Kezdődik a Zsongás - hozd magad lendületbe velünk!
Címlap / Ezotéria / Kezdődik a Zsongás - hozd magad lendületbe velünk!

Kezdődik a Zsongás - hozd magad lendületbe velünk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Március 31-én, már második alkalommal kerül megrendezésre a pécsi Ezo Expo, a lelki és önismereti témákkal átitatott egészség- és családi nap. A fesztivál programjai között ezúttal olyan előadások és workshop jellegű foglalkozások szerepelnek, amelyek közelebb visznek bennünket önmagunk megismeréséhez, személyiségünk feltárásához és a belső lelki harmónia megtalálásához, de abban is segítenek, hogy a tél végével feltöltődjünk és dinamikussá, energiával telivé váljunk. A szombati napra eső fesztiválon véradás is lesz, így aki karitatív céllal érkezik, délután teljesen ingyenesen vehet részt az eseményen. 

A 2012-es pécsi Ezo Expón olyan előadások között válogathatunk, mint az Enneagram kilencosztatú rendszere, az ősi, szufi önismereti rendszer, a családállítás módszertana, amely ma már a tudományos lélektanban is elfogadott feltáró és probléma-feldolgozó módszer, de megismerhetjük a kínai 5 elem tanát is, illetve a durvafizikai őselemek működését az emberi testben és az általuk való gyógyítást.

Az előadásokat lendületes, zenés programelemek váltják, láthatunk majd Tai Chi és különleges Shaolin kung-fu bemutatót, délben részt vehetünk egy tánc- és mozgásterápiás programban, de megismerhetjük a tibeti hangtálakról szóló tanításokat és részesei lehetünk egy valódi hangfürdőnek is.


Délután egy tabutémát is feszegetünk, hiszen még a legnagyobb vidámság közepette sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy 2012-t írunk, amikor is a maja naptár egész egyszerűen véget ér és a világvégejóslatok mérhetetlen mennyiségben árasztják el hétköznapjainkat, gondolatainkat. Az asztrológia segítségével közösen készítünk előrejelzést e kritikus évre és persze azt is megtudhatjuk, számítanunk kell-e valódi apokalipszisre ebben az évben, illetve milyen krízisekre kell felkészülnünk. 14 órától véradásra is lehetőség lesz, a Magyar Vöröskereszt jóvoltából! Az önkéntes véradók délután ingyenesen vehetnek részt az eseményen – a szervezők így szeretnék felhívni a figyelmet a véradás fontosságára és arra bátorítani a lakosságot, hogy aki csak teheti, és kellően egészséges, segítse embertársait ezzel az áldozattal.

Az előcsarnokban mindeközben igazi tavaszi sokadalom várja az érdeklődőket, egészséges termékek vására, finom édességek, sütemények, indiai ételkóstoló, kávékülönlegességek, délelőtt ingyenes asztrológiai tanácsadás, a nap folyamán pedig gyermekmegőrző áll a családok rendelkezésére. A színházak szerelmeseinek egy igazi kuriózumban is részük lehet, 18 órától fergeteges törzsi hastáncshow veszi kezdetét, a színpadon végbemenő transzformáció pedig garantáltan a nézőket is magával ragadja és talán kicsit meg is változtatja. A cél pedig pontosan ez.

Egy katartikus év előtt állunk, amikor is minden csepp életerőnkre szükség lesz, ezért a program szervezői már most mindenkit mozgásba hoznak. Ha az életünk holtpontra jutott, döntéshelyzetek sokasága előtt állunk, esetleg ismerjük a dolgok rendezésének elméletét, de sohasem mertünk rálépni arra a bizonyos útra, akkor most a gyakorlati megvalósítások idejéhez érkeztünk. A szellemiség és a harmónia ugyanis a konkrét tettekben mutatkozik meg, a tavasz pedig a legjobb alkalom arra, hogy kézzelfogható eredményeket érjünk el.A II. Pécsi Ezo Expo, Hastáncshow és Véradó Nap valójában családi- és egészségnap, amikor felkészülhetünk az év legpörgősebb időszakára.
A szervezők mindenkit szeretettel várnak, és a belépők miatt sem kell aggódnunk, az árak ugyanis szó szerint jelképesek, egy 6 tagú család számára mindössze 1000 Ftos beruházást jelent az egész napos fesztiválon való részvétel. A szervezők így szeretnék elérni, hogy az anyagi lehetőségek senkit ne korlátozzanak a részvételben.


Részletek >>

Kép: africa / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x