Innerwise: hallgass a tudatalattidra!
Címlap / Ezotéria / Innerwise: hallgass a tudatalattidra!

Innerwise: hallgass a tudatalattidra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

"Valóságunkat nem az értelmünk, hanem kilencvenöt százalékban a tudattalanunk teremti" - állítja Uwe Albrecht orvos, aki az innerwise-zal az energetikai gyógyászat olyan rendszerét fejlesztette ki, amely segít felismerni a bajok okát, megkönnyítve ezzel az öngyógyítást. A világszerte nagy visszhangot kiváltó új energetikai gyógymódot, melyben fontos szerepet kap a tudattalan régiók hírnöke, a karhossz-teszt, már 20 országban használják a legkülönbözőbb életkorú és hivatású emberek, gyógyítóktól politikusokig. 

Az innerwise egy saját használatra és terápiás célokra egyaránt szolgáló energetikai gyógymód. A rendszerben az ősi kultúrák tudása kapcsolódik össze az orvostudománnyal és az energiagyógyászattal, melynek eredményeként lehetővé válik a testi és lelki gyógyulás.

Módszerét Uwe Albrecht az orvosi gyakorlata során fejlesztette ki, amikor rátalált a gyógyulás kulcsára, miszerint ha nem oldjuk meg a tényleges problémát, ami általában a saját tudatalattink blokkjaiban rejtőzik, csak tüneti kezelést alkalmazunk, akkor időlegesen meggyógyulhatunk ugyan, de nem lesz tartós a javulás és a betegségek újra és újra visszatérnek életünkbe.

A rendszer sikere magáért beszél: mára már 20 országban használják pszichoterapeuták, belgyógyászok, alternatív gyógyítók, tanítók, adó és pénzügyi tanácsadók, életvezetési tanácsadók, állat terapeuták, zenészek, háziasszonyok, kutatók, politikusok, gyerekek, felnőttek, tinik - azaz a legkülönbözőbb életkorú és hivatású emberek.

Tényleg akarom?
A saját valóságunk nem az értelmünkkel jön létre, hanem a tudattalanunk programjai, félelmei és mintái alapján. Ha meg akarunk szabadulni a minket akadályozó észrevétlen blokkoktól elsőrendű fontosságú, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk a tudattalanunkkal. Ezt a karhossz-teszt segítségével könnyedén megtehetjük.


Uwe beszámolói szerint minden páciense úgy érkezett hozzá, hogy meggyőződéssel állították, leghőbb vágyuk a gyógyulás. Ám a karhossz-teszt során az egészség visszanyerésének gondolatára kivétel nélkül mindannyian stresszesen reagáltak. Testük azt mondta: „Nem”. Ellenben ha arra gondoltak, hogy továbbra is betegek maradnak, a karhossz-teszt igenlő választ adott. Ugyanezzel a jelenséggel állunk szemben a gyermektelen, boldogtalan, sikertelen, magányos és egyéb gondokkal küzdő emberek esetében is.

A magyarázat egyszerű: még ha rossz is valami az életünkben, azt már megszoktuk. Legyen az sikertelen párkapcsolat vagy épp egy komolyabb betegség, azt a világot már ismerjük, eligazodunk benne, szenvedünk ugyan tőle, de legalább hamis biztonság érzetet nyújt. Ezzel ellentétben az új és a bizonytalan az ijesztő és ingoványos, ezért ellenkezik bennünk mélyen valami, aminek nem is vagyunk tudatában. Hiszen tudatosan ki akarna rosszat magának?

Ezért olyan eszközre van szükség, amelynek segítségével a tudat és a tudattalan egyaránt tesztelhető, és mindkét régióban beindítható a gyógyulás.

Energiakártyákkal a testi-lelki egészségért

A karhossz-teszthez egy háromszáz összetevőből álló tesztrendszer tartozik, amellyel intuitívan megtalálható a legmélyebb sérülés gyógyulásához a legcélravezetőbb út. A négyezerkétszáz energiakártyával pedig intuitívan megkomponálható az egyéni energetikai gyógyszimfónia. Ezek egy részét tartalmazza a Gyógypatika.

A tréning, illetve a kezelés végén, amikor minden visszazökkent a helyes kerékvágásba, az ember/állat kiválasztott energiakártyák információi rákerülnek az amulettre, a rendszerek, cégek és vállalkozások számára komponált összhangzat pedig egy lemezre vagy poszterre, hogy hatását a továbbiakban kifejthesse. Senkinek sem mondja meg a rendszer, mit kellene tennie, de mindenkinek megadja az esélyt a változtatásra azzal, hogy kiszabadítja a zsákutcából, amelybe élete tévedt.

Az innerwise egy eleven rendszer, amely önálló értelemmel bír, és olyan tiszta, hatékony energiát bocsát rendelkezésünkre, amellyel meg kell tanulnunk bánni. Ehhez fejlesztenünk kell mentális, érzelmi és szellemi intelligenciánkat, valamint azt a képességünket, hogy másokhoz szeretettel és értékítéletektől mentesen közeledjünk. Így válik majd minden emberi tett teremtő és gyógyító erejű cselekedetté.

Ekkor az ember már nem csak a tüneteket kezeli, hanem a mögöttük rejlő és tüneteket kiváltó energetikai blokádokat oldja fel. Albrecht a kezeléssel újra mozgásba hozza az energetikai rendszert, és a beteggel megnézi, mikor milyen zavar lép fel. Ebben a széles látókörű, szisztematikus vizsgálatban rejlik az energetikai munka igazi művészete.Igen vagy nem?

A karhossz-teszt segítségével igen hamar fény deríthető a tisztázatlan helyzetekre, mivel a testünk igenis tud beszélni. Képes igent vagy nemet mondani. Ahogyan belső hangunk is hol óva int, hol pedig megerősít minket szándékunkban, úgy testünk is ugyanezt mutatja az izomtónus változásaival. Ha a stressz során célzott kérdéseket teszünk fel, a test reagál. A választ nem az ész adja, hanem a tudattalan.

Az ész talán azt mondja: „Igen, egészséges akarok lenni, igen, szeretnék boldog lenni, igen, szeretnék gazdag lenni”. Ám ha karhossz-teszttel is rákérdezek, sokszor más választ kapok – a tudattalan ezekre a kívánságokra mind azt mondja: „Nem, nem, nem! Az egészség stresszel, a boldogság stresszel, a gazdagság szintén”. Innen aztán tovább léphetünk egyet, és megnézhetjük, hogyan szüntethetnénk meg ezeket az öntudatlan blokádokat.

A válaszok benned vannak
Az innerwise Gyógypatika a testnek, a szívnek és  a léleknek gyógyító csomag  segítségével az ember visszanyerheti energetikai egyensúlyát, és ezzel elősegítheti a gyógyulást. A 309 különböző minőségű (Bach-virágesszenciák, kristályok, angyalok, erőállatok) energiakártyát, 6 tesztkártyát, egy másolókártyát és egy gyönyörű amulettet tartalmazó szett egy rendkívül egyszerű rendszer, alkalmazásához csupán gyakorolni kell, bízni a megérzésekben.

Mindehhez elengedhetetlen, hogy megtanuljunk kommunikálni a tudattalanunkkal, például karhossz-teszt segítségével. Ez néhány percet vesz csupán igénybe. Segítségképpen használható a hat tesztkártya, amelyeken a leglényegesebb témák szerepelnek. A kiválasztott tesztkártyát a testre helyezve megfigyelhetjük, hogy ha a test valamelyik kijelentésre stresszel reagál. Így megtudjuk, hogy azzal a témával gond van. A tesztkártyák vezetnek nyomra, ezek mutatják meg a gyógyulás szempontjából legcélravezetőbb utat.

Ha felismertük a stresszt kiváltó tényezőket, a különféle energiakártyák segítségével gyógyerőnket intuitívan feléleszthetjük a kártyahúzással. Az egyes energiakártyák energetikai minőségéről a csomagban található könyvben olvashatunk. Ez az erő, energetikai információ azután átvihető a mellékelt amulettre, ahol is az energetikai gyógyászat értelmében kifejti hatását. Az amulett egyfajta önszuggessztiós horgonyként szolgál, ahogyan más kezelési módoknál is használják.

Túl könnyűnek tűnik? Igen, tényleg könnyű. Ám, az egyszerűségében rejlik a varázsa, mindenkire hat és mindenki tudja használni, hogy a gyógyulásra vezető útra rálépjen.

A nevetés és az öröm gyógyít és a felszabadultság hoz gyógyulást, nem pedig az, ha a félelmeinkre koncentrálunk.

A innerwise módszerrel történő kezelés során a blokádok feloldódnak, a zavartalan energiaáramlás helyreáll, a harmonikus állapot visszatér. Az ezáltal megváltozott energiamezővel alakítjuk és határozzuk meg ezután saját valóságunkat, felfedezzük, hogy minden lehetséges számunkra, és hogy nyitott kapuk tömkelege áll előttünk.


Kun Gabi

Képek:
Michal Marcol / FreeDigitalPhotos.net
graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 23763 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x