A Halak 5 legidegesítőbb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Halak 5 legidegesítőbb tulajdonsága

A Halak 5 legidegesítőbb tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az állatöv legérzelmesebb, legérzékenyebb jegye a Halak, sajnos ez sokszor a visszájára fordul vagy éppen ő maga él vissza vele. Az 5 legidegesítőbb tulajdonság, amivel a Halak-szülöttek az őrületbe kergetnek. 

A Halak-jegyű számára egyértelmű, hogy mindenki felé nyitottan fordul, és szivacsként szívja magába mások érzelmeit, ha kell, ha nem. Mivel igencsak nehezére esik meghúzni a saját határait, igen gyakran túlérzékennyé válik és mások rezdülései rángatják ide-oda.

Önzetlensége
előfordul, hogy kifejezett mártíromságba csap át, főleg anya-gyermek kapcsolatban. Amikor kibillen az egyensúlyból, olyasmit is megtesz a másikért, amit egyáltalán nem kéne, önmagát pedig elhanyagolja.  Szenvedésvágya és önmagát sajnáltató attiűdje teljesen kiborítja a környezetét és könnyen visszájára fordul eredeti segítő szándéka.

Ahogy az ellentétes irányba úszó halakkal jelképezett ábrázolása is megmutatja, a Halak bizony eléggé határozatlan, sokszor nem tudja, hogy mit akar, nincs határozott elképzelése a dolgokról. Sajnos azonban a spontaneitás nem mindig erény, a minden mindegy hozzáállás kevésbé előnyös például szülőként vagy cégvezetőként.


Amikor a Halak-szülött elveszti a talajt a lába alól, kreativitását és ragyogó fantáziáját képtelen lesz megvalósítani a gyakorlatban. Könnyen lehet, hogy álmodozó fantasztává válik, a realitástól elrugaszkodott, esetleg kábítószerekhez vagy alkoholhoz menekülő meg nem értett művésszé.

A Halak együtt úszik az áramlattal, viszont szüksége van arra, hogy legyenek biztos tájékozódási pontok az életében, akár egy stabil munkahely, akár más közeli barátok, családtagok személyében. Különösen krízis esetén képes elveszíteni a tájékozódási pontjait és totálisan megbízhatatlanná, csapodárrá, szétszórttá és sebezhetővé válni.


Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8314 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x