Heti tarot-előrejelzés: lüktető energiák
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: lüktető energiák

Heti tarot-előrejelzés: lüktető energiák

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Felerősödnek az energiák, ahogy közeledünk az újhold felé. Érkezik az változás, új energiák lépnek az életünkbe, s ennek előzményeit már a héten érezni fogjuk. Míg a hétfői napon a visszahúzódó, ám kritikus énünk kerül előtérbe, addig a hétvégén már a harmóniára fogunk törekedni, s megpróbáljuk beépíteni életünkbe az érkező pozitív energiákat. Engedjük hát, hogy a pozitív energia lüktessen bennünk! 

Hétfő – május 7. (Kardok nyolcas, Szerencsekerék, Mágus)
A hét első napján felvesszük a kritikus szemüvegünket, és minden apróságból képesek leszünk nagy vitát generálni. Próbáljuk meg a bolhát nem elefánttá nagyítani, ezzel elkerülhetjük a felesleges idegeskedést és a stresszes helyzeteket. A pénzügyi döntéshelyzetekben kedvező döntés várható - igyekezzünk a tárgyalásokat, egyeztetéseket erre a napra időzíteni. A dolgok a rendes kerékvágásban zajlanak. A hőség okozhat kisebb rosszullétet, valamint szédülést. Ezekben a meleg és fülledt napokban még nagyobb figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra!

Kedd – május 8. (Kelyhek apródja, Torony, Kardok királynője)
Még tegnap elkerülhettük a vitáshelyzeteket, de ma már szinte esély sincs rá. A tegnapival ellentétben, nem a családon belül fog kialakulni az összetűzés, hanem a munkahelyünkön. Régóta vagyunk úgy, hogy csak nyelünk és nyelünk, bármit mondanak nekünk: elvégzünk mindent, hogy állásunk megmaradjon. Viszont mindennek van egy határa, s ezt a határt a mai kijelentés át fogja lépni. Itt az ideje, hogy sarkunkra álljunk. Nem csak a munkáltatónak vannak jogai és jogköre, hanem a beosztottnak, alkalmazottnak is, s ha ezeket bármi sérti, érdemes szóvá tennünk.


Szerda – május 9. (Főpapnő, Kelyhek ásza, Kelyhek lovagja)
A hét közepén a párkapcsolat kerül nagyító alá. A középpontban az érzelmek lesznek, ezért a komolyabb döntéseket érdemes elhalasztani, hiszen szívünkre hallgatva döntenénk, nem pedig a józan eszünkre. A szinglik mozduljanak ki a négy fal közül és próbálják megtalálni szerelmüket, azt a személyt, akivel akár életüket is leélnék. A párkapcsolattal rendelkezők figyeljenek arra, hogy az érzelmeken kívül valami mással is megmutassák – fizikai értelemben, hogy szeretik párjukat. Ez lehet egy apró ajándék, egy kisebb tárgy, vagy egy tett (segítség az otthoni házimunkában – férfiaknak ajánljuk).

Csütörtök – május 10. (Diadalszekér, Botok királynő, Botok tízes)
A szétszórtság és az ide-oda kapkodás fogja jellemezni a csütörtöki napunkat. Úgy érezhetjük – a hétvége közeledtével -, hogy energiánk fogytán. Pénzügyeinket, a párkapcsolatot és a családot egyedül már nem vagyunk képesek összetartani, kordában tartani. A segítség egy hölgy személyében fog érkezni életünkbe, aki lehet édesanyánk, feleségünk, vagy egy közeli hozzátartozónk, aki szinte már családtaggá vált az elmúlt évek alatt. Ne féljünk elfogadni segítségét, hiszen tiszta szándékkal, szeretettel ajánlja. Őt is megbántanánk, ha elutasítanánk.

Péntek – május 11. (Botok ötös, Kelyhek hatos, Érmék nyolcas)
Egy kemény, munkával telt hetet tudhatunk a nap végén magunk mögött. Nem sokszor fog előfordulni az, ami ezen a pénteken igen. Munkáltatónk meg fogja köszönni egész heti fáradozásunkat, hogy ezzel is hozzájárultunk az intézmény/munkahely fejlődéséhez. Mielőtt bárki attól tartana, hogy ezt azért mondják, mert meg szeretnének válni tőlünk, meg kell, hogy nyugtassak mindenkit: csupán törődnek velünk és elkezdik megbecsülni munkánkat, amelyet eddig nem éppen példamutatóan tettek. Ez a cselekedet kettős érzéseket indíthat el bennünk.


Szombat – május 12. (Igazságosság, Érmék királya, Kelyhek kilences)
Az egyensúly – lehetne a szombat jelszava ez is. Ebből a hétvégéből a szombati napot szenteljük a harmónia megteremtésének. Ha egy nap erejéig is, de figyeljünk arra, hogy milyen táplálékot fogyasztunk, hogy bevigyük szervezetünkbe a minimum 2 liter folyadékot, hogy a lelki és fizikai egyensúlyunk helyreálljon és harmóniába kerüljünk a természettel! Ha a lakóhelyünk közelében éppen egy szabadtéri program lesz, arra is bátran látogassunk ki, hiszen a nap célja: egyensúlyba kerülni a természettel, az univerzummal!

Vasárnap – május 13. (Bolond, Ördög, Érmék hármas)
A hétvége második napja a családé legyen. A pénzügyeket, a munkát jobb, ha jó mélyre toljuk a fiókba, és egészen hétfőig elő sem vesszük. Felesleges is lenne a munkával foglalkozni, hiszen a család mellett nem tudnánk rá odafigyelni 100%-osan, s ennek következében többször is neki kellene fogni a feladatunknak. Inkább szervezzünk egy közös programot, amely lehet egy túra, állatkerti látogatás, vagy éppen strand, amennyiben ezt az időjárás is megengedi. Ez feltöltődést is ad az új hétre, az új kihívásokat pedig kellő energiával tudjuk várni!


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek:
tungphoto / FreeDigitalPhotos.net
twobee / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x