hatalmasra tágul. Sok olyat meglátsz, amit azelőtt nem láttál. Ez az elmélet, ezt kell gyakorolni.”

Steve Jobs


Az intuíció és a megérzés

Mi a magyarázat arra, amikor előre kitaláljuk, ki hív telefonon, vagy megmagyarázhatatlan módon találunk rá elveszett tárgyainkra, vagy megérzünk olyan ránk váró eseményeket, amelyek sorsdöntőek lesznek majd életünkben?

Mi is az a megérzőképesség? Olvasás a testbeszédből, különleges képesség vagy csupán véletlenek összjátéka?

Ez a képesség valamilyen szinten mindnyájunk számára adott, és nagyon nagy mértékben fejleszthető. Nem a verejtékes gyakorlás, hanem a játékosság a siker kulcsa.

Segítséget ad mindehhez a megérzéstréning. Önmagad trénere lehetsz, és ha tudsz úgy játszani, mint a gyermek, akkor a siker hatalmas örömmel tölt majd el a gyakorlás során!

Megérzés – ez éppen olyan, mintha a lottó ötös elnyerésének elméletét, vagy a szerelem fizikáját - kémiáját akarnánk tudatosan megmagyarázni. Nos, írhatunk róla ezer évig, de ha nincs meg benned a befelé figyelés képessége, akkor olvashatod ezer évig is, amit leírunk, nem fog menni...

Arról viszont érdemes lehet beszélgetni, hogy miért vannak emberek, akik képesek az intuíciójukra támaszkodni és miért vannak olyanok, akik még a létezését is tagadják. Te melyik csoportba tartozol? Mondd el hozzászólásodban!

Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
luigi diamanti / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x