Heti tarot előrejelzés: madárdal, szerelem!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot előrejelzés: madárdal, szerelem!

Heti tarot előrejelzés: madárdal, szerelem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, az újjászületés, a szerelem, az új kezdetek időszaka. Kellemes, szerelmes hetet ígérnek a kártyalapok. Heti tarot előrejelzés a Rider tarot lapjaival.  

A piramis alakú kirakásban a 7 felső kártya jelenti a hét napjait, a nyolcadik, a pillérkánt szolgáló lap pedig az egész hét konzekvenciáját mutatja.
A Bolond lapja a tavaszi időszakban felszínre engedi az ösztönöket, a vidám programokat, a viháncolást, a játékos évődést, de a civódásnak, a szerelmes játékoknak is jelölője.

Hétfő: Az Akasztott

A hosszú hétvége után bizony kicsit nehéz visszarázódni a munka világába, legszívesebben még pihennénk, hiszem még csak most kezdtünk belejönni … Az Akasztott fordítva látja a dolgokat, talán néha ez a más látásmód, ez a furcsa, fordított nézet teszi egyértelművé azt, hogy valamilyen régi berögzült, begyepesedett dolgunkat most csináljuk máshogy. Vagy éppen most kapunk lehetőséget arra, hogy az emberek sokaságából éppen AZT az embert vegyük észre, aki valamiért megtetszik nekünk? Lehetséges …


Kedd: A Halál

Ez a nap egy kicsit kritikusabb. Friss szerelmeseknél tényleges veszekedést, szakításos hangulatot, vagy végletes érzelmeket hozhat. Nagy amplitúdóban lengenek ki az érzések, nagy szavak hangzanak el, ám a Bolond uralma alatt álló héten ezek nem lesznek végzetesek. A munkahelyen az erőviszonyok között rendet lehet tenni. Azokat a viszályokat, amelyek már húzódnak egy ideje, le lehet zárni!

Szerda: Az Ördög

Ez a lap erős utalás a szerelemre , hiszen a kísértőt ábrázolja. A féltékeny indulatok éppen úgy beleférnek ide, mint a megcsalás, a szemezések, a flörtök, a keretek tágítása a szerelmi életben. Amíg ez nem sért határokat, addig minden rendben van ezzel, ám ha túllépünk azon, ami nekünk és/vagy partnerünknek még elfogadható, akkor bizony magunkra húzzuk a sorsot.

Csütörtök: A Végítélet
Párkapcsolati szempontból a kibékülés, a korábbi napok játszmáinak feloldása éppen úgy lehet, mint egy szakítás végső lépése. A lényeg a lecsengésen, a befejezésen van. Befejeződik, helyére kerül valami, hogy átadhassa helyét valami újnak, nem is akárminek! A pénteki kártyalap erről mesél …

Péntek: A Hold
Az örökké változó, figyelő „ősanya”, a tükörbolygó az önismeretünket, a női mivoltunkat hozza felszínre. A nőknek szép, nőies erőket, a férfiaknak az érzéseket, érzelmeket hozza előtérbe. Ez is a  csábításnak, a szerelemnek kedvez, ám egy maya-tükörben káprázó, külsőséges szinten. Mindenki azt látja ma, ami belőle fakad, nem pedig azt, ami a valóság.

Szombat: Az Erő
Uralni az erőt, mely meghatározza életünket. A szerelem erői azonban mélyről jönnek és nagyon nehezen lehet „uralkodni” rajtuk. Vajon kell-e egyáltalán? Honnan jön és hová vezet ez a mélységes mélyről feltörő erő? Erre a mai napon ki-ki maga tud választ találni.

Vasárnap: A Remete

A mai nap az elvonulás, a visszahúzódás, a befelé figyelés ideje. Ha mára nem teszünk randevúkat, hanem egy kicsit egyedül, magányosan kapcsolódunk ki, rendezzük lelkünkben a hét eseményeit, az igen csak áldásos hatású lehet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5717 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x