Bármikor megújulhatsz - a tavaszi újhold segít benne
Címlap / Ezotéria / Bármikor megújulhatsz - a tavaszi újhold segít benne

Bármikor megújulhatsz - a tavaszi újhold segít benne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Tavasz van, minden az újjáéledésről és a megújulásról harsog. A vetés ideje ugyan legfőképp ősszel intenzív, de képletesen és szellemiekben, sőt a valóságban is: bármikor vethetünk. Adni kell először ahhoz, hogy kaphassunk. 

Az elmúlt héten, március idusán izgalmas és intenzív égi események zajlottak: a Bika Vénusz-Jupiter, a Szűz Mars és a Bak Plútó tökéletes átmenő földtrigont alkottak egymással. A tevékeny, pozitív bolygó, a Plútó az átalakulások, az újjászületések, a pénz, a gazdagság jele a föld elemű szigorúan célirányos, gyakorlatias, beszűkítő Bakban vezényli le a változásokat. Ennek lehetnek hátrányai is, a beinduló eseményeket jól át kell látnunk és mindent a megfelelő helyen kell kezelni, mértékletesen. A túlzott akarás és törekvés kifullaszthatja az erőtartalékokat. Türelmesnek kell lennünk és időt adni mindennek, amit fontosnak érzünk, ugyanakkor jól sáfárkodni minden rendelkezésre álló idővel: ha ennek a három tényezőnek az összhangját megtaláljuk, igazi mestermunkát alkothatunk önmagunkból is, napról napra megújulva.

Március 20-án, kedden, a marsikus napon a Nap a Kos jegyébe lépett, ez a csillagászati tavasz, a valódi újév nyitánya. Az éltető Nap, a tudatot képviselő Merkúr és az egyetemes értelem jele, az Uránusz a Kos jegyében van, miközben a jegy ura, a Mars a Szűzben tartózkodik.
A Jupiter a Vénusz uralma alatt a harmónia erőit aktiválja és beindulnak a pozitív reformok, frissül az életerőnk. Mindezt megtámogatja a Kos jegyben tartózkodó Újhold is, amely március 22-én, a Víz világnapján hoz tartalmas változásokat.


Magasztos szellemi erők jelenlétét tapasztalhatjuk március hónap egész folyamán, ha ráérzünk és tudatosan élünk is velük. Csakis a javunkat szolgálják és bizony sokkal intenzívebben hat azokra, akik befelé fordulnak és elmélyednek az önismeretben, mint azokra, akik az égi-szellemi jelekre rá se hederítenek. Kedvező pillanat az emberek egymásra találásához, a vélemények egyeztetéséhez, az erők egyesítéséhez, a tervek újragondolásához.

A lélek, az érzelmek pezsdítik az új energiákat, új erő kerül az élővilágba, a lelkünkbe, a szellemünkbe és a természet is magával ragadó látványokkal kedveskedik nekünk.

Itt az ideje megújulni és aki már régóta halogatja a változásokat: erőteljesen elébük menni és cselekedni.

Szeretettel várok mindenkit 2 hetente (újhold és telihold idején) megrendezésre kerülő előadásaimon!  E héten 22-én, újhold idején 17 órakor kezdődő intenzív és szeretetteljes életenergia-megújító meditációval egybekötött előadásra kerül sor Budapesten, Szegeden 24-én 15 órakor és Berettyóújfaluban 31-én 17 órakor. Részletes információk a honlapomon.


Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Kép: dan / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x