Mit hoz a Sárkány éve? Előrejelzés 2012-re a kínai horoszkóp...
Címlap / Ezotéria / Mit hoz a Sárkány éve? Előrejelzés 2012-re a kínai horoszkóp szerint

Mit hoz a Sárkány éve? Előrejelzés 2012-re a kínai horoszkóp szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Január 23-tól kezdődik a kínai asztrológia szerint a Sárkány éve : jin energiájú és a kínai öt fázisból a Víz eleme tartozik hozzá. A kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve igen jó dolgokat hozhat! Részletes horoszkóp előrejelzés 2013. február 9-ig, ezt követően a Kígyó évébe lépünk majd. 

Nézzük, mi jellemzi általában a Sárkány évében született embereket és párkapcsolatukat >>

ELŐREJELZÉS 2012-RE
Általános előrejelzés
„Császári” esztendő lesz a 2012. Intelligencia, tehetség, karizma, bőség, emberi kapcsolatok jellemzik. Erőteljes energiák szabadulnak fel, melyek néha nyomasztóak lehetnek, ám ha pár év múlva visszatekintünk, az eredmények nyilvánvalóak lesznek. A vezetőkkel gyakoribbak a munkahelyi konfliktusok. Több vállalkozás indul majd, mint korábban. Lehetnek szabadságharcok, forradalmak, melyekben az erő dominanciája nyer az értelemmel szemben. A Sárkány nem tűri a konkurenciát és az elnyomást. Kibontakozik a tehetség, remek újítások, projektek, zöld energiák kerülnek napvilágra. Kedvez az internetes fejlődésnek.



Szerelmi előrejelzés

A szabad kapcsolatok éve. A nyitott kapcsolatok, a válások, az újrakezdések, a boldogság keresése, a láncok ledobása jellemzi ezt az időszakot. Akik a Sárkány évében kötnek házasságot, a hagyomány szerint tartós, boldog kapcsolatra számíthatnak. A Sárkány éve nem gyermekáldásban bővelkedő időszak, inkább az üzletnek kedvez.

Különösen szerencsés idén: Nyúl, Sárkány, Kígyó,

Legyen óvatos: Kakas, Disznó, Kecske

Pénzügyi előrejelzés
Ha vállalkozni, pénzt csinálni, szabadon élni vágyunk, akkor itt a remek alkalom. Legyünk koncentráltak, bölcsek, bátrak. Amit a Bivaly évében előre tartalékoltunk, azt most learathatjuk. Az alkalmazásban dolgozók számára azonban kedvezőtlen időszak. Az erők a „hatalomnak” kedveznek, a főnökök, vezetők, pénzügyi világ nyer a beosztottak, a gúzsba kötöttek rovására. Ellentétüket a Víz energiája elsimíthatja.

Egészségügyi előrejelzés
A Sárkányban a csí áramlása egyenletes. Általában egészségnek örvendünk ebben az esztendőben. Vérnyomásunk helyreállítása érdekében végezzünk kínai légzőgyakorlatokat, óvjuk szívünket a megterheléstől. A stressz leginkább a keringés rendszerére hat. Fogyasszunk sok halat.



Akik a Sárkány évében születtek

A Sárkány jókora adag önbizalommal van megáldva, ráadásul a szerencse jegyében született. Elképesztő energiával rendelkezik, képes kitartóan bármikor, bármeddig dolgozni, küzdeni a céljaiért. Akaraterejének, sikervágyának köszönhetően gyakran jut el karrierjének a csúcsára. Vezetésre, irányításra teremtett egyéniség.

Érvényesülni, csillogni, kézben tartani - ez a három jelző a sárkány életeleme. Igen nagylelkű és a szeretett lényeihez igen hűséges és ragaszkodó. Szövetségben nagyon jó partner, hiszen utolsó erejéig képes bármiért is harcolni.

A Víz Sárkány évében általában igaz rájuk, hogy „elemükbe kerülnek”, így türelmüket meg tudják őrizni, képessé válnak a külső tanácsok elfogadására és a szokásosnál is tettre készebbek.

Képek:
Nutdanai Apikhomboonwaroot / FreeDigitalPhotos.net
nuttakit / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 20443 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x