A Halak-szülött 5 legvonzóbb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Halak-szülött 5 legvonzóbb tulajdonsága

A Halak-szülött 5 legvonzóbb tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

A Halak az érzelmeiken keresztül fedezik fel és élik meg a világot. Bár szívélyesek és együtt érzőek, mindig körüllengi őket valami rejtelmesség, valami titkos misztikum. Miért szeretjük az állatöv legszentimentálisabb jegyét? 

1. Segítőkész Halak-barátunkra mindig számíthatunk, akármilyen segítségre is van szükségünk, ő mellettünk áll. Osztozik velünk örömben, bánatban és a végsőkig támogat abban, hogy visszanyerjük a lelki egyensúlyunkat.2. A Halak-jegyűek általában nyitottak
és készek befogadni az életet, úgy, ahogy van. Tőlük megtanulhatjuk, hogyan ússzunk az árral és hogyan engedjük el magunkat, bízva abban, hogy a rejtett áramlatok a legmegfelelőbb helyre sodornak majd bennünket.

3. Intuitív Halak-ismerősünk képes pontosan ráérezni a szeretteivel kapcsolatos történésekre.  Kifinomult hatodik érzéke segítségével pontosan kiszagolja, hogy mikor kell telefonálni és akkor pontosan azt mondja, amire szükségünk van.  Képes megérezni azt is, ha bajba kerülünk vagy ha sorsfordító esemény következik az életünkben.

4. A szeretet és a szerelem a legfontosabb értékek közé tartoznak egy Halak-jegyű ember életében. Az embereket egy sajátos egységben szemléli, gyakran nem képes másokra kívülállóként tekintetni. Önzetlensége, nagyvonalúsága, előzékenysége magától értetődő, van mit tanulnunk tőle ezen a téren.5. A Halak igazi művészlélek,
fantasztikus képzelőerővel és lenyűgöző kreatív erőforrásokkal rendelkezik, amelyeket az élet bármely területén képes megcsillogtatni. Így például ő szervezi a legfantáziadúsabb meglepetésbulikat, ő tervezi a legkifinomultabb esküvői meghívót és mindig számíthatunk rá, ha valami kreatív elfoglaltsághoz van szükségünk partnerre.


Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11592 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x