Titkos számkulcs a Sárkány évére
Címlap / Ezotéria / Titkos számkulcs a Sárkány évére

Titkos számkulcs a Sárkány évére

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Január 23-án kezdetét vette a Sárkány éve, azaz ismét egy új energiával gazdagodott a Föld. Ebből az alkalomból az AstroWorld facebook oldalán egy különleges program segítségével megismerheted a 3 jegyű titkos számkulcsodat, amelyet az élet összes területén alkalmazni tudsz. Összeszedtünk 5 tippet, hogy hol alkalmazd a számkulcsot! 

1. Pénzvonzás
Egy papírpénzt hajts össze háromszög alakúra, és írd rá tollal a háromjegyű számodat. Ezután helyezd a pénztárcádba, és engedd, hogy aktivizálódjon a piramis és a számod ereje!

2. Párkapcsolat
Erősítsd a meglévő kapcsolatodat vagy vonzd be az új szerelmet azzal, hogy egy piros papírból kivágott szívre felírod a számodat. Ezután rakd a szívet egy személyes tárgyad alá, vagy annak közelébe, és várd az özönlő érzelmeket.


3. Egészség
Ha konkrét fennálló betegséggel küzdesz, akkor az orvosnál kapott, diagnosztikai lap jobb felső sarkára írd rá zöld színű ceruzával a titkos számkulcsodat. Ez segíthet a gyógyulásban!

4. Hivatalos ügy
Ha hivatalos ügyed van, akkor az azzal kapcsolatos irat jobb felső sarkába sárga ceruzával írd fel a számkulcsodat. Segíthet a hivatalos ügyed lezárásában!

5. Vizsgák, dolgozatok
Ha tanulmányaid során vizsgához érkeztél, vagy éppen dolgozatot írtok, akkor érdemes a jobb felső sarokba kék ceruzával felírni a titkos számkulcsodat! Segíteni fog a jobb jegy elérésben!


Tudd meg a személyes titkos számkulcsodat >>


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4732 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x