5 dolog, amit nem szeretünk a Bikákban
Címlap / Ezotéria / 5 dolog, amit nem szeretünk a Bikákban

5 dolog, amit nem szeretünk a Bikákban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A Bikák 5 legrosszabb tulajdonsága, amit a legkevésbé tudunk bennük tolerálni. 

Makacs
Amit a fejébe vett, azt onnan ki nem lehet verni – se szép szóval, se furfanggal, se keményebb eszközökkel. A Bika Föld-jegy lévén rendkívül makacsul és sokszor körömszakadtáig ragaszkodik elhatározásaihoz, elképzeléseihez, de megszerzett javaihoz, kapcsolatokhoz egyaránt.

Földhözragadt
Nem könnyű vele dűlőre jutni, ha némi újításról, vagy változtatásról lenne szó. A magas röptű ideákat, az elvont gondolatokat és haladó koncepciókat igen nehéz megértetni vele – gyakran egyenesen felesleges.

Féltékeny
És gyakran mindenáron, kizárólagosan igyekszik birtokolni partnerét. Tény, hogy ezt a negatívumot szinte teljesen feledteti odaadása, ragaszkodása, őszintesége és érzékisége, de azért néha nem árt egy kis szabadság – egy Bika partnerrel ez nem garantált!Nem csapatjátékos
Különösen a munkahelyen vagy a Bika-gyermeknek közösségben származhat negatív élménye amiatt, hogy inkább egyedül szeret tevékenykedni, talán azért is, mert megvannak a saját elképzelései a dolgok menetéről és ebbe nemigen enged beleszólást. Bika-gyermekünket ezért érdemes a kezdetektől fogva a közösség fontosságára és a szociális viselkedésre ösztönözni.

Végletes
Amit eltervez, azt egy Bika véghez is viszi  - sajnos sokszor mindenáron. Gyakran akkor is, amikor már a cél rég idejétmúlt, vagy mindenki más kidőlt mellőle vagy éppen ő maga sem élvezi már azt, amit csinál. Mindez nem számít, hiszen egy Bika bármiért a végsőkig tud küzdeni – jobban jár azonban, ha időről időre újraértelmezi céljait és a lehetséges végeredményeket.


Kép: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x