5 dolog, amiért szeretjük a Bikákat
Címlap / Ezotéria / 5 dolog, amiért szeretjük a Bikákat

5 dolog, amiért szeretjük a Bikákat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szépek, vidámak, türelmesek, megbízhatóak és a földön járnak - de nemcsak ezért szeretjük őket. A Bika-jegyűek 5 legjobb tulajdonsága - boldog születésnapot a jegy szülötteinek! 

Stabilitás
Ők aztán két lábbal állnak a földön, bár igaz, gyakran évekig egy helyben, ahonnan semmi pénzért nem mozdulnának. Rájuk mindig számíthatunk, amit ígérnek, betartják, szavahihetőek és megbízhatóak. Gyakran azonban  mindezt a csökönyösségig viszik és a megbeszéltekből egy jottányit sem engednek.

Életöröm
A Bikák aztán tudják élvezni az életet, tobzódnak az élet fizikai ajándékaiban, imádják az evés-ivást, a szexet, a kényeztetést! Bika kedvesünkkel valódi ünnep lehet a legegyszerűbb vacsora is és számára igazi program egy szabadban eltöltött piknik, persze egy kis erotikával fűszerezve.


Türelem és eltökéltség

Egy Bika mindig véghezviszi és befejezi azt, amit elkezdett, mégha évekbe vagy akár évtizedekbe is telik. Céljainak megvalósításában elképesztően türelmes és irigylésre méltóan eltökélt – kitartását különösen jól kamatoztathatja vállalkozásában.

Szépérzék
Uralkodó bolygója, a Vénusz utánozhatatlan bájjal és keccsel ruházza fel a jegy szülötteit. A Bika-szülött szereti, ha szép dolgok veszik körül, odaadással csinosítgatja otthonát és ugyanilyen áhítattal és veleszületett érzékkel viseltetik a művészetek, a zene, a szobrászat és a festészet iránt.

Gyakorlatiasság
Föld-jegy révén jó érzéke van a dolgok gyakorlati oldalához, a problémamegoldáshoz, a kétkezi, fizikai munkához, ezen belül különösen a földműveléshez és a kertészkedéshez. Földies beállítottsága segít neki rendben tartani az életét, sőt, néha el is kélne neki egy kis kimozdítás a hosszú távon unalmassá váló egyensúlyi állapotból.


Kunsay Melinda

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6897 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x