Szerdai angyali üzenet: a belső béke
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: a belső béke

Szerdai angyali üzenet: a belső béke

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A mi angyali világunk sokban különbözik a tietektől, de a belső béke áldása ugyanúgy elérhető számotokra itt a Földön is, mint a magasabb szférákban. Hova helyezitek a fókuszt? Mire figyeltek? Ebben rejlik a kulcs a belső békétek megtalálásához. 

 

Rendezvénynaptár
A belső béke nem valami elérhetetlen dolog számotokra, kedveseim, bármikor megtapasztalhatjátok, itt és most! A kulcs, mint ahogy azt már oly sokszor és sokan elmondták, a figyelmetekben rejlik. Mire összpontosítotok a nehéz helyzetekben? Hova helyezitek a fókuszt? Teret adtok-e a félelmeiteknek, az aggodalmaitoknak? Hagyjátok-e magatokon eluralkodni a rettegést vagy bármely más negatív érzelmet? Ha igen, nem vagytok tisztában a saját erőtökkel. A figyelmetek egy erőteljes hatalom, amivel életre hívjátok, megteremtitek és éltetitek a valóságotok elemeit. Ha a félelmeknek adtok  figyelmet, vagyis energiát, azt konzerváljátok az életetekben és a negatív helyzetekből teremtetek még többet. Ugyanezzel az erővel a helyzetben rejlő lehetőségekre is összpontosíthattok. Kereshetitek a megoldást, ahelyett, hogy a félelem lehúzó energiáját táplálnátok feleslegesen.


Keressétek mindenben a megoldás lehetőségét, lássátok meg az előremutató vonásait minden helyzetnek! Tegyétek fel a kérdést: hogyan tudnék harmóniát, békét teremteni ebben a nehéz helyzetben? Figyeljetek a válaszra, ami mindig megérkezik hozzátok, ha tiszta szándékkal vágytok a megoldásra! Ez lehet egy hirtelen bevillanó ötlet, egy sugallat, hogy látogass meg vagy hívj fel valakit, egy hívás, ami egy meghatározott helyre irányít, egy mondat egy óriásplakáton, egy rég nem látott ismerős vagy éppen ismeretlen személyében is eljöhet hozzád. Légy kellően nyitott a válaszra, mert bármilyen formában érkezhet!

Konkrét válaszra van szükséged? Húzz egy angyalkártyát itt >>

A belső béke bármikor a tiéd lehet, amikor folyamodsz érte. Ha életed részévé kívánod tenni, teremts neki helyet, szánj időt rendszeresen az alábbi gyakorlatra. Keress egy csendes helyet, ahol nem zavar senki és ülj csendben, ameddig teheted vagy ameddig jólesik. Hívj minket, hogy szeretetünkkel átöleljünk téged és eloszlassuk a kétség, aggodalmak, félelmek felhőit fejed fölül. Elmeditálhatsz a húzott angyalkártya jelentésén, megfejtve az üzenet mélységeit is. Légy ebben az állapotban és meghallod az angyali útmutatásokat, amelyek segítenek életedet jobbá tenni!

Hívj és mi segítünk a belső béke megteremtésében – inspirálunk a legjobb megoldásokra, amiket megtehetsz, a leghatékonyabb gyógymódokra, amiket bevethetsz saját belső békéd kialakítása érdekében.

 
 
[ 3220 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x