Szerdai angyali üzenet: rácsodálkozás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: rácsodálkozás

Szerdai angyali üzenet: rácsodálkozás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Látjátok-e az apró csodákat körülöttetek? Észreveszitek-e szépséget és a jóságot egymásban? Rácsodálkoztok-e egymás különlegességére? Tegyétek meg, és erővel, fénnyel ruházzátok fel a világot! 

Talán kívül még nem látszik, de a kertek alatt már itt a tavasz, amit oly nagyon vártatok, kedveseim. Hamarosan megindul az olvadás a szívetekben is, hogy végleg elenyésszen mindaz a fájdalom, félelem, bánat és harag, ami a szíveteket-lelketeket nyomta mázsás súlyokkal. Ezek a súlyok tartottak vissza attól titeket, hogy meglássátok, megéljétek az élet apró csodáit. Egy kiscica bájos lépteit, a napba néző szempár hunyorgását, a száraz avarból előtörő új élet diadalát.


Forduljatok befelé és vizsgáljátok meg a szíveteket, szeretteim: készen álltok az olvadásra? Megengeditek, hogy egyre inkább az örömet, a szeretetet, az egységet éljétek meg? Megengeditek, hogy egyre több csodát és ajándékot adjon számotokra a saját életetek? Készen álltok a dráma, a harcok és az egó csapdáinak elbocsátására?

Tegyétek meg ezt könnyű szívvel és belső békével, drága földi angyalok! Engedjétek meg magatoknak, hogy a tavasz első napsugaraival előbújjon a valódi énetek, az a hús-vér öröm, aki TI VALÓJÁBAN VAGYTOK! Ha megelégeltétek a szeretet, a pénz vagy bármi más nélkülözését, a vitákat, harcokat, ha torkig vagytok az elszenvedett és másoknak adott sérelmekkel, akkor számotokra itt az idő. Békéljetek meg a jelenlegi helyzettel, hiszen ez a kulcsa annak, hogy innen továbbléphessetek.


Fogadjátok el azt a csodálatos lényt, aki ti magatok vagytok! Minden hibátokkal, fájdalommal, bántással, kudarccal együtt – hiszen ezek nélkül nem lennétek azok, akik vagytok, itt és most, az utatoknak ebben a pillanatában. Rá tudtok csodálkozni önmagatokra, arra az emberre, akivé váltatok az évek során? Megértitek, hogy minden helyzetnek és embernek pontosan meghatározott helye és szerepe volt az életetekben, amelyek és akik nélkül most egészen más emberek lennétek?

Ha csodálatos életre vágytok, először önmagatokat lássátok csodálatosnak! Ez az első lépés ahhoz a ragyogó élethez, azokhoz az örömteli, gyümölcsöző és inspiráló kapcsolatokhoz, a Fény Világához, a Földi Mennyországhoz, amire annyira vágytok! Bízzatok önmagatokban, bízzatok abban, hogy ezt közös erővel, együtt meg tudjátok teremteni! Mi, az Örök Idők Angyalai arra bátorítunk benneteket, hogy az első lépést tegyétek meg most: csodálkozzatok rá önmagatokra!

Igen, halljuk, most sokan kérdezitek, ugyan, mégis mi olyan csodálatos bennem.... Ha kétségbeesettnek, fáradtnak, reményvesztettnek és elcsigázottnak érzitek magatokat, kérjétek az angyalok segítségét és útmutatását! Az angyali energiák segítenek nektek abban, hogy visszanyerjétek azt a belső örömet, amit a hétköznapok nehézségei és fáradalmai közepette hajlamosak vagytok elfelejteni. A csoda bennetek van, kedveseim, csak néhanap megfeledkeztek róla. Most eljött az idő, hogy újra emlékezzetek...


További útmutatásért húzz egy angyalkártyát itt >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3155 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x