Heti tarot-előrejelzés: eltűnnek az álarcok
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: eltűnnek az álarcok

Heti tarot-előrejelzés: eltűnnek az álarcok

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Beléptünk a fogyó Hold időszakába. Ugyan fokozatosan, de szépen lassan eltűnnek a terhek és a nehezebbnél nehezebb feladatok az életünkből. Ez a holdállás az elengedő mágiáknak is kedvez, így aki bármilyen rossz szokásától szeretne megszabadulni, alkalmazzon kisebb praktikákat! Ám nem csak a terhek tűnnek el, hanem az álarcok is, amelyeket lehet, hogy éppen Te is viselsz. Ne akarjon senki másnak látszani, mint aki valójában, hiszen a héten úgyis fény derül valódi énjére. 

Hétfő – május 14.
Az anyagi problémák és feladatok miatt szinte az egész napunkat idegeskedéssel töltjük majd. Azon fogunk sakkozni, hogy milyen változtatásokkal, apró módosításokkal lehetne azt elérni, hogy több maradjon a pénztárcánkban hó végén, mint áprilisban. A megoldást megtalálni valóban nem egyszerű, de célravezető, ha átfutjuk kiadásainkat és próbáljuk minél kisebbre szorítani azokat és megpróbálunk spórolni. A legjobb megoldás ez esetben, ha főnixmadárként hamvainkból újraépítjük az életünket - még ma!

Kedd – május 15.

A mai nap nem kedvez a magánéletnek, a párkapcsolatoknak. A párkapcsolatban élők készüljenek fel rá, hogy szem nem marad szárazon az esti veszekedés után, hiszen mindenki felhozza majd a régóta titkolt lelki sérelmeit, és mindazt, amit ki nem állhat a párjában. Ezek hallatán és kimondása után érdemes elgondolkodni, hogy vajon ezek apróságok, amiből elefántot csináltunk, vagy valóban fennálló problémákról rántottuk le a leplet. Ha az utóbbi, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat jövőjéről, hogy van-e így értelme folytatni?


Szerda – május 16.
Az elmúlt két napról ugyan nehezen tudunk majd megfeledkezni, hiszen nagy valószínűséggel mindkettőn eléggé fontos események történtek velünk, de próbáljuk meg a lehetetlent és vonuljunk vissza az élettől egy picit. A meditációra és az elcsendesülésre lesz nagy szükségünk a hét közepén, mert a stresszes helyzeteket – amelyekben két napja szinte állandóan részünk van – elég nehezen dolgozzuk fel, s ezek a felgyülemlett energiák megmutatkozhatnak egészségügyi állapotunkban is. Próbáljunk meg elbújni a világ elől, s csak a belső hangunkra figyeljünk.

Csütörtök – május 17.
A nap elején megpróbálunk magunkra húzni egy álarcot, hogy ne mutassunk semmiféle érzelmet, mintha kősziklává váltunk volna. De mivel az emberek nem így működnek, érzelmeink elfedése nem fog sikerülni, azaz ez a bizonyos álarc, amelyet reggel nehezen magunkra erőltettünk, egyszerűen le fog hullani. Gyors és pörgős napra kell számítani, amikor a pozitív és negatív élethelyzetekből is kijut majd bőven. Egyes személyek ezt a hullámzást nem biztos, hogy jól élik meg, náluk sírógörcs vagy éppen pánikroham is felléphet.

Péntek – május 18.
Kettős energiák – lehetne a nap alcíme akár ez is. Fontos, hogy észrevegyük, hogy a világ a kettősségből áll – majdnem úgy, ahogy a számítógép is. A jó és rossz energiák váltakozása, ami befolyásolja az életünket – a számítógépek esetében ez a „van” és a „nincs” (áram) állapot. Viszont az már csak rajtunk múlik, hogy ezeket az energiákat mikor hagyjuk érvényesülni és miképpen. Próbáljuk meg irányítani életünket és úgy alakítani, hogy ma csak pozitív események történjenek velünk. Ezt elérhetjük egy reggeli fohásszal vagy egy jól eltervezett napirenddel.


Szombat – május 19.

Ezen a napon a családosoknak igen csak tartóztatni kell magukat a közös együttléttől, hiszen egy perc nyugtuk sem lesz az esetleges összebújáshoz, még az este folyamán sem. Ezen a pörgős szombaton a gyerekek is energikusak lesznek, szinte le se lehet majd őket „lőni”. A legjobb megoldás erre az esetre egy családi program, amely lehet akár két napos is, így a hétvégi programok szervezése le is van tudva. A pihenés alatt a gyerekek energiái is elfogynak, s a vasárnap esti órákban a szülőknek is lehet egy kis közös örömük.

Vasárnap – május 20.

Itt az ideje az újjászületésnek! Tegyük le a heti terheket a vállunkról, ne akarjunk túlórázni vasárnap, amikor a pihenésnek van itt az ideje. Felejtsük el a feladatokat, a megbízásokat, a munkákat – legalább erre az egy napra. Menjünk ki a természetbe, sétáljunk a város nyugodt részein, látogassunk meg egy erdőt, folyópartot. A lényeg, hogy hagyjuk el a négy falat és élvezzük a természet adta lehetőségeket, s annak szépségeit. A friss levegő növeli és segíti az agy működését, így a hétfői munkát is könnyebben el tudjuk majd látni.

Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek: AstroWorld
graur codrin / FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x