Szerdai angyali üzenet: Légy jelen!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Légy jelen!

Szerdai angyali üzenet: Légy jelen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Soha nem volt még ennyire szükség arra, hogy a jelen pillanatban legyetek, hogy behozzátok a teljes tudatosságotokat az itt és mostba. 

A jelen pillanat létezésetek kulcsa, kedveseim. Ez a Ti legfőbb ajándékotok, ha megengeditek magatoknak, hogy a jelen pillanat csodáját 100 %-ban megéljétek. Minden itt és most történik, az itt és mostban van lehetőségetek hozzáférni a szinkronicitás révén elágazó ösvényekhez, ez az az időpillanat, amikor szabadon dönthettek arról, hogyan tovább. Ahhoz, hogy az életeteket a megfelelő irányba tudjátok kormányozni, nyugodtan kell pihennetek az itt és mostban. És ebben áll a feladat látszólagos nehézsége, kedveseim.

Mi is tudjuk, hogy soha nem volt nehezebb számotokra az itt és mostban lenni, mint a mostani időkben.
Számtalan eszközt, módszert és viselkedésformát létrehoztatok ahhoz, hogy eltereljétek a figyelmeteket a lényegről, hogy a kicsiny éneteket, a szegény éneteket támogassátok félelmeiben, sérelmeiben, lehasadtságában, elválasztottságában. A panaszkodás, a pletykálkodás, mások megítélése, önmagatok elítélése és büntetése, a hatalmi játszmáitok, az egós viselkedésmintáitok mind-mind a kicsiny énetek szintjén tartanak benneteket, ahol a múlt és a jövő kísérteteivel játszadoztok. Az aggodalmaitok a jövőtől, a jövőbeli eseményektől lehasítanak benneteket saját isteni részetekről, az aggódó egótok kezébe játszva ezzel a hatalmat. Amíg ebből a perspektívából nézitek a dolgokat, valóban olyan kicsinyesek és szánalmasak, amilyennek tűnnek számotokra. Amíg ezen a szinten működtök, a teremtéseitek és cselekvéseitek is innen indulnak ki: nehézkesek és tökéletlenek.

Mihelyt képesek vagytok elszakadni illuzórikus viselkedésmintáitoktól és szemléletetektől, és kézen fogjátok a saját isteni lényeteket, szellemetek újra szabadon szárnyal és elérhetővé válik számotokra a rengeteg magas szintű energia. Ha ezeket megtanuljátok behozni az életetekbe és felhasználni a gondjaitok megoldásához, a vágyaitok megvalósításához, az életetekben megszülető újdonságok ezt az isteni fényt és tökéletességet fogják visszatükrözni.

Kérsz egy angyali üzenetet? Kattints ide, de csak akkor, ha van időd néhány percet elmélkedni az üzeneten >>>

Ehhez azonban arra van szükség, hogy hajlandóak legyetek meghaladni a saját magatokról alkotott eddigi felfogásotokat és kiterjeszteni az önmagatokról dédelgetett képet egy magasabb perspektíva szerint. Ne higgyétek, hogy ez varázsütésre megtörténik, bár természetesen, ha megengeditek magatoknak, így is lehet. A legtöbbeteknél azonban némi időbe telik, amíg lépésről lépésre átformáljátok saját kivetítéseiteket és az önmagatokról alkotott képet. Némi időbe telik, amíg lényetek minden szintjén elhiszitek és megengeditek az isteni lényeg megnyilvánulását. A Szellemmel közösen teremtitek a valóságotokat – ha hajlandóak és képesek vagytok beengedni saját isteni részetek útmutatásait, könnyebben megvalósítjátok mindazt a fizikai síkon, amiért ide jöttetek, amit elterveztetek.


Éljetek ezzel a nagyszerű lehetőséggel, mert ezt Ti alkottátok meg magatoknak a legmagasabb szintek jóváhagyásával és támogatásával. Sokkal messzebbre ható következményei vannak annak, amit itt véghezvisztek, amit itt megoldotok. Mindez mintaként szolgál mások számára, hiszen minden egyes cselekedetet, érzést és gondolatot rögzítenek a Teremtésben. Az általatok kitaposott ösvényeken képesek lesznek mások is járni, immár sokkal könnyebben és gyorsabban – így halad előre az evolúciótok és fejlődésetek, amely mostanra ugrásszerű méreteket öltött.

Érzitek már, kedveseim, hogy milyen nagyszabású kalandban vesztek részt, akár tudtok róla, akár nem? Érzékelitek, micsoda lehetőségek és egyúttal micsoda felelősség jutott nektek osztályrészül? Használjátok ki bölcsen, összpontosítsatok a jelen pillanatra, mert soha nem jön el újra az energiák és rezgések éppen ugyanilyen kombinációja. Éppen most csupán azt az egy lépést tehetitek meg, ami most lehetséges. Ragadjátok meg a jelent, engedjétek szélnek a múltat és vonjátok vissza energiáitokat a jövőből. A teremtés, a vágyaitok valóra váltása itt és most zajlik – éljetek ezzel a soha vissza nem térő lehetőséggel!

www.mesteringa.hu

Képek: FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x