Tudsz szeretni? Megéled a szerelmet?
Címlap / Ezotéria / Tudsz szeretni? Megéled a szerelmet?

Tudsz szeretni? Megéled a szerelmet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

2012. január 23-án beköszöntött a Víz Sárkány éve, pár nappal előtte pedig a számtalan új ötletet és nagy megújulást kínáló Vízöntő hava. Nagyon sok változást tapasztalhatunk ebben az időszakban, amely az egyik legkitűnőbb alkalmat kínálja a forradalmi változtatásokra, sorsfordító elhatározásokra életünkben. Hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet? 

Egy picit tekintsünk vissza az elmúlt két esztendőre: 2010-ben tapasztalhattuk a Fém Tigris hatalmas erejét, amely csak a legbátrabbakat és a macskafélék rajongóit nem rettentette el a drámai változások néha kergető erejétől. Volt, akit belezavart, belekényszerített olyan változásokba, emberi kapcsolatok terén is,  amelyből küzdelmes és tanulságos szenvedések árán tapasztalta meg a leckéket, volt, akit kiemelt és megmentett olyan helyzetekből, ahol már szorongva és fojtogatva érezte magát, akár munkákból is, amely nem is igazán ment neki, amelyből nem profitált és nem is szívesen végzett.

A 2011. évben, amely a Fém Nyúl uralma alatt telt el, szintén megtapasztalhattuk a gőzerővel érkező átalakulásokat és fordulatokat. Ezt az évet az valódi elegancia és a szorgos takarítás jellemezte, a Nyúl semmilyen hazugságot és negatív, energiaelszívó, egyoldalú, rátapadáshoz hasonlatos kapcsolódásokat nem tűrt meg. Nagyon sok szakítás, válás történt ebben az időszakban, a Nyúl-év szorgalma és igazságszeretete, kedvessége és határozottsága e téren is hatott.

2012 a kapcsolatok, szerelmek, barátságok, együttműködések szempontjából is kemény választások elé állít mindenkit, és arra ösztönöz, hogy szabaduljunk meg mindattól, ami felesleges, terhelővé vagy mindenki számára haszontalanná vált.


A kínai asztrológia hatvan éves ciklusokból áll, amely egyesíti az öt elem és a tizenkét állatövi jegy energiáját. A rendszer a holdnaptáron alapul. A Víz Sárkány évének nevezett 2012-es esztendő ez év január 23-tól 2013. február 9-ig tart. A Sárkányok hatalmas, mágikus lények, a Sárkány-évek pedig mindig sorsdöntő, és nagy változásokat hozó esztendők (és ez nem csak a Sárkány évében születettekre vonatkozik).

A víz elem jótékony hatása mások iránti fogékonyságra, érzékenységre, érzelmekre és együttműködésre tanít, a fontos célok elérése érdekében pedig elősegíti a közös munkát és a megértést. A Víz Sárkány egyértelmű, határozott és bátor választások elé állít mindenkit, és arra ösztönöz, hogy szabaduljunk meg mindattól, ami feleslegessé vált.

A Sárkány energiájának helyes felhasználása bevonzza a jó szerencsét annak számára, aki tesz is érte. "Kérjetek és adatik!" – aki cselekedni is hajlandó, az ebben az évben is tündökölhet és magasra repülhet, de csakis magas rezgésszámon és tiszta energiarendszerrel érheti el mindezt.

A tisztaság tisztaságot vonz, a kosz koszt és tisztátalanságot: ez bizony a párkapcsolatokra, de a barátságokra is vonatkozik. Aki megéli a szerelmet és nem fojtja el magában az érzéseket, az néha csalódni is fog, de jól fogja érezni magát közben, mert szeretni tiszta és jó érzés! Előbb-utóbb pedig megtalálja a párját, a társát, azt, aki nem csupán tetszik neki, hanem akit szeretni is képes és akinek adni tudja önmagát.

Nem minden kapcsolat köttetik a Mennyben, ha így történne, akkor minden kapcsolat tartós, boldog és harmonikus lenne. Azok a kapcsolatok, amelyekben nincs isteni, örökkévaló, sziporkázó, mindig megújuló és ragyogó tartalom, mennyei béke: széthullásra vannak ítélve."Az Isten áldása, az gazdagít meg"
- olvashatjuk a Bibliában és tapasztalhatjuk, hogy csak a szeretetteljes kapcsolatoknak van eredeti létjogosultsága és teremtő ereje. Ha nem így volna, akkor a gyökércsakra és a nemi csakra erőltetett kötésére (pénzre, külsőségekre, szexualitásra, fenyegetettségre, a másik feletti uralkodásra) alapuló szánalmas álszerelmek is örökké tartanának, de hála Istennek ez nem így van. Ami nem valódi, nem élő, nem szép, nem természetes, amiben nincsenek jelen Isten áldásai, az pusztulásra, megszűnésre van ítélve és ez törvényszerűen meg is történik.

Az igazi varázserő a szívedben és a lelkedben van, és ha van, mert gondoztad, felnevelted magadban, akkor működteted is és látszani, érződni fog, amint átragyogja a lényed, sőt: másokat is eláraszt a különlegességével. Ha szeretsz valakit, de úgy igazán, ahogyan kell, akkor szárnyakat adsz neki a szereteteddel és a figyelmeddel.

Különleges, szerelemteremtő és kapcsolat-gyógyító meditációra és előadásra hívlak és várlak 2012. február 9-én, csütörtökön, Budapesten, telihold után 2 nappal. Minden ehhez kapcsolódó bővebb tájékoztatást megtalálsz a honlapomon.


Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
anekoho / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x