Heti tarot-előrejelzés: a szerencse hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a szerencse hete

Heti tarot-előrejelzés: a szerencse hete

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A héten a szerencse lesz a fókuszban - a kirakás szerint a tizedik lap, azaz a Szerencsekerék határozza meg ezt a hetet. Fontos tudni, hogy a pozitív dolgok mellett - mivel a Szerencsekerék forog -, olykor a negatívumokat is meg fogjuk élni. Viszont most megtanulhatjuk jól kezelni ezeket a helyzeteket, és erényt kovácsolni belőlük. 

Április 10. – Kedd (Ördög, Torony, Halál)
Nehéz lesz visszarázódni a hétköznapok szürkeségébe a hosszú hétvége után. Levertek, fáradtak, kedvetlenek leszünk. Energiánk nem sok lesz, így csak azzal törődjünk, amivel feltétlen kell, ne pazaroljuk felesleges dolgokra, haszontalan időtöltésre. Azok, akik úgy érzik, hogy ma inkább feküdnének otthon, minthogy dolgozzanak, azok zuhanyozzanak le reggel, s meditáljanak egyet, kérjék a megfelelő szintű és minőségű energiát a nap kezdetén.Április 11. – Szerda (Diadalszekér, Bolond, Uralkodónő)

Amilyen nehezen indul a hét, olyannyira jól és gördülékenyen folytatódik. Ma már szinte minden összejön és sikerülni fog, amit elterveztünk. Annak ellenére, hogy ma már nincs Húsvét, és nem locsoljuk meg a hölgyeket, ne felejtsük el őket – leginkább a párkapcsolatban élő férfiakra vonatkozik ez. Bátran lepjük meg életünk párját ma egy kisebb ajándékkal, vagy készítsük ma este mi el a vacsorát, ezzel is megkönnyítve – amúgy is nehéz – helyzetüket. Ez a tett nem marad majd hála nélkül.

Április 12. – Csütörtök (Világ, Erő, Ítélet)
Valószínűsíthetően a legjobb nap a héten a csütörtöki lesz. A Világ lapja azt mutatja, hogy ma olyan lehetőségek adatnak meg, amelyekkel megfelelően élve, akár hosszú távra is biztosíthatjuk magunkat munkahelyünkön. Ehhez – többek között – szükség van arra, hogy minden erőnket beleadva dolgozzunk, hogy főnökünk meg legyen velünk elégedve, és nyugodt szívvel biztosítsa helyünket, vagy éppen léptessen elő.

Április 13. – Péntek (Hit, Csillag, Mágus)
Ma a hit – azon belül is a saját magunkba vetett hit körül fog mozogni minden. A célokat már jó ideje kitűztük, de most eljött az ideje annak, hogy meg is valósítsuk terveinket. Leginkább ebben az időben szoktunk elbizonytalanodni, és megijedni az újdonságoktól. Ha viszont meg van a kellő magunkba vetett hitünk, amely megingathatatlan, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy mindent az eltervezettnek megfelelően valósítsunk meg!


Április 14. – Szombat (Hold, Remete, Nap)
A mai nap több célra is megfelel, azaz magunk döntjük el, hogy mit is szeretnénk kihozni ebből a napból. Ha úgy gondoljuk, hogy szükségünk van energiára és egy kis pihenésre annak érdekében, hogy újult erővel vághassunk neki az elkövetkezendő napoknak, akkor meditáljunk, töltsük relaxálással a napot. Amennyiben családunkkal, párunkkal, szeretteinkkel töltenénk a napot, alakítsunk ki olyan programot, amelyben mindegyik fél jól érzi majd magát.

Április 15. – Vasárnap (Igazságosság, Mértékletesség, Szeretők)
A hét utolsó napját kétségtelenül az érzelmeknek és a szeretetnek kell szentelnünk, ha a héten eddig nem jutott volna rá idő. Szeressük párunkat, menjünk el sétálni, ha tehetjük, egy közös éttermi vacsorát is szervezzünk be az este menetrendjébe, amelynek végállomása az ágy legyen. Ha egy szépen felépített napot szervezünk, biztosak lehetünk a sikerben, egy másik megoldást pedig a spontán programok adhatnak – ez is ugyanolyan jól alakulhat, mint a megszervezett.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6915 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x