Heti tarot-előrejelzés: a változás hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a változás hete

Heti tarot-előrejelzés: a változás hete

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A mai nappal elérkezett a változás hete. A hétvégéig tart még a Bak csillagjegy uralma, amikor képesek vagyunk fejjel menni a falnak. Ezt követi a Vízöntő, amely egy sokkal könnyedébb, ugyanakkor kissé szürke időszakot hoz. Vajon várható-e mégis valamilyen váratlan történés? A szemünket és a fülünket egészen biztosan jobb, ha nyitva tartjuk, mert számos jó lehetőség vár ránk a héten. 

Hétfő – január 16.
Egészség:
a frontok hatását leginkább hétfőn érzékelhetjük, amikor görcsös fejfájás törhet ránk és érzékenyebbek lehetünk az átlagnál. Nem érdemes megerőltető feladatokat betervezni, mert nem biztos, hogy végezni tudunk velük.
Párkapcsolat: ma nem az érzelmeké a főszerep, ezt be kell látni. Helyette inkább a családi, közösségi programok lesznek a nyerők, így ezeket ütemezzük be.
Anyagiak: a pénz ma vándorolni fog, jön is és megy is. Ezzel lényegében semmi gond nem lenne, viszont arra ügyeljünk, hogy ne költekezzünk túl, mert már a hónap közepén gondok adódhatnak.


Kedd – január 17.
Egészség:
ma különösen fontos a megfelelő folyadékpótlás. Amennyiben sportolunk, vagy megerőltető munkát végzünk, tartsuk szem előtt azt, hogy nemcsak a vizet, az ásványi sókat is pótoljuk.
Párkapcsolat: ma már a kapcsolatoknak is jobban kedveznek a lapok, mert egyetértést és boldogságot jeleznek. Ehhez viszont szükség van arra, hogy a felmerülő problémákat minél hamarabb megbeszéljük.
Anyagiak: új lehetőségről tudhatunk meg többet, amelyből később profitra tehetünk szert. Mielőtt bármire igent mondanánk, tájékozódjunk, hogy teljes képet kapjunk az adott üzleti lehetőségről.


Szerda – január 18.
Egészség:
ma eget rengető változást nem tapasztalhatunk az egészségi állapotunkban, legfeljebb egy kis szédülésre, enyhébb fejfájásra számíthatunk.
Párkapcsolat: leginkább a női energiák fogják ma meghatározni a párkapcsolatunkat. A férfiak még jobban figyeljenek ma a hölgytársaikra, és szerezzenek nekik minél több örömet!
Anyagiak: könnyen adhatunk ma olyan dolgokra pénzt, amikre egyáltalán nincs szükségünk, csupán hirtelen felindulásból megvesszük. Próbáljunk meg odafigyelni erre, és ha lehet, kerüljük a bevásárlóközpontokat.


Csütörtök – január 19.
Egészség:
ha bármilyen szokatlant tapasztalunk, rosszul érezzük magunkat, minél hamarabb forduljunk orvoshoz, mert könnyen lehet, hogy egy vírus bujkál szervezetünkben.
Párkapcsolat: amennyire tegnap a női energiák és a gyengédség uralta a kapcsolatokat, ma épp ellenkezőleg, a férfi energiák lesznek a meghatározók. Kicsit durvák lehetünk, ezáltal könnyen megsérthetjük a másik felet.
Anyagiak: ha anyagi problémákkal küzdünk, ma érdemes ezekre megoldást keresni. Könnyen belefuthatunk olyan lehetőségekbe, amelyek révén a gondjainkat meg tudjuk oldani, de most se feledkezzünk meg a teljes körű tájékozódásról!


Péntek – január 20.
Egészség:
ma energikusak leszünk, és lehetőségünk lesz arra, hogy azt tegyük, amit szeretnénk, amit beterveztünk. A vízfogyasztásra még mindig ügyelnünk kell, még az időjárás ellenére is!
Párkapcsolat: amennyiben kapcsolatunkon belül problémák, feszültségek vannak, érdemes minél hamarabb rendezni azokat. A mai nap megfelelő a régi sebek begyógyítására.
Anyagiak: az Erő lapja mutatja azt, hogy a mai napon érkező lehetőségeket érdemes elfogadni, mert ezzel az esetleges anyagi hiányokat pótolni tudjuk. Ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig, minden esetben mi vonzzuk be azt, amit szeretnénk.


Szombat – január 21.
Egészség: ne felejtsük el esetleges betegségeink ellenőrzését, a gyógyszerek beszedését. Ma szétszórtabbak lehetünk és könnyen megfeledkezhetünk erről.
Párkapcsolat: a párkapcsolatok ma igazán jól alakulnak, vitákra, negatív érzésekre ma egyáltalán nem kell számítanunk. Újdonságokba viszont szívesen belevágunk a párunkkal.
Anyagiak: ma inkább a család legyen a figyelem központjában, és ne a pénz. A vásárlást is hanyagoljuk, inkább társasozzunk egyet, és nevessünk jókat!


Vasárnap – január 22.

Egészség: kissé lázasak lehetünk, és előbújhatnak a régóta lappangó betegségek. Fogyasszunk sok folyadékot, citromos teát annak érdekében, hogy ne forduljanak komolyabbra a dolgok.
Párkapcsolat: a családi hétvégét még egy betegség se ronthatja el, főleg, ha odafigyeltünk a megelőzésre. Ma bátran szervezzünk családi programokat, jó ötlet lehet akár a gyermekek számára fejlesztő játékokat készíteni, venni.
Anyagiak: a vasárnapi nap folyamán is kaphatunk érdekes információkat olyan lehetőségekkel kapcsolatban, amelyek nagyon jó hatással lesznek életünkre – legyünk éberek!


Papp Máté
AstroWorld

Képek:
zirconicusso / FreeDigitalPhotos.net
dan / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x