Heti tarot-előrejelzés: okozz örömet!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: okozz örömet!

Heti tarot-előrejelzés: okozz örömet!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ezen a héten sok örömben lesz részünk, leginkább lelkiekben. Feltöltődés lesz számunkra, ha segíthetünk valakinek vagy éppen magunknak. E mellett tovább tombol a hetek óta érzékelhető szeretetenergia, amely erre a hétre is jellemző lesz. A pénzügyi nehézségekre is könnyen találhatunk orvosságot, de vigyázzunk, hogy ne költekezzünk túl. 

Hétfő – február 20. (Kardok tízes, Hold, Bolond)
Annak a veszélye, hogy túlvállaljuk magunkat, ezen a héten is fennáll. Gondoljuk át döntéseinket többször is, mielőtt igent mondanánk rájuk. Egy-egy rosszul meghozott, átgondolatlan döntés nem sok jót ígér számunkra. A párkapcsolatban élőknek jobban kell figyelniük a szerelmükre, mert a párunk hamar megérezheti a szeretet és törődés hiányát. Ne akarjuk megtapasztalni, milyen az, ha párunk igazán megsértődik, és akár napokig ilyen marad. Előzzük meg a bajt, és szeressük őt, amennyire csak lehet!

Kedd – február 21. (Akasztott ember, Kardok kettes, Kelyhek királynője)
Az anyagi döntéseket ma kicsit óvatosabban hozzuk meg, mert esély mutatkozik arra, hogy becsapnak, megvezetnek. Ha elhamarkodottan döntünk, előfordulhat, hogy két szék közé, a földre esünk. A fejfájásra hajlamosak figyeljenek oda, hogy a kellő folyadékmennyiséget bevigyék a szervezetükbe, mert a víz segíthet enyhíteni a fájdalmakat, amelyeket jósol a tarot. A szerelmi téren ma inkább állóvízre, változás nélküli napra számítsunk.


Szerda – február 22. (Érmék kettes, Kardok királynője, Ítélet)
A pénzügyi tárgyalásokat, megegyezéseket jó, ha erre a napra időzítjük. A pénz energiája felerősödik. Ennek negatív hatása az lehet, hogy a boltokban megemelt árakkal találkozhatunk, és a beígért akció is elmaradhat, vagy éppen elfogyhat az adott termék. A régóta húzódó családi viták, megoldatlan kapcsolatok újra előjöhetnek. Nem érdemes tovább vonszolni a nehézségeket, a múltat: meg kell beszélni az eseményeket, és szélnek ereszteni a negatívumokat!

Csütörtök – február 23. (Kelyhek lovagja, Kelyhek ásza, Érmék hármas)

Leginkább az érzelmek és a szeretetenergia fogja meghatározni a napunkat. A gyűlöletet és a negatívumokat dobjuk ki szívünkből – lelkünkből. A párkapcsolatban élők lepjék meg egymást valami apró kis csekélységgel, egy olyan tárggyal, amiről tudják, hogy párjuknak mindig ő fog eszébe jutni. A jelenlegi pénzügyi problémáinkra megoldást lelhetünk, ha teljes körűen feltérképezzük helyzetünket, és annak megfelelően keressük a lehetséges orvoslatot.

Péntek – február 24. (Kardok, kelyhek nyolcas, Kelyhek kilences)
Várhatóan a péntekünk is érzelemdús és mozgalmas lesz. Nem kell tartanunk attól, hogy unalmas, egyszínű nap elébe nézünk. Problémák is jelentkezhetnek a mai napon, de legjellemzőbbek a pozitív események, történések lesznek. A szeretet ereje – úgy, ahogy már a többi napon is – nagyon erős, intenzív lesz várhatóan. Mindezek ellenére, immunrendszerünk gyengesége miatt elképzelhető, hogy egy kisebb torokgyulladás vagy megfázás ér bennünket!


Szombat – február 25. (Hit, Botok hármas, Kardok kettes)
Ha elkapott a betegség, fogyasszunk sok citrommal ízesített teát. Érdemes ilyenkor hársfa, csipkebogyó, vagy egyéb gyógynövényteát fogyasztani. Én azért javasolom kifejezetten a hársfát, mert izzasztó hatása van, láz esetén pedig segít a test hőmérsékletét csökkenteni. Érdemes relaxálni is egy kicsit, engedjük el a hét fáradalmait. Ezt legegyszerűbben meditációval, könyvolvasással, pihentető masszázzsal érhetjük el.

Vasárnap – február 26. (Kelyhek hetes, Szerencsekerék, Kardok hármas)
A hétvége második napja – ha lehet – ne a munkáról és a pénzről szóljon, sokkal inkább a családról és a békéről. Egy finom ebéd mellett bátran beszéljünk meg a héten történteket, és azt is, hogy mi várható a jövő héten. A családi programokat se nélkülözzük persze! Az időjárásnak megfelelő elfoglaltságot válasszunk, hogy ne szeghesse kedvünket a rossz idő. Ha örömöt okozunk másoknak, a mi lelkünkben is öröm lesz – legyen ez a hét mondata!

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x