Gyógyító meditáció az ásványbörzén
Címlap / Ezotéria / Gyógyító meditáció az ásványbörzén

Gyógyító meditáció az ásványbörzén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Szombaton és vasárnap kerül sor az évek óta közkedvelt ásványbörzére a Lurdy Házban, ahol idén bemutató kristálymeditáción vehetsz részt a Larimar Kristálykapu szervezésében. 

04.28 - 29. szombat és vasárnap kerül sor az évek óta már hagyományosnak mondható ásványbörzére a Lurdy - Házban. Idén bemutató kristálymeditációt tart a Larimar Kristálykapu, ennek kapcsán kérdeztük meg Laczkó-Száraz Júliát, a Harmonet tanácsadóját a kristályok gyógyító erejéről kérdeztük.
- Miben tudnak nekünk segíteni a kristályok, ásványok azon túl, hogy gyönyörűek és szép díszei otthonunknak?

- Szerencsére, a legtöbb emberben öröm, jókedv, jóérzések és mosoly jelenik meg, ha ásványokkal vagy kristályokkal találkoznak bármikor is az életük során. Ez, mintegy válaszreakció és visszatükröződés arra, ahogy ezek a színes, fényes, csillogó kövecskék hangtalanul és észrevétlenül megszólítják az embert… És akár tudjuk, akár nem, igenis ők választanak minket!
 
Minden energia és minden ebből áll. A kristályok és ásványok már időtlen idők óta, a természetükből adódóan, a legfinomabb energiákat hordozzák és tárolják magukban, a legtisztább fényhullámok találkozásának páratlan földi gyümölcsei, valamint a legmagasabb frekvenciájú rezgéseket fogadják be és sugározzák szét a térbe.
A puszta jelenlétük és létezésük, a tökéletességet, a bölcsességet, a teljességet és az időtlenséget tanítják nekünk, embereknek. A Földanya teste tele van különböző csodás ásványlelőhelyekkel és kristálybányákkal, amik szüntelenül ellátják az egész emberiséget csendes szolgálattal és tiszta szeretettel.
Ezek a Földanya belső kincsei és fénymagjai, amelyek egyszerű, ám tökéletes kémiai felépítésük és rezgésük jótékony hatásai által éppoly közkedveltek, mára már nemcsak a gyógyítás területén hasznosítják őket.
Alapvető tulajdonságuk a sugárzás, az energialeadás, a fényközvetítés, információközlés és továbbítás, valamint a frekvencia kiegyenlítés és harmonizálás a térben.
 
A kristályok energiája, az Univerzumban mindenütt jelenlévő és mindent körülölelő Égi Szeretet és Fény Forrásból táplálkoznak.  Ugyanúgy, ahogy mi emberek is, minden élőlénnyel együtt, mert közvetlen összeköttetésben, közvetlen kapcsolatban állunk az Eredendővel, azaz a Teremtővel.

"Gyógyító Kristályok Érintése" - ingyenes meditáció
Ingyenes bemutató meditációt tart Laczkó Pál – Lélekgyógyász és Szellemgyógyász, a Larimar – Kristálykapu - Fényközpont képviseletében.
Mindkét nap lehetőséget kaptunk egy paravánnal elkerített csendesebb területen, hogy megtartsunk egy-egy ingyenes gyógyító meditációt bemutató jelleggel, amelyben megismerhetjük, átélhetjük és megtapasztalhatjuk a különböző ásványok és kristályok természetes gyógyító erejét, végtelen finom rezgését és átalakító gyengéd fényét!

Mindenkinek szeretettel ajánljuk figyelmébe ezt a páratlan lehetőséget.
Érdemes eljönni és kipróbálni!

A meditációk kezdésének időpontja: 14.00 – 15.00
További szolgáltatásaink:
Kristálytanácsadás - Ezoterikus tanácsadás - és  Bach-virágterápiás tanácsadás a helyszínen.

Gyerekprogramok:
  • aranymosás
  • kisállat simogatás
  • zsákbamacska
  • szerencsekerék pörgetés
  • interaktív gyerekjátékok

Ajándékozzon gyógyító ásványokat és gyönyörű kristályokat minden alkalomra, névnapokra, születésnapokra vagy a közelgő Anyák Napjára is!

Jelentkezés és gyülekezés a helyszínen a szervezőnél:
Lelkes András:   06 70/ 3407471    
Laczkó Pál:        06 20/ 439 5659
www.larimarkristalykapu.hu

Időpont és helyszín:
04.28 - 29. szombat és vasárnap ásványbörze a Lurdy - Házban
Cím: 1097 Bp. Könyves Kálmán krt. 12 -14.
Nyitva: 10.00 - 19.00

Mindenkit szeretettel várunk!

A belépés díjtalan!


Kép: Idea go / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x