Ho’oponopono szívvel-dallal, Bagdi Bellával
Címlap / Ezotéria / Ho’oponopono szívvel-dallal, Bagdi Bellával

Ho’oponopono szívvel-dallal, Bagdi Bellával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Világszerte rengetegen használják már az ősi hawaii módszert, amellyel boldogságot, bőséget és egészséget teremthetünk. Segít megtisztítani a tudattalant azoktól a negatív programjainktól, amelyek a problémákat generálják az életünkben. 

Mi az a ho’oponopono?
A Ho’oponopono egy ősi hawaii gyógymód, a megbocsátás művészete, a kapcsolatok gyógyítását szolgáló, egyensúlyt visszaállító spirituális technika. Maga a szó azt jelenti: „jól tenni”, hibát kijavítani”. Segít megtisztítani a tudattalant azoktól a negatív programjainktól, amelyek a problémákat generálják az életünkben.

Alapja:
 a megbocsátás önmagunknak. Önmagunk teljes elfogadása és feltétel nélküli szeretete.Célja:
 kapcsolatba lépni Istennel. Tudatosan átélni a teremtés folyamatát.
Ennek feltétele: a 100%-os felelősség vállalása, vagyis annak elismerése, hogy minden probléma a tudatalattiban elraktározódott emlékekben rejlik.
A Ho’oponopono tisztítási folyamatban semlegesítődik a negatív energia és ezzel együtt megtisztulnak a Világodban levő dolgok is, mert Világod a tudatalattid része.
Minden hibát ki tudsz javítani, ami már megvan, és minden hibát el tudsz hárítani, mielőtt megtörténne.

A hoponoponó szerint 4 mondat ismételgetésével képes vagy megtisztítani magadban azokat a programokat, amelyek megakadályozzák, hogy békében és szeretetben legyél.
Ez a 4 mondat a sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm, szeretlek.
Amikor azt mondod sajnálom, ezzel a mondattal vállalod a felelősséget a dolgok létrejöttéért.
Amikor azt mondod, kérlek bocsáss meg, megtisztítod magad egy konkrét helyzetben megjelenő programodtól.
Amikor azt mondod köszönöm, a háládat fejezed ki és a hitedet, hogy a dolgok mindenki számára a legjobb módon alakulnak.
A szeretlek kimondásával meggyógyítod magadban azt a programot, ami a helyzetet előidézte.
Csak mondogasd magadnak, mint egy mantrát, hiszen senki mással, csak saját magaddal van dolgod. A Te felelősséged!

Problémamegoldás ho’oponoponóval
A ho’oponopono egy problémamegoldó folyamat, amit teljes egészében önmagadban folytatsz le.


A ho’oponopono szerint a problémák nem egyebek, mint a tudatalattinkban visszajátszódó emlékek. Amikor valami gondod támad valakivel, akkor valójában nem azzal az emberrel van gondod, hanem azzal az emlékkel, ami felszínre jön benned, és amire tulajdonképpen reagálsz. Ezzel van gondod.
A ho’oponopono lényege, hogy semlegesítse a tudatalattinkból azokat az emlékeket, amelyeket problémának érzékelünk. Ezt egyetlenegy úton érhetjük el: ha folyamatosan tisztítjuk a tudatalattinkat ezektől a korlátozó emlékeinktől.

Gyógyító énekek és problémamegoldó meditáció a ho’oponoponó tanításai nyomán


Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek.
Folyamatosan teltház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással.
A most megjelent Ho’oponopono c. albuma Joe Vitale és dr. Hew Len ho’oponopono tanításai alapján írt dalait és meditációját tartalmazza, amelyek segítenek téged a gyógyulás folyamatában, a negatív programok semlegesítésében és a problémáid megoldásában. Bella honlapján bele lehet hallgatni ezekbe a dalokba. www.bagdibella.hu.

Bagdi Bella az első aranylemezes életmódfejlesztő énekesnőnk!Bagdi Bella dalaival 2009 óta találkozhat a közönség. Jellegzetessége, hogy pozitív megerősítéseket zenésít meg, és a koncertjeit mindig egy bizonyos életjobbító téma köré építi fel. 2010-ben megjelent a Kívánság-kontroll c. könyve, 2011-ben létrehozta a Mental Focus pozitív megerősítések szoftverét, ami több, mint 2000 megerősítést tartalmaz. Számos zenei és meditációs cd-je jelent már meg, amiből a tavaly megjelent Egy jó szó, három héten belül aranylemez lett.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 18142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x