Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!

Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A tavasz már tombol - igaz ez az időjárásban nem nagyon mutatkozik - s vele együtt a friss, új energiák is. Itt a lehetőség arra, hogy magunkba szívjuk az éltető energiákat. Mozduljunk ki a négy fal közül, szervezzünk túrákat, sétákat, családi programok a természetbe! Frissülj és pezsdülj! 


Hétfő – április 16. (Nap):
Ennél jobban nem is kezdődhetne a hét. Lehetőségekkel és boldogsággal teli nap vár ránk. A vitás helyzeteket a mai napon tanácsos rendezni. Ne görgessük a problémáinkat magunk előtt, vegyék észre azokat és oldjuk meg! A munkahelyünkön teljesítsünk – szokásunkhoz hűen – 100%-osan, ezzel feletteseink figyelmét is magunkra vonhatjuk.
 


 

Kedd – április 17. (Csillag):
Nyugalmas és békés nap elé nézünk. A meghatározó energiák a nőiek lesznek, azaz a gyengédség, az érzékenység és az érzelmek nagy hatást fognak ránk gyakorolni. Még a férfiak szemébe is könny szökhet, egy megható kép/videó/zene láttán illetve hallatán. Ha bármilyen negatív esemény történik velünk: ne adjuk fel! Ne adjuk át magunkat a kétségbeesésnek, legyünk bátrak kitartóak!

Szerda – április 18. (Uralkodó):
Ügyeljünk a rendre, a tisztaságokra a szabályok betartására. Az autóval járók figyelmét külön felhívom arra, hogy még jobban figyeljenek a sebességek betartására – ellenkező esetben egy több tízezer forintos csekk is landolhat a postaládában. Az emberi kapcsolatok előtérbe kerülnek, s akár olyan ismerősökkel is találkozhatunk, akikkel már évek óta nem. Beszélgessünk velük egy jót!
 

Csütörtök – április 19. (Hold):
Varázslatos nap elé nézünk, amikor a lelki dolgok kerülnek előtérbe. Érdemes odafigyelni álmainkra, megérzéseinkre, hiszen üzenetük van. Ma előfordulhat az is, hogy olyan dolgokkal találkozunk, amiktől félünk, vagy valamiért kerültük Őket. Nézzünk szembe a félelmeinkkel és legyünk bátrak! Az anyagi döntések esetén mindent többször rágjunk át, hiszen a hold csalóka!

Péntek – április 20. (Mágus):
Ma már komolyabb ügyek, történések várhatóak, mint az előző napokon. Legyünk fegyelmezettek, tartsunk be minden szabályt – ellenkező esetben megkapjuk a kellő büntetést. Tudatosítsuk magunkba, hogy minden erőnk és eszközünk meg van ahhoz, hogy a kitűzött céljainkat megvalósítsuk. A mai nap alkalmas mágiák, varázslatok elvégzésére is!

Szombat – április 21. (Mértékletesség):
Meg kell tartani mindenből a mértéket – ez így leírva könnyűnek tűnik, ám amikor az életünkben kell megállni azt, hogy egy nap maximum 2 szál cigit szívjunk el, vagy csak 1 órát számítógépezzünk, akkor ráébredünk arra, hogy a mértéket megtartani nem is olyan egyszerű. Erre kell ma edzenünk! Érdemes óvakodni a mértéktelen szokásainktól. Vigyázzunk arra is, hogy miként nyilvánulunk meg!

Vasárnap – április 22. (Feltámadás):
A hét utolsó napján felerősödhetnek a félelmeink – többek között amiatt is, hogy ez a hetünk szépen, csendesen és pozitívan zajlott. Valamiért úgy érezzük, hogy ez így nincs rendben, s engedjük, hogy a félelmeink irányítsanak bennünket. Hessegessük el az ilyen gondolatainkat! Ma is legyünk a magunk urai, és ne táncoljunk úgy, ahogy mások fütyülnek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x