A Kosok 5 legidegesítőbb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Kosok 5 legidegesítőbb tulajdonsága

A Kosok 5 legidegesítőbb tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Impulzivitásuk, erőteljes egyéniségük miatt a Kos-jegy szülöttei is gyakran megosztó személyiségek: vagy szeretjük, vagy gyűlöljük őket - középút nincs. Melyek azok a jellemvonások, amelyekkel a leggyakrabban az őrületbe kergetnek minket? 

Fejjel megy a falnak
A Kos-szülött mindent a maga kárán tanul meg, így a saját határait, korlátait is. Ez hatványozottan igaz a Kos-gyermekre. Hiába akarsz megtanítani neki alapigazságokat, amíg nem próbálja ki az ellenkezőjét, és nem győzödik meg maga arról, hogy az nem működik, addig nem fogadja el a készen kapott megoldást.

Makacs és önfejű
Nehéz meggyőzni bármiről is, amivel nem ért egyet, amit nem tapasztalt, amiről megvan a saját véleménye. Nézeteihez és elképzeléseihez akár körömszakadtáig is ragaszkodik, gyakran még akkor is, amikor már nyilvánvaló, hogy a gyakorlatban kudarcot vallott.

Lobbanékony
Más, kevésbé impulzív jegyek talán nehezen viselik a Kosok olykor lehengerlő temperamentumát. Nehéz velük lépést tartani, érzelmeik a széljárással együtt változnak és akár azonnal szikrát fognak – olyankor a Kos borít mindent és kő kövön megmarad. Mentségére legyen mondva, a hirtelen haragja amilyen hamar jött, olyan hamar el is párolog – ő gyors a megbocsátásban is.Szeret parancsolgatni

Amikor a Kos-jegyű ember veleszületett uralkodási hajlama nem a megfelelő mederben folyik, hajlamos túlzottan irányítóvá válni, szeretne mindent kézben tartani, kontrollálni és ez gyakran olyan dolgokra is vonatkozik, ami egyáltalán nem az ő hatásköre.  Nehezen tűri a kritikát és a kudarcot, így hatalmas drámák árán tudja csak megérteni az ilyesfajta túlkapásait – ám ő olyan gyorsan túl is lép rajta, hogy a többiek csak próbálják követni.

Felelőtlen
Robbanékony, újdonságkereső természete a Kost gyakran teszi felelőtlenné is: előfordul, hogy kapcsolatról kapcsolatra vagy éppen munkahelyről munkahelyre ugrál és képtelen lehorgonyozni, gyökeret verni. Kihívás lehet számára egy témában elmélyedni és mélyebbre ásni valamiben, akár önmagában is.


Kép: David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x