Teremtsd jobbá a saját valóságod!
Címlap / Ezotéria / Teremtsd jobbá a saját valóságod!

Teremtsd jobbá a saját valóságod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A valóságodat te magad teremted meg. A problémák, konfliktusok akkor oldódnak meg, életed bármelyik területén is vannak, ha nem foglalkozol velük görcsösen, hanem szeretettel nézel rájuk. Amíg az alvilág sötét erőivel cimborálsz, ők sokat segítenek (szenvedésekkel és gyötrelmekkel, energia-elvétellel) abban, hogy mélyen légy és lehetőleg minél tovább ott is maradj. A szellemed azonban segít legyőzni őket és felszínre törhetsz. A kérdés mindig az, hogy meddig tudsz felszínen maradni tartósan, sőt, egy idő után el is rugaszkodni onnan úgy, hogy lényed csakis felsőbb erők vezetésébe kapaszkodva folyamatosan szárnyalni tudjon. Megbecsülöd magad annyira, hogy higgy abban: lehet "fent" is élni és ha már tartósan fent vagy, sosem zuhanhatsz mélyre?  

Megfigyelted már önmagad? Tetszik a kép? Ha esetleg még nem tetszik... hajlandó vagy áldozni magadra: erőt, figyelmet, szorgalmat, időt, alázatot, segítségkérést? Kérdezted már az Örökkévalóságot, miben szeretne együttműködni veled? Miben számítanak a jelenlétedre? Mit kéne elvégezned? Milyen feladatokkal érkeztél és ebből mit valósítottál meg? Azzal foglalkozol, amiről mindig is álmodtál? Hűséges és kitartó vagy és megtartod az ígéreteidet? Hasonlóan Istenhez, aki mindig betartja ígéreteit, az ember szellemi lénye is Isten törvényeihez van hozzárendelve. Aki alázattal viseltetik a törvényszerűséGek iránt, az a botlásaiból is hamarabb fel tud állni. Ha elhiszed, hogy küldetésed van és elvégzed a feladataidat, akkor teljes természetességel elfogadod azt is, hogy Teremtőnk a privát életedben is biztosítja azt, amire szükséged van, hogy jól légy. Ezt azonban ki kell érdemelni. Adni kell először ahhoz, hogy kapj, főleg ha elérted a felnőttkort és elhagytad gyermeki viselkedéseidet.


A gyógyításhoz nem csupán a terapeuta ereje és tudása szükséges: biztosan kell tudni, hogy a gyógyulást kérő, a változást akaró nyitott és befogadó. Szellemi tanítások, tanulás, önfejlesztés és isteni bölcsesség, cselekvést indukáló isteni igék nélkül nincs teljes gyógyulás.

Életszemlélet-javítást csak a leegyszerűsödött bizonyságtevőktől tudunk igazán tanulni.  Az ámokfutó, önemésztő, keserű élet kódolja a sikertelenséget és a lassúságot.

Ha haladni szeretnél, igazán jó tempóban, akkor a belső rezgésszámodat kell olyan valamivel megemeltetni, aki már tartósan a felsőbb dimenziók rezgésszámán működik.

Minden gyógyulás egy csodálatos folyamat, amelynek minden állomása érdekes és ösztönző. Motiváció és bátorság nélkül nincs fejlődés, nincs változás. Magadnak is meg kell ígérned a teljességet és tartanod kell magadat az ígéreteidhez.

Bármely időszak alkalmas az életenergiák megújítására. Nem számít semmi, csak az örökkévalóság tiszta fényei és a szeretet, ez ugyanis az földi élet táptalaja, a csodák forrása.

Az összes betegség forrása a hit-nélküliség és a reményvesztettség. Nem mindenkit érint meg az Isten szava, de tudom és látom, hogy mindenki a jobb életre vágyik. A teljes élet, a szeretet teljességében való létezés energikus, fáradhatatlan és győztes. Kedves és burjánzó, csodákat hozó események sokasága indulhat be, ha akarod, ha erre vágysz és lépsz is ennek irányában."Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből és teljes lelkedből és minden erődből és teljes elmédből, és a te felebarátodat mint magadat"
(Lukács 10:27)

Szeretettel várlak Téged is 2012. február 22-én, Újhold utáni napon, Budapesten tartandó előadásomra és a 222 -es szám csodálatos rezgésével gazdagított meditációra, amelynek során olyan életerőt és szeretetet veszünk fel, amely látható és tapasztalható áldásokkal gazdagít mindenkit, aki szeretné. Ha érdekel és részt vennél az eseményen, emailben regisztrálhatsz, helyek korlátozott számban vannak. Minden részletes információ a honlapomon.


Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
adamr / FreeDigitalPhotos.net

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x