Szerdai angyali üzenet: hogyan bánsz a tárgyaiddal?
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: hogyan bánsz a tárgyaiddal?

Szerdai angyali üzenet: hogyan bánsz a tárgyaiddal?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Talán csodálkozol, hogy a mennyei szférák lakói, az angyalok olyan földi dolgokról üzennek, mint a tárgyak. Pedig kulcsfontosságú, hogyan bánsz a tárgyaiddal és milyen jelentőséget tulajdonítasz nekik. 


Rendezvénynaptár
Isten a saját képmására teremtette az embert, a földi világot pedig a Mennyország képére. A földi világot viszont Nektek adta Isten, hogy Ti formáljátok olyanra, amiben szívesen éltek. Ami a Ti fejlődéseteket és gyarapodásotokat szolgálja. Tudjuk, hogy most azzal érveltek, mennyi a fájdalom és nyomor a Földön – hogyan is lehetne ez Isten országa? Lehet, méghozzá előbb, mint gondolnátok – ha Ti is kiveszitek a részeteket a Teremtésből, drága Földi Angyalok. Ha nem egymásra, a kormányaitokra vagy a szomszédra mutogattok, hanem elkezdtek végre a saját portátok előtt sepregetni. Ha végre felelősséget vállaltok önmagatokért, a saját életetekért és elkezdtek végre a belső hangotok szavára hallgatva munkálkodni.

Akármiben is hisztek, annak nincs jelentősége abból a szempontból, hogy mindannyiótok számára elérhető a Mennyország, itt a Földön.

Természetesen ehhez tisztelettel, emberséggel, figyelemmel és gondoskodással telve kell bánnotok nemcsak egymással, hanem a tárgyaitokkal is. Meg kell becsülnötök mindent, ami számotokra megadatik, nem pedig elherdálni az adományokat. Óvnotok és vigyáznotok kell a Földanya ajándékait csakúgy, mint a saját kezetek által megteremtett, megtermelt javakat. Tiszteletben kell tartanotok egymás munkáját, a fáradozás révén megalkotott földi dolgokat ugyanúgy, mint ahogy egymást tartjátok tiszteletben.


A földi környezetetekben is meg kell teremtenetek a harmóniát, a szépséget, a rendet, a rendezettséget, a tisztaságot és az összhangot. A földi, külső környezetetek híven tükrözi azokat a belső folyamatokat, amelyeken mindannyian keresztülmentek a saját életetekben. Káosz, szenvedés és félelem, amit láttok magatok körül? Akkor itt az ideje, hogy meggyógyítsátok magatokban ezeket a mintákat, hogy a külső is tükrözhesse a belsőt. Arra ösztönzünk benneteket, kedveseink, hogy tegyetek rendet belül is és kívül is. Tisztítsátok meg az elméteket, a szíveteket és az otthonaitokat is a feleslegtől, a félelmektől. Ha így tesztek, Ti magatok fogjátok elhozni a Mennyek országát, itt a Földön.

Képesek vagytok látni nemcsak a természetben, hanem a tárgyakban is Isten teremtését? Látjátok azt a végtelen bőséget, amivel elhalmoz benneteket szeretete jeléül? Látjátok az energiák folytonos változását a tárgyakban is, ugyanúgy, ahogy a természetben?

Szemlélődjetek és vegyétek észre, hogy nem véletlenül irányítottuk a tárgyakra a figyelmeteket! A külső világ csupán tetszetős illúzió, de meg kell tanulnotok ezzel az illúzióval is bánni. Fel kell ismernetek a belső lényeget, ami mindannyiótokban ott rejlik, legbelül!

Kérjetek bennünket és mi örömmel segítünk, hogy a káprázatok és illúziók mögé látva megpillantsátok a lényeget!


Szeretnél személyes üzenetet is kapni az Örök Idők Angyalaitól? Kattints ide és húzz egy angyalkártyát >>

Kép: Just2shutter / FreeDigitalPhotos.net
piqs.de Traumcafe - Engel im Schnee
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x