Heti tarot-előrejelzés: túl sok a beszéd
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: túl sok a beszéd

Heti tarot-előrejelzés: túl sok a beszéd

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Erre a hétre az lesz a jellemző, hogy mindig mindenbe bele akarunk szólni. Ez a sok-sok beszéd viszont nem mindig szül jót. Válogassuk meg, hogy kivel beszélünk és miről. Kerüljük a pletykákat, valamint azok szaporítását és továbbadását is. A viták esetében is ügyeljünk arra, hogy ne érzelmi alapon, hanem ésszerűen vitázzunk. 

Hétfő – március 12. (Botok királya, Kelyhek apródja, Kardok ötös)
A hét nem éppen úgy kezdődik, ahogy azt a leginkább szeretnénk. Az emberi, baráti és érzelmi kapcsolataink megromolhatnak, sőt párkapcsolaton belül akár egy heves vitára is sor kerülhet. Vigyázzunk, hogy meggondolatlanul – ha visz is minket a hév – ne mondjunk semmi rosszat a másik félre, mert a fegyver visszafelé sülhet el. Torokgyulladás veszélye fenn áll, éppen a torokcsakra túlműködése miatt (sok beszéd, vita).

Kedd – március 13. (Kelyhek kilences, Erő, Ördög)
A tegnap kissé megromlott kapcsolatokat ideje helyre hozni, erre alkalmas a mai nap. Ismerjük be saját magunknak is, ha valamiben hibáztunk, és ne röstelljük felvállalni hibáinkat, hiszen abból tanulunk mindannyian. Pletykákkal tele nap lesz a mai, többek között magunkról és párunkról is hallhatunk vissza fals információkat. Ezekkel jobb nem foglalkozni, mert egészségünk kárára mehet a sok aggódás és idegesség.


Szerda – március 14. (Világ, Kardok kilences, Kelyhek hármas)
Ha bármi újba szeretnénk kezdeni a héten, akkor azt ma érdemes megtennünk. A pénzügyi dolgokkal jól tudunk bánni, de sose indulatból cselekedjünk, inkább az ész vezéreljen minket. Ha van egy elgondolásunk, de annak az ellenkezőjéről próbálnak meg minket meggyőzni, hallgassuk meg az érveket, és cselekedjünk ennek megfelelően. Ügyeljünk a folyadékbevitelre, mert könnyen kiszáradhatunk, s ez szédüléshez vezethet.

Csütörtök – március 15. (Kardok lovagja, Kardok nyolcas, Kelyhek hatos)
Eseménytelen, kissé szürke nap lesz a csütörtök. Ridegek, távolságtartóak lehetünk. Engedjük magunkat át az érzelmeknek, és ne féljünk ezeket kimutatni párkapcsolatunkban sem. Kicsit merengjünk el a múlton, s annak eseményein. Tiszteljük meg a mai ünnepet azzal, hogy kilátogatunk egy rendezvényre, tiszteletünket téve ez által. Az este folyamán egy családi vacsorát is megejthetünk.

Péntek – március 16. (Kardok apródja, Szeretők, Kardok hetes)
Ma sok kívülről érkező impulzus fog minket érni, amely lehet jó és rossz is. Állásról, üzleti lehetőségekről is értesülhetünk. Ám ezek mellett a lehetőségek mellett nagyon könnyen elmehetünk, azaz járjunk nyitott szemmel, felkészülten. A döntéseknél többször rágjuk át a lehetőségeket, ne mondjunk azonnali válaszokat, mert később megbánhatjuk a villámgyors reakciót. Figyeljünk oda arra, hogy milyen ételeket fogyasztunk, ha lehet, kerüljük a zsírosakat.


Szombat – március 17. (Kelyhek kettes, Érmék apródja, Kelyhek nyolcas)

A mai nap teljen a szeretet jegyében. Szervezzünk családi programokat, amelyekbe barátainkat, közeli ismerőseinket is bátran bevonhatjuk. Ne féljünk semmitől, ma, amihez fogunk, szinte arannyá válik a kezünkben. A régi, tisztázatlan baráti, pár-, esetleg családi kapcsolatok rendezésére is alkalmas a nap. Magánéletünkről se feledkezzünk meg, az estét, ha lehetséges, töltsük párunkkal közösen és kényeztessük egymást.

Vasárnap – március 18. (Botok kilences, Kelyhek lovagja, Torony)
Teremtsünk magunk körül a hét utolsó napján egy szeretetteljes, békés hangulatot, légkört. Töltsük ezt a napot a családunkkal, szeretteinkkel együtt. Segíthet a hét eseményeinek feldolgozásában az is, ha meditálunk egyet, elengedjük a fájdalmainkat, s kitárjuk szívünket az újdonságok felé, az örömök irányába.

Ehhez kívánok sok sikert, és kellemes hetet!


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól
>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x