13 - A baljós szám és ami mögötte van
Címlap / Ezotéria / 13 - A baljós szám és ami mögötte van

13 - A baljós szám és ami mögötte van

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Misztikus számként emlegetjük a 13-ast. Sok helyen baljós, negatív jelentést társítanak hozzá. Amerikában sok helyen a 13-as emeletet kihagyják, nincs 13-as szoba. Vajon emögött a paranoiák és hiedelmek mögött ott van-e az igazság is? Ezt az állítást számmisztikai és tarot szempontból is megvizsgáljuk! 

A (tizen)három erő hatása
A 13-as számban a számmisztikai elemzés szerint hármas hatás érvényesül. A három energia, a három számé: az 1, a 3, a 4. Az egyes a számok alapja, az ős megtestesítője, az alap. Önmagában ez a szám sikerre és megbízhatóságra utal. A hármas a humorosságot, a merészséget szimbolizálja. A négyes a fejlett szociális érzéket jelzi. Viszont ezek együttállása esetén a következőket jelenti: uralkodni vágyás, agresszivitás, tetszelgés, szeszélyesség, mások szempontjának figyelmenkívül hagyása, szegénység, dühöngés, bizalmatlanság, erőszak.

A tarot XIII. lapja: a Halál

A Halál lapja viseli a 13-as számot a tarotban. Elsőre talán nem éppen a legpozitívabb jelentésű lapnak tűnik a 78-ból. Elmúlást, leomlást jelent, amikor egy régi berögzült szokástól, egy régi rossz rendszertől megválunk, búcsút veszünk. Olykor összeomlást, vagy végkimerülést jelent. Viszont tudni kell, hogy ez a lap a leomlás után egy sokkal pozitívabb helyzetet, világot teremt. Hisz tudjuk, ahhoz, hogy egy új rendszer, egy jobb világ kialakulhasson, meg kell válni a régitől. Az összeomlás ennek egy drasztikusabb formája.

Mi a szerencseszámod? Most megtudhatod! Csak péntek 13-án >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7912 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x