Heti 10.000 adag meleg ételt osztanak szét a Krisna-hívők...
Címlap / Ezotéria / Heti 10.000 adag meleg ételt osztanak szét a Krisna-hívők

Heti 10.000 adag meleg ételt osztanak szét a Krisna-hívők

Forrás: krisna.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

A rendkívüli időjárásra való tekintettel megnövelték az adagszámot az ételosztó pontokon. A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége hetente több mint 10.000 adag ételt oszt szét csak a fővárosban, és további több ezer adagot országszerte. 

Napok óta folyik a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége, Ételt az Életért Szegényélelmezési Programja keretében a kiemelt ételosztási akció, a rendkívüli fagyokra való tekintettel. Múlt hét óta minden nap másfélszeresére növelik az adagszámot az ételosztó pontokon. Ezzel a szervezet hetente több mint 10.000 adag ételt oszt szét csak a fővárosban, és további több ezer adagot országszerte, pl. Eger, Debrecen, Somogyvámos, Kecskemét, Miskolc térségében, de szükség esetén – a helyi hatóságokkal együttműködve - újabb osztópontokat is kijelölnek.


A VII. kerületi Önkormányzat felkérésre naponta több száz adag meleg étellel várják a rászorulókat a Keleti pályaudvarnál is. Az Erzsébetvárosi Önkormányzat a kerületben élő rászorulók számára fűtött katonai sátrakban biztosít lehetőséget a melegedésre a Bethlen Gábor utca pályaudvar felé eső végén. A melegedőben teával és friss ebéddel igyekeznek segíteni a nehéz helyzetbe került személyeket.

„Az év minden napján friss, meleg étellel várjuk a bajba jutott személyeket. A téli napokon azonban kifejezetten figyelünk arra, hogy fűtő hatású, tápanyagokban gazdag, forró ételeket kínáljunk. A nagy hidegben fokozottan megnőtt az igény élelmiszercsomag szolgáltatásunkra is. Ezeket a megkereséseket is igyekszünk kielégíteni. Az önkéntesek szintén fokozott erővel vesznek részt a szolgálatukban. Vannak olyan segítőin is, akik például hajnalban, munkába menet előtt segítenek az előkészületekben.” – meséli Szilaj Péterné programkoordinátor.


A Krisna-hívők az év minden napján segítik a rászorulókat Budapest több kerületében, az olyan rendkívüli krízishelyzetekben, mint a mostani, 25 éve nem tapasztalt, jeges időjárás azonban emeltszintű ellátást biztosítanak. A Krisna-hívők emelt adagszámmal folytatják az ételosztást a megszokott helyszíneken is, így Óbudán, a helyi Családsegítővel együttműködésben, illetve a Teleki téri osztóponton.

Önkéntesek jelentkezését is szívesen fogadják munkásságukhoz: 30/243-1486

A Krisna-hívők Közössége ezzel a felajánlással szeretné felhívni minden állampolgár figyelmét a társadalmi összefogás fontosságára!


www.krisna.hu

Kép: Clare Bloomfield / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x