Szerdai angyali üzenet: Állás
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Állás

Szerdai angyali üzenet: Állás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Mivel a többségetek a munkahelyen tölti az élete meghatározó részét, egyáltalán nem mindegy, milyen energiákat mozgattok meg munka közben. Az Örök Idők Angyalainak üzenete a munkáról, az állásaitokról és a karrieretekről. 


Rendezvénynaptár
Kedveseim, gondoltatok már másként is a munkátokra, mint puszta pénzkeresetként? Megélitek benne az élvezetet, a másoknak való segítségnyújtást, a hozzájárulást a világ fejlődéséhez? Tudjuk, hogy most sokan felhördültök, halljuk az elégedetlenség hangjait, hiszen oly sokan választottatok magatoknak állást csupán azért, hogy meglegyen a napi betevő és a sárga papírjaitok ne álljanak kifizetetlenül halmokban. Hozzátok szólunk most.

Ti, akik csak a robotolást és a pénzkeresést élitek meg nap mint nap, vajon elhiszitek-e, hogy lehet ez másképp is? Nem arra gondolunk, hogy ismertek ilyen embereket, akiket boldognak gondoltok, mert kívülről úgy látjátok, hogy megtalálták az életük értelmét és ők, veletek ellentétben képesek értelmes tevékenységben kiteljesedni az életükben. Arra gondolunk, hogy vajon magatok számára, igazán, szívből elhiszitek-e, hogy ez lehetséges?


Hogyan illeszkedik az életetek nagyobb képébe az a munka, amit most végeztek? Lehetséges, hogy a Lelketek a szolgálatban akart a munkátok révén fejlődni? Esetleg az önismeretben, az önértékelésben, az önbizalomban? Lehetségesnek tartjátok-e, drága földi angyalok, hogy a munkahelyi kapcsolatok miatt vagytok éppen azon a helyen, abban az irodában, amit esetleg ki nem állhattok? Kérdezzetek és hagyjátok, hogy megérkezzen a válasz! A Lelketek pontosan ismeri a választ!

Mit üzen nektek ez a helyzet?
Mit tanít meg, milyen fejlődésre késztet? Hogyan tudjátok kifejezni a fényeteket a nehéz helyzetekben? Megtaláljátok-e a kiutat abból a szituációból, amit gyötrelmesnek gondoltok? Mi hisszük, kedveseink, hogy igen! Hatalmas teremtő erővel rendelkeztek és már nálatok van minden helyzet megoldásának a kulcsa, amit csak elterveztetek földre jöveteletek előtt az angyali birodalmakban.

Konkrét útmutatásra van szükséged az angyali birodalmakból?
Kattints ide és húzz egy angyalkártyát >>>
Fontos! Nem biztos, hogy elsőre érted az üzenetet – légy türelemmel! Teremts nyugodt környezetet és figyelj a belső hangra. Az angyalok és vezetőid segítenek az értelmezésben.


Senki más nem mondhatja meg nektek, hogy miért vagytok azon a munkahelyen, miért végzitek éppen azt a munkát, ami most kitölti a napjaitokat, csak és kizárólag ti. Helyezzétek át a fókuszt a szívetekre és figyeljetek a belső hangra! Ne higgyetek senki másnak saját magatokon kívül  – se a szomszédnak, se a politikusaitoknak, se a tanáraitoknak, se a szüleiteknek, se a feljebbvalóitoknak! Ti vagytok a saját életetek mesterei és eljött az idő, hogy felvállaljátok a saját életetek küldetését!

Mindannyian egyedi tervvel érkeztetek, akármennyire apró csavarnak  gondoljátok is magatokat a hivatali gépezetben. Mindannyiótoknak megvan a maga szerepe, kedveseim és csak rajtatok áll, hogy ezt megfejtitek-e vagy tovább dagonyáztok az önsajnálat és a másokra mutogatás mocsarában. Minden, minden tükör az életetekben és lépésről lépésre egyre közelebb kerülhettek önmagatok megfejtéséhez, ha hajlandóak vagytok őszintén belenézni ezekbe a tükrökbe.

Nem azt javasoljuk, kedveseink, hogy rúgjatok fel mindent azonnal, ha éppen egy olyan munkát végeztek, ami kevésbé van ínyetekre! Sosem buzdítunk meggondolatlan cselekedetekre, de ha úgy érzitek, valami másban jobban ki tudnátok fejezni önmagatokat, akkor a finom, mégis erőteljes átmenetre ösztönzünk titeket. Szakítsatok rá időt, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljetek önmagatokkal, szívetek leghőbb vágyával és kezdjetek el érte tenni valamit! Kis lépésekből áll össze az utatok, de amíg csupán mások elképzeléseinek engedelmeskedtek, addig egyre csak távolodtok igazi énetektől.

www.mesteringa.hu


Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net


 
 
[ 3279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x