Szerdai angyali üzenet: tisztesség
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: tisztesség

Szerdai angyali üzenet: tisztesség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A tisztesség magas rendű eszménye világotok alapköve kellene, hogy legyen, ám sokan még mindig nélkülözitek ezt a minőséget kapcsolataitokban, anyagi helyzetetekben, önbecsülésetekben. 

Mit is jelent a tisztesség az angyali nézőpontból?
Számunkra ez egy megkérdőjelezhetetlen alapminőség, mely áthatja ezt a létformát. Ti, fizikai testet öltött angyalok arra szerződtetek, hogy a magas szintű eszményeket lehorgonyozzátok a földön, átformáljátok az anyagot és a fizikai struktúrákat a szeretet és az egység jegyében. Lehozzátok a fényeteket ebbe a három dimenziós világba, és megteremtitek a földi mennyországot, melyben az ellentétek szeretetben egyesülnek.

Mindennek alapja a tisztesség, kedveseink. Hogyan bántok egymással? Hogyan bántok a pénzzel, az anyagi javaitokkal, a tárgyaitokkal? Hogyan bántok önmagatokkal? Ezek mind fontos kérdések, amelyeket érdemes feltennetek magatoknak, ha a tisztességet szeretnétek kimunkálni az életetekben.

Ha tisztességesek vagytok a kapcsolataitokban, akkor szívközpontotokból cselekszetek és távol tartjátok az önérdek kizárólagos érvényesítését, a manipulációt, az erőszakot, az irigységet, a céltalan kritikát és az egymás lehúzására irányuló versengést. Tisztában vagytok a céljaitokkal és nyíltan, a szívetekből kommunikáltok, szeretettel kifejezitek vágyaitokat és elképzeléseiteket. Kapcsolataitokat nem a félelem irányítja, hanem az öröm. Vizsgáljátok át ennek fényében az ismerőseitekhez, barátaitokhoz, családtagjaitokhoz, munkatársaitokhoz és szerelmetekhez fűződő viszonyaitokat és ahol érzékelitek a tisztességnél alacsonyabb rezgéseket, nézzetek szembe velük és ismerjétek fel, mire tanít a helyzet. Képesek vagytok egyre magasabb szintre emelni önmagatokat és a másik félt is a viszonyaitokban, ha arra törekedtek, hogy mindig nyertes-nyertes játszmát játsszatok.
Adjatok tiszta szívből és fogadjátok be a nektek szántakat tiszta szívből. Ez gyakran az adott kapcsolat leckéje, amelyet egymásnak adtok ajándékba. Ne gondoljátok azt, hogy kapcsolataitoknak kivétel nélkül könnyűnek és örömtelinek kell lenniük – amíg szükségetek van bizonyos tanulnivalókra, addig megtapasztaljátok a kevésbé kiegyensúlyozott állapotokat is. Ez teljesen helyénvaló, kedveseim, hiszen nagyobb elfogadásra és önismeretre tanít benneteket. Megtanulhatjátok, hogyan tartsátok tiszteletben a saját és mások határait, hogyan teremtsétek meg az elfogadásra, toleranciára és szeretetre épülő viszonyokat. Mélyfúrásokat végezhettek a saját és mások igényeivel kapcsolatban, mesteri szintre emelkedhettek az adás-kapás egyensúlyának kimunkálásában és elsajátíthatjátok az ellentétpárokra épülő egység megengedését.


Segítségre van szükséged? Szeretnéd tudni, mit üzen neked egy helyzet, egy kapcsolat? Kérj útmutatást az Örök Idők Angyalaitól >>

Arra bátorítunk benneteket, drága földi angyalok, hogy merjetek bátran szembenézni a kapcsolataitokban rejlő leckékkel, akár a legnehezebbekkel is. Legyetek figyelmesek arra, mit kíván tőletek a kapcsolat, mire tanít, miben kell fejlődnötök – van, akinek másokkal szemben kell több tisztességet tanulnia és van, akinek magával kapcsolatban. Ugyanannak az éremnek a két oldalai vagytok – de nem használhatjátok a pénzérmét csak az egyik oldalával, nem igaz? Nem tudjátok kettéhasítani, hogy csak az egyik fele legyen a tiétek, mert úgy hasznavehetetlen. Szükségetek van mindkét oldal tanítására, elfogadására, hogy az egység és az egyensúly valutájaként tudjátok használni a megszerzett tapasztalataitokat. Éppen ezért értsétek meg mindkét oldalt, legyetek figyelmesek arra is, mit él meg az adott helyzetben a másik fél – a kettőt egymás mellett, egyszerre szemlélve megérthetitek, hogy végső soron nincs különbség. Mindkettőtöket a nagyobb szeretetre, elfogadásra tanít a helyzet. Csak a mély megértés révén kerülhettek birtokába az egység aranypénzének.

Engedjétek meg, hogy a kapcsolataitok tükrében megláthassátok önmagatokat, a legtisztább fényben, „jó” és „rossz” tulajdonságaitokkal egyetemben. Használjátok ki a kapcsolataitokban rejlő lehetőséget önmagatok fejlesztésére – páratlan ajándékot adtok egymásnak ezáltal.  Fejezzétek ki a tiszta szándékotokat a mélyebb megértésre, a nagyobb szeretetre – ez segít benneteket abban, hogy a legnehezebb viszonyokból is megértsétek a leckét, át tudjátok őket alakítani, vagy el tudjátok engedni, ha az szükséges.

Nem vagytok áldozatok, mégha úgy is tűnik, hogy nincs más választásotok. Saját életetek teremtői vagytok – törekedjetek a magas szintű eszmények, a tisztesség és az elfogadás alapján megteremteni a világotokat.

Hanael - Atlantisz angyali jóskártya

„A tisztesség Hanaelben lakozó ereje a hamis kihívásokat igaz lehetőségekké változtatja, az igazság pedig egységet és szilárdságot hoz az életünkbe.”


www.mesteringa.hu

Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x