Heti tarot-előrejelzés: bőség vagy aggodalmak?
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: bőség vagy aggodalmak?

Heti tarot-előrejelzés: bőség vagy aggodalmak?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Tiszta lappal nyitjuk az új hetet, hiszen a hétfő este újhold lesz. Ez a holdállás kedvez azoknak, akik szeretnék megteremteni életükben a bőséget, a gazdagságot. Erre minden lehetőségünk meg is lesz ezen a napon. Mintha egy fehér lapot kapnánk az élettől és hozzá egy tollat, amellyel megírhatjuk életünk folytatását. A többi már csak rajtunk múlik: bőséges vagy szegény életet akarunk? 

Hétfő – május 21.
Az elfojtott vágyak és érzelmek most igazán a felszínre törnek. Sajnos nem éppen egy ideális hétkezdés elé nézünk. Megtörténhet velünk minden rossz, olyan is, amelyre nem számítunk. Felesleges napirendet készíteni, mert szinte biztos, hogy valami úgyis közbejön. Helyette inkább szemléljük pozitívan a dolgokat, és próbáljuk meg a szerencsétlenségekben is meglátni a jót, az öröm apró magját, amelyet ha szépen gondozunk, egy örömteli élet elé nézhetünk. A bírósági, illetve hivatalos ügyeknek sem kedvez ez a nap, ha tehetjük, kérjük az ügy elnapolását.Kedd – május 22.

Ahhoz, hogy életünk boldog és harmonikus legyen, szükségeltetik egy párkapcsolat is. Lehetséges, hogy úgy érezzük, a jelenlegi kapcsolatunk kissé elfáradt és talán nincs már meg az a kezdeti tűz, amely végigkísért az egész úton. Be kell vallanunk saját magunknak is, hogy ez a kapcsolat elfáradt, itt az ideje egy kicsit pihentetni és másra koncentrálni, például a munkára és az anyagiakra. Eljött az idő, hogy összeszedjük magunkat és a munkahelyünkön is újra, a szintünknek megfelelően végezzük munkánkat. Hiszen minden, amit kiadunk a kezünkből: minket jellemez.

Szerda – május 23.

Már régebb óta gondolkozunk azon, hogy valami újba kellene vágni a fejszénket, ám amikor a megvalósításra kerül a sor, mindig eltántorodunk kissé és megfutamodunk a kihívások elől. Tudnunk kell, hogy az ismeretlen, új dolgok elsőre mindig küzdelmes kihívásnak látszanak, ám amikor teljes erőbedobással dolgozunk az ügyön, egyre kevésbé tűnnek annak. Nem kell tehát mást tennünk, mint megadni magunknak a kellő lökést, ami elindít az utunkon. A kora nyári hőségben a folyadékpótlásról se feledkezzünk meg!

Csütörtök – május 24.
Gyors és váratlan fordulatok csütörtökön is várhatóak, ám ezek inkább csak erre a napra lesznek hatással, nem az egész életünkre. Ez a nap megtanít majd minket arra is, hogy meg kell becsülnünk azt, amink van. Lehet mindig jobbra és szebbre vágyni, de amíg nem tudunk örülni a már meglévőnek, elfelejthetjük, hogy egy új tévénk, vagy sütőnk legyen. A párkapcsolatoknak nem kedvez a mai nap. Úgy érezhetjük, mintha a párunk és köztünk egy szakadék lenne, amelyet áthidalni roppant nehéz. De ezt nem is nekünk, hanem a szerelmünk erejének kell megtennie!Péntek – május 25.

Az eddigi energiák, amelyek végigkísértek minket a hét folyamán, megszűntek. Mintha egy képzeletbeli ketrecből szabadulnánk ki. Rá kell ébrednünk arra, hogy a múlt sebeit ne viseljük a lelkünkön. Ha visszakapcsolunk valamilyen módon a múltba, azzal csak a saját sorsunkat és hétköznapjainkat nehezítjük. Engedjük el a félelmeinket, leginkább az anyagiakat, mert nincs miért aggódni. Mindig lesz valahogy, de csak is úgy lesz, ahogy azt szeretnénk és teremtjük. Tervezzük meg gondolatban a jövőnket és helyzetünket, majd lépjünk a cselekvés útjára!

Szombat – május 26.
A hétvége elhozza azt a nyugalmat és békét az életünkbe, amelyet hanyagolni kellett az elmúlt napokban. Viszont az is szükséges, hogy nyitottak legyünk erre, hiszen ha folyamatosan görcsölünk a gondjainkon, akkor csak tovább fokozódnak és kialakul bennünk a félelem, a szorongás. Ahogy egy bölcs tanító mondta: „Amire erődet, energiádat, és figyelmed áldozod, az fog növekedni!”. A gondok helyett a családra fókuszáljunk. Az időjárásnak megfelelő programot szervezzünk, amely jó idő esetén lehet egy piknik, míg esős időnél inkább egy közös sütés-főzés.

Vasárnap – május 27.
Felesleges aggódni – ezt már a bölcsek is megmondták, ám úgy látszik, hiába. Ez a nap is tele lesz aggodalommal, mert valami miatt még mindig nem tudunk elszakadni a gondoktól. A legjobb megoldás erre egy egész napos lazítás, illetve meditáció. Zárjuk el a tévét, kapcsoljuk ki a számítógépeket, telefonokat és egyéb számítástechnikai kütyüket és vonuljunk ki a kertünkbe egy füstülő kíséretében, vagy látogassunk el egy közeli erdőbe, ahol a természetre figyelve elcsendesíthetjük tudatunkat és az apró örömöknek is megtanulunk örülni – erre van szükségünk!


Papp Máté
AstroWorld

Az újhold kedvez a bőségtermető mágiáknak is!
Íme egy olyan csomag, amelyet én állítottam össze!Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6318 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x