Heti tarot-előrejelzés: felragyog a nap!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: felragyog a nap!

Heti tarot-előrejelzés: felragyog a nap!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A hét elején még nem is sejtjük, hogy amennyire rosszul kezdődik a hét, annyira jól ér majd véget. Jellemző lesz - főképp a munkanapokon -, hogy levertek, enerváltak leszünk. Mindezek ellen jó megoldás lehet egy kis meditáció. A családi és baráti programokból sem fogunk hiányt szenvedni, sőt jól tesszük, ha mi is szervezzünk párat! 

Hétfő – április 23. (Botok királya, Kelyhek apródja, Főpap):
A hét első napján a férfi energiák, és inkább a keménység lesz uralkodó. Nem lesz időnk lelkizésre, vagy éppen meditációra. Pörgős nap várható, számítsunk vitás helyzetekre. A feszültséget tudni kell jól kezelni, hiszen ha minden lelkünkre veszünk, akkor különböző betegségek alakulhatnak ki. Fogjuk fel a napot úgy, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy gyakoroljuk a feszültség levezetését – megfelelő formában.

Kedd – április 24. (Kardok kettes, Kelyhek ötös, Érmék kettes):
A tegnapi napon érződött keménység és feszültség már elmúlóban van. Ma már megjelennek az érzelmek is. Megfelelő alkalom lehet a kedd délután egy jó sétához, vagy éppen piknikhez szeretteinkkel, azon belül is párunkkal. Ha utóbbit választjuk, azaz piknikezni megyünk, feltétlen vigyünk két piros almát, hiszen az alma az érzelmeket és bőséget is szimbolizálja. A pénzügyi döntéseket gondoljuk meg többször, ne döntsünk elhamarkodottan, ugyanis ma a rózsaszín ködben elveszthetjük a józan eszünket.


Szerda – április 25. (Érmék ötös, Kardok ötös, Erő):
Ma elvárásaink szerint alakul minden, semmi nem jön közbe a szokásos napirendünkbe. Legtöbb időnk a mindennapi betevő megteremtésére megy el, sok időt fogunk munkával tölteni. Ezen túl lesz időnk és energiánk arra is, hogy a lelkünkkel foglalkozzunk. Érdemes meditálni egyet, és megfogalmazni, hogy miket szeretnénk elérni életünkben. Ezeket vessük bátran papírra, ne sajnáljuk rá időnket, hiszen ha már vannak terveink, sokkal könnyebben tudjuk irányítani napjainkat, életünket.

Csütörtök – április 26. (Uralkodónő, Ítélet, Kardok nyolcas):
Ahogy haladunk a hétvége felé, úgy csökken az energiánk. A dolgos, munkával töltött hétköznapok rendesen megcsapolják az energiaközpontjainkat. Ezért fontos az, hogy gondoskodjunk az utánpótlásról szellemi és fizikai szinten is. Ne feledkezzünk meg a rendszeres táplálkozásról, a minimum 2,5 liter folyadék beviteléről, a szellem frissességünk fenntartása érdekében pedig olvassunk, vagy végezzünk relaxációs gyakorlatokat. Ezzel elkerülhetjük a levertséget, fáradékonyságot és szürke hétköznapok súlyát levethetjük magunkról.

Péntek – április 27. (Kelyhek hatos, Botok kilences, Kelyhek királynője)
:
Mára elvonulni látszik az a szürke felleg, amely eddig meghatározta a hetünket. Talán úgy is éreztük, mintha valami felső erő irányítana bennünket fentről, és nem tudnánk szabad akaratunkból dönteni és képességeinkhez mérten teljesíteni. A mai napon viszont megfordul minden. A félelmeink és gyengeségeink eloszlanak és energiát merítünk azokból a dolgokból, amelyek számunkra fontosak. Ilyen lehet például a családunk, a hobbink, a barátaink vagy egyéb olyan elfoglaltság, amelyet szívesen űzünk.


Szombat – április 28. (Nap, Érmék hármas, Kardok lovagja):
Itt az ideje megkezdeni a pihenést, ehhez megfelelő a hosszú, 4 napos hétvége. Remélhetőleg a programot már megterveztük, s a szombati napra már minden összeállt. Ha nem így van, akkor kössük fel a nadrágot és vágjunk bele, szervezzük meg az elkövetkező napok programjait. Ne azt tartsuk szem előtt, hogy minél drágább helyre jussunk el, hanem, hogy jól érezzük magunkat, és együtt legyünk a családunkkal. Mindehhez csak jó szervezés és szeretet kell.

Vasárnap – április 29. (Kardok királya, Kardok hármas, Kardok kilences):
Ha sikerült megálmodni a hétvégi programot, akkor semmi gond. Ha viszont úgy döntöttünk, hogy otthon maradunk, készüljünk fel rá, hogy nem feltétlenül alakul minden jól. Várhatóan kissé peches vasárnap elé nézünk. Olyan családi események várhatóak, amelyek akár az egész – hátralévő – három napba belerondíthatnak. Készüljünk fel rá, hogy nem lesz egy unalmas hétzáró napunk. A válságos kapcsolatban élőknek egy mérföldkő is lehet a kapcsolatukban, valamint a lezárás napja is könnyen eshet erre a napra.


Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x